Eliza magicgirls
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2024
- Like
- 1.098
Ενταξει μωρο μουΜην μας λυπασαι!!
Ενταξει μωρο μουΜην μας λυπασαι!!
Ελα ρε σοφι και με εχουν πιασει τα στερη
Φίλε...έχω την πεποίθηση ότι θα παραμείνουν τα στερητικά σου όλο το ΣΚ και θα γίνεις.....(τι πάει μετά το έξαλλος)…παράφρων (απ’την εξαλλοσύνη!!)Εξαλλος!!
Εντάξει αλλά δεν βλέπω να κάνεις κάτι…!!!! Δώσε (στον @Spiros_73 ) αυτό που αποζητά, μην τον λυπάσαι…Ενταξει μωρο μου
Αδερφε οριακα την βγαζω!!Φίλε...έχω την πεποίθηση ότι θα παραμείνουν τα στερητικά σου όλο το ΣΚ και θα γίνεις.....(τι πάει μετά το έξαλλος)…παράφρων (απ’την εξαλλοσύνη!!)
Φίλε, σε καταλαβαίνω και συμπάσχω μαζί σου!!Αδερφε οριακα την βγαζω!!
δεν εχω και ενημερωση απο το control!ευτυχως που κλεβω netfilx απο τον γειτοναΦίλε, σε καταλαβαίνω και συμπάσχω μαζί σου!!
ΥΓ: φως δεν βλέπω…
Μην δεις το Rocco είναι μλκιαδεν εχω και ενημερωση απο το control!ευτυχως που κλεβω netfilx απο τον γειτονα
Χαχαχ αφού μου το ζητάς θα την κάνω την φασαρία μόνο για εσένα εδώ χαλαρά εσυ τι κανεις ;
φοβαμαι!ενας μηνας ειναι αυτος!λες να με βιασει
Ενας μηνας, εσυ χωρις sex?.ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
Ελπίζω να περάσατε όλοι όμορφα στις διακοπές σας...
Κάναμε τις βουτιές μας και από 14 Σεπτέμβρη και πάλι στη ροή μας με μεγαλύτερη όρεξη!!!
Νιώθω πως έρχεται δυνατός χειμώνας με κάθε έννοια.
By the way δεν θυμάμαι να έχω κάτσει ένα ολόκληρο μήνα χωρίς σεξ εδώ και
χρόνια ...
Αρχίζω να νιώθω κατανόηση σε κάποιους από δω μέσα!
Καλό χειμώνα να έχουμε!
Φορεμα που να ειναι κοντο λιγο πανω απο το γονατο. Με γοβες. Γενικα ενα συνολο που ειναι για βραδινή εξοδο.Μωράκια μου γλυκά τι προτιμάτε να φοράω στα ραντεβού μας ;
Επισης να κανει ραντεβου αργα μερα τις 12 και να φορας μπουστακι απο πανω και φουστα απο κατω με κοκκινες γοβεςΜωράκια μου γλυκά τι προτιμάτε να φοράω στα ραντεβού μας ;
Καλό χειμώνα με ωραίο σεξ ,πάθος κ αγκαλιέςΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
Κάναμε τις βουτιές μας και από 14 Σεπτέμβρη και πάλι στη ροή μας με μεγαλύτερη όρεξη!!!
χρόνια ...
Καλό χειμώνα να έχουμε!
Καλό χειμώνα ΜελίναΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
χρόνια ...
Καλό χειμώνα να έχουμε!
Δεν τον λυπάμαι αγάπη μου απλά το καθένα πρέπει στην ώρα του !!!!!Εντάξει αλλά δεν βλέπω να κάνεις κάτι…!!!! Δώσε (στον @Spiros_73 ) αυτό που αποζητά, μην τον λυπάσαι…
Μωρό μου σε περιμένω να ξέρειςΕγω πάντως ακόμα με την φωτό με της βυζαρες τον παίζω!! Εδώ στης Σπέτσες