Elganador
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 144
- Like
- 23.795
- Πόντοι
- 25.186
Αγαπούλες πρωί πρωί ο hornyΚαλημέρα! Συνέχισε ἔτσι! Μᾶς καυλώνεις γιά τὰ καλά μὲ τὰ προστυχόλογα! ΥΓ: "Τοῦ καθενός"
Καυλωσαμε κι εμείς
Αγαπούλες πρωί πρωί ο hornyΚαλημέρα! Συνέχισε ἔτσι! Μᾶς καυλώνεις γιά τὰ καλά μὲ τὰ προστυχόλογα! ΥΓ: "Τοῦ καθενός"
Ζητά κωλο να δω κάτι...Καλημέρα! Συνέχισε ἔτσι! Μᾶς καυλώνεις γιά τὰ καλά μὲ τὰ προστυχόλογα! ΥΓ: "Τοῦ καθενός"
Ζητά κωλο να δω κάτι...
Και που ζητάω δεν βάζουν τίποταΚαί γιατί δέ ζητεῖς ἐσύ μιά καί καλή;
Και που ζητάω δεν βάζουν τίποτα
Και που ζητάω δεν βάζουν τίποτα
Καλημέρα, καλημέρα! Εὐχαριστοῦμε πολύ. Ἐρώτηση: τό μπουκάλι ποῦ θά τό βάλης;Καλημερουδια Αστερακια μου γλυκα και σημερα διαθεσιμη για δυνατους παικτες 19μ.μΚαι θελω να μου γραψετε τη βηντεακη θα θελατε απο μενα για σαςφιλακια πρωινα
@despoinamagicmilf κωλαρααααα ....και αυτό στη μέση που φοράς πολύ καύλα....Το λεμόνι από την μπύρα που πήγε??Εἶδες; Διάβασε ἡ Δέσποινα τὸν διάλογο καί ὡς καλή πουτάνα προσφέρθηκε νά μᾶς ἱκανοποιήση δείχνοντας μπρός-πίσω.
Καλημέρα, καλημέρα! Εὐχαριστοῦμε πολύ. Ἐρώτηση: τό μπουκάλι ποῦ θά τό βάλης;
Το λεμόνι από την μπύρα που πήγε??
Το έφτιαξα....ήτανε σοκ ...Αὐτό κοιτᾶς πρῶτα ἐσύ;;!!
Εγω βλεπω παντως η δεσποινα σε εχει τουμπαρει , κανει τα λαθακια της σου πεταει ενα μουνακι και τα ξεχνας ολα σε κανει οτι θελειΕἶδες; Διάβασε ἡ Δέσποινα τὸν διάλογο καί ὡς καλή πουτάνα προσφέρθηκε νά μᾶς ἱκανοποιήση δείχνοντας μπρός-πίσω.
Καλημέρα, καλημέρα! Εὐχαριστοῦμε πολύ. Ἐρώτηση: τό μπουκάλι ποῦ θά τό βάλης;
Εγω βλεπω παντως η δεσποινα σε εχει τουμπαρει , κανει τα λαθακια της σου πεταει ενα μουνακι και τα ξεχνας ολα σε κανει οτι θελει
Υ.Γ ακομα και ενα λαθος που εκανε μονο, δεν το διορθωσες
ενω τη δαναη που δεν συνοδευται με φωτο την διορθωσες
Τροπος του λεγειν ειναι , εισαι υπο ελεγχο της τρυπας σε εχει κυριεψειΔέν ἔχω μουστάκι, κύριε συναγωνιστά
Μούσι?Δέν ἔχω μουστάκι, κύριε συναγωνιστά
Τροπος του λεγειν ειναι , εισαι υπο ελεγχο της τρυπας σε εχει κυριεψει
Μούσι?
Απόλαυση είσαιΑγόρια είστε υπέροχα
Είμαστε ολες υπερκαυλιαρες και όλες είμαστε ξεχωριστές
Ανάλογα λοιπόν τα γούστα του καθένα
Πάντως εγώ για λίγες μέρες θα σας αφήσω στα υπέροχα ζουμερά μπουτάκια της @Sofia_Magic (εφόσον αναφέρατε μια από τις 2)
Νομίζω θα παίξει μπαλίτσα αύριο
θα πάρω 3-4 μερούλες ρεπό και θα επιστρέψω
Υγρα φιλιά στα υπέροχα καβλιά
Ετσι γιατί γουστάρω καυλες!!!!
Απόλαυση είσαι
Ο Χορνυς τα παιρνει κοντρα ξουρα ωστε να μην ερεθιζει την επιδερμιδα των κορασιδωνΜούσι?
Ο Χορνυς τα παιρνει κοντρα ξουρα ωστε να μην ερεθιζει την επιδερμιδα των κορασιδων