gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 4.027
Ωωωω!! κι εγώ με παγωτό σοκολάτα....Ένα μιλφειγ με φύλλο κανταίφι και παγωτό βανίλια θα έλεγα....Θεέ μου τι επιθυμίες έχω βραδιάτικα...
Ωωωω!! κι εγώ με παγωτό σοκολάτα....Ένα μιλφειγ με φύλλο κανταίφι και παγωτό βανίλια θα έλεγα....Θεέ μου τι επιθυμίες έχω βραδιάτικα...
Έχεις να point,αλλά εδώ τις γνωρίζουμε με το καλλιτεχνικό τους όνομα, περσόνες οπότε καθέ φορά γιορτάζουμε σε αυτό λοιπόν ...εν τω μεταξύ .... δεν υπάρχει κορίτσι του χώρου που να χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα στη δουλειά....
και λέμε "χρόνια πολλά" ενώ μπορεί να την λένε Κατερίνα, Μαρία, Ελένη, Rachel...
Θέλουμε και κέρασμα τρομάρα μας!!
Μετά από οργασμό το λεωΕννοείται αυτό που λες, αλλά δε με νοιάζει, ούτε και το Σοφάκι πιστευω. Εξαλλου ευχή της δίνουμε, δεν της ζητάμε δανεικά. Αφού ως Σοφία μας συστήθηκε, σήμερα της λέω χρόνια πολλά. Αν μου πει το πραγματικό της θα της ευχηθώ και τότε.
εν τω μεταξύ...γελάω πολύ με το "καραφλό τριχομπαλάκι" και φωτό προφίλ...πατάτες τηγανητές με κασέρι!Έχεις να point,αλλά εδώ τις γνωρίζουμε με το καλλιτεχνικό τους όνομα, περσόνες οπότε καθέ φορά γιορτάζουμε σε αυτό λοιπόν ...
na κερασει και η μελιναΕχτές γιόρταζε κ Μελινακι μας
Χρόνια πολλά σε όλες τις καβλες
Σαφώς, επιβάλλεται.....βιγκαν μπισκοτάκια....na κερασει και η μελινα
Πρεπει να εισαι μεγάλος στοκος για να πεις χρονια πολλα!εν τω μεταξύ .... δεν υπάρχει κορίτσι του χώρου που να χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα στη δουλειά....
και λέμε "χρόνια πολλά" ενώ μπορεί να την λένε Κατερίνα, Μαρία, Ελένη, Rachel...
Θέλουμε και κέρασμα τρομάρα μας!!
Μεγάλη η προκληση, αλλά ΔΕΚΤΗ. θα βάλω τα δυνατά μου...Μετά από οργασμό το λεω
Μπορώ να τα έχω και τα δύο... μη με κάνεις να διαλέξω βραδιάτικα @gnnakosΠρεπει να εισαι μεγάλος στοκος για να πεις χρονια πολλα!
Ειναι σα να πεις χρονια πολλά στην Κατια Δανδουλακη την ημερα που γιορταζει το ονομα "Βίρνα"
Μαλλον για "γλυψιμο" το κανουν καποιοι.
Η Σοφια πάντως ή ερωτευτηκε ή εχει πολυ χρημα και βρισκεται μονιμως σε ρεπό.Χώρια που εκανε 28 εβδομαδες διακοπές.
Ο ερωτας και το χρημα αλλωστε δεν κρυβονται.
Η πατάτες φούρνου σπεσιαλιτέ μου κ άλλα πολλάεν τω μεταξύ...γελάω πολύ με το "καραφλό τριχομπαλάκι" και φωτό προφίλ...πατάτες τηγανητές με κασέρι!
Άσχετο...
Θεούλης...
Εγω παντως ενα τηλεφωνο το χτυπαω σε αυτον που εχει το γραφειο,των Αγιων Παντων.Μαγος δε λεγεται,τι οχι?Πρεπει να εισαι μεγάλος στοκος για να πεις χρονια πολλα!
Ειναι σα να πεις χρονια πολλά στην Κατια Δανδουλακη την ημερα που γιορταζει το ονομα "Βίρνα"
Σε πάω στοίχημα ότι άμα την φωνάξεις Βίρνα θα γυρίσειΠρεπει να εισαι μεγάλος στοκος για να πεις χρονια πολλα!
Η Σοφια πάντως ή ερωτευτηκε ή εχει πολυ χρημα και βρισκεται μονιμως σε ρεπό.Χώρια που εκανε 28 εβδομαδες διακοπές.
Ο ερωτας και το χρημα αλλωστε δεν κρυβονται.
@Spiros_73 τυχερούλη…Καυλαρικα Αστερακια μου Αυριο τεταρτη θα ειμαι διαθεσιμη 18.00ομορφο βραδυ να μου εχετε και σας περιμενο με δυνατους πεχτες αυριο..Φιλακια πολλα το Δεσποινακι σαςΦιλακια και σε σενα Σπυρο μου..Δικια σου η τριτη φοντο μου φενεται και νυχακη...χαχαχα
Για να ησυχασουν!τους τα εχω κανει
Θεός!Για να ησυχασουν!τους τα εχω κανει
Το σουφριδι της 3ης φωτό ανυπομονώ να στο δώσω στο χέρι αναφτρα γυναικάρα μουΚαυλαρικα Αστερακια μου Αυριο τεταρτη θα ειμαι διαθεσιμη 18.00ομορφο βραδυ να μου εχετε και σας περιμενο με δυνατους πεχτες αυριο..Φιλακια πολλα το Δεσποινακι σαςΦιλακια και σε σενα Σπυρο μου..Δικια σου η τριτη φοντο μου φενεται και νυχακη...χαχαχα
Νομίζω τώρα κατάλαβα πρώτη φορά τι σημαίνει "180 μοίρες "Σέξυ αγόρια μού, Πέμπτη και Παρασκευή διαθέσιμη από της 18:00