Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 3.229
- Πόντοι
- 441
Γενναιόδωρο κορίτσι...Προμηθευει τη γειτονια με τα αγγουρια.καποιοι τα τρωνε και δροσιζονται.αλλοι ζοριζονται!
Μου έχει τάξει και μέλι από χωριο
Γενναιόδωρο κορίτσι...Προμηθευει τη γειτονια με τα αγγουρια.καποιοι τα τρωνε και δροσιζονται.αλλοι ζοριζονται!
Μελι σταζει η μουνα τηςΓενναιόδωρο κορίτσι...
Και τραχανά....Γενναιόδωρο κορίτσι...
Επιτελους. Δεν κρατιέμαι άλλο κουκλα μου. Κσλη σεζον...ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
Ελπίζω να περάσατε όλοι όμορφα στις διακοπές σας...
Κάναμε τις βουτιές μας και από 14 Σεπτέμβρη και πάλι στη ροή μας με μεγαλύτερη όρεξη!!!
Νιώθω πως έρχεται δυνατός χειμώνας με κάθε έννοια.
By the way δεν θυμάμαι να έχω κάτσει ένα ολόκληρο μήνα χωρίς σεξ εδώ και
χρόνια ...
Αρχίζω να νιώθω κατανόηση σε κάποιους από δω μέσα!
Καλό χειμώνα να έχουμε!
Ναι μωρό μου σημασία έχει αυτό όποτε κανόνισε να το ξανά επαναλάβουμε γιατί μου ακούγεται τέλειο το ραντεβού μας αγάπηΕίμαι αυτός που σου κατέβασε το μπλουζάκι με τα δόντια και μετά είχα πρησμένο πούτσο και έχυσα τον τοίχο και το ταβάνι, με θυμάσαι;
Ελα ρε κούκλα μου δεν έχει σημασία το ραντεβού. Σημασία έχει πως έχυσα πάλι με τη παρτη σου πριν φύγω για δουλειά.
Χαχαχ σήμερα δεν ανέβασα ώστε να σας αφήσω και λίγο ήσυχους αλλά σας έχω νέα αυτές τις ημέρεςEliza, περιμένουμε νέο δωράκι σήμερα.
Μην μας λυπασαι!!Χαχαχ σήμερα δεν ανέβασα ώστε να σας αφήσω και λίγο ήσυχους αλλά σας έχω νέα αυτές τις ημέρες
Aμα δεν φέρεις αυτά που έταξες θα σου κάνω ερωταΚαι τραχανά....
Κοινώς δεν έχει κωλοAμα δεν φέρεις αυτά που έταξες θα σου κάνω ερωτα
Γιατί όμως; ΧαχαχαΚοινώς δεν έχει κωλο
ΤιμωριαΓιατί όμως; Χαχαχα
Ανωμαλε!!Κοινώς δεν έχει κωλο
Χαχαχ σήμερα δεν ανέβασα ώστε να σας αφήσω και λίγο ήσυχους αλλά σας έχω νέα αυτές τις ημέρες
Ωπα ρε τι μουνι είναι αυτόHello bitches
Χαχαχ αφού μου το ζητάς θα την κάνω την φασαρία μόνο για εσένα εδώ χαλαρά εσυ τι κανεις ;Δεν θέλω ησυχία.
Φασαρία θέλω μπας και μου σηκωθεί ...
Τι νέα, τι νέα ?