Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 446
Τα νύχια της μας έδειχνε...κέρασε κώλο, μην εισαι πλεονέκτης!
Τα νύχια της μας έδειχνε...κέρασε κώλο, μην εισαι πλεονέκτης!
ααααα...οκ...δεν το κατάλαβα! Σόρυ...Τα νύχια της μας έδειχνε...
Κλαιωωωααααα...οκ...δεν το κατάλαβα! Σόρυ...
Σοφίαααααααααααααααααααααα....................ΓΛΥΚΟ!!!
Μας έπιασαν οι σοφίες μας απόψε!! (εξυπνάδες-χιούμορ=σοφίες)Κλαιωωω
Να της ευχόμαστε σε όλες τις γιορτές μέχρι να το πετύχουμε...εν τω μεταξύ .... δεν υπάρχει κορίτσι του χώρου που να χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα στη δουλειά....
και λέμε "χρόνια πολλά" ενώ μπορεί να την λένε Κατερίνα, Μαρία, Ελένη, Rachel...
Θέλουμε και κέρασμα τρομάρα μας!!
Ραχήλ.... 15 Δεκεμβρίου!!Να της ευχόμαστε σε όλες τις γιορτές μέχρι να το πετύχουμε...
Της Αγίας Rachel πότε πέφτει
Εντάξει το έχουμεΡαχήλ.... 15 Δεκεμβρίου!!
το κερασμα μην ξεχασουμε αδερφε!!Εντάξει το έχουμε
όλο στο φαΐ (γλυκό) είναι το μυαλό σου σήμερα! Τι έπαθες??το κερασμα μην ξεχασουμε αδερφε!!
Εσύ παίρνεις αφιερώσεις Με κώλους ...θα μας πάρεις και την μπουκιά από το στόμα??το κερασμα μην ξεχασουμε αδερφε!!
Γιορτάζω με της παρθένες....Να της ευχόμαστε σε όλες τις γιορτές μέχρι να το πετύχουμε...
Της Αγίας Rachel πότε πέφτει
μετα το sex ενα γλυκακι ειναι οτι πρεπειόλο στο φαΐ (γλυκό) είναι το μυαλό σου σήμερα! Τι έπαθες??
Νόμιζα ότι μόνο κώλο σκεφτεσαι!
@Xaramofais 8 Ιανουαρίου δλδ?!Γιορτάζω με της παρθένες....
Κερνάει καυλες και οργασμους!και κανα γλυκο να κερασει
Ένα μιλφειγ με φύλλο κανταίφι και παγωτό βανίλια θα έλεγα....Θεέ μου τι επιθυμίες έχω βραδιάτικα...μετα το sex ενα γλυκακι ειναι οτι πρεπει
Εννοείται αυτό που λες, αλλά δε με νοιάζει, ούτε και το Σοφάκι πιστευω. Εξαλλου ευχή της δίνουμε, δεν της ζητάμε δανεικά. Αφού ως Σοφία μας συστήθηκε, σήμερα της λέω χρόνια πολλά. Αν μου πει το πραγματικό της θα της ευχηθώ και τότε.εν τω μεταξύ .... δεν υπάρχει κορίτσι του χώρου που να χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα στη δουλειά....
και λέμε "χρόνια πολλά" ενώ μπορεί να την λένε Κατερίνα, Μαρία, Ελένη, Rachel...
Θέλουμε και κέρασμα τρομάρα μας!!
δίκιο...Εννοείται αυτό που λες, αλλά δε με νοιάζει, ούτε και το Σοφάκι πιστευω. Εξαλλου ευχή της δίνουμε, δεν της ζητάμε δανεικά. Αφού ως Σοφία μας συστήθηκε, σήμερα της λέω χρόνια πολλά. Αν μου πει το πραγματικό της θα της ευχηθώ και τότε.
Κοιτα να δεις που θα σε παρεξηγησουν και θα νομιζουν οτι μιλας για sex στο τελος!!Ένα μιλφειγ με φύλλο κανταίφι και παγωτό βανίλια θα έλεγα....Θεέ μου τι επιθυμίες έχω βραδιάτικα...