Eliza magicgirls
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2024
- Like
- 1.032
Οκαυ αγάπη μου το καταλαβαίνω γενικά ντύνομαι πιο casual είναι η αλήθεια γιατί πολύ δεν προτιμάνε τα κοντά θέλουν να φαίνομαι σαν κορίτσι δικό τους όποτε προτιμώ και εγώ αυτό για να είμαι πιο διακριτική αλλά αφού μου το ζητάς θα το κάνω μπειμπιΦορεμα που να ειναι κοντο λιγο πανω απο το γονατο. Με γοβες. Γενικα ενα συνολο που ειναι για βραδινή εξοδο.
Μετά τις 12 συνήθως δύσκολο αλλά στείλε μου μήνυμα μωρό μου να το κανονίσουμε παρέαΕπισης να κανει ραντεβου αργα μερα τις 12 και να φορας μπουστακι απο πανω και φουστα απο κατω με κοκκινες γοβες
Περιμένω εγώ το υπέρ ντουμπανο να έρθει !!!Καλησπέρα μωράκια μου όμορφα σήμερα από 6.30 για τρέλες φιλια
Καλησπέρα μοντέλο....Καλησπέρα μωράκια μου όμορφα σήμερα από 6.30 για τρέλες φιλια
Χαχαχ αφού μου το ζητάς θα την κάνω την φασαρία μόνο για εσένα εδώ χαλαρά εσυ τι κανεις ;
ακόμα περιμένουμε από χθές.... ο @Spiros_73 (και εγώ βεβαίως βεβαίως) περιμένουμεεεεεε....Καλησπέρα μωράκια μου όμορφα σήμερα από 6.30 για τρέλες φιλια
ουτε λιγο φιλε μου!ακόμα περιμένουμε από χθές.... ο @Spiros_73 (και εγώ βεβαίως βεβαίως) περιμένουμεεεεεε....
άνθρακας ο θησαυρός φίλε Σπύρο!ουτε λιγο φιλε μου!
Νεολαια φιλε μου!ουτε λιγο μπουτι πχιαάνθρακας ο θησαυρός φίλε Σπύρο!
πΓιά...Νεολαια φιλε μου!ουτε λιγο μπουτι πχια
Να δειξει κατανοηση!με εχουν πιασει τα στερητικα μου!!@Spiros_73 άσε τα λάικ και τα χαχα και μάθε σωστή γραμματική, θα μας γ@μήσει ο @hornyasfuck ...
θα κάνω αίτημα, αυριο...πρωί πρωί!!Να δειξει κατανοηση!με εχουν πιασει τα στερητικα μου!!
Εισαι αδερφοςθα κάνω αίτημα, αυριο...πρωί πρωί!!
Εισαι αδερφος