hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.905
- Πόντοι
- 12.896
Πως με ξερεις εσυ
Κάτι εἶχα καταλάβει: γι' αὐτό δέ σ'τὴ μπαίνω στὴν ὀρθογραφία! ΧΑΧΑ!
Πως με ξερεις εσυ
Αυτη η παραθεση του μηνυματος παει καλυτερα στο καθηγητη χορνυ που εχει μπει σε μπουρδελοσαιτ και μας εχει σκοτισει τα παπαρια με τις διορθωσειςΑστερι μου οταν θα μιλησει και το δικο σου κατω κεφαλι τοτε δεν θα κοιτας και εσυ τα ορθογραφικα.
Ξερεις γιατι????
Γιατι οταν γαμας.
Γαμας δεν τον βαζεις τον αλλον σε μια κολα χαρτι..
Εδω δεν δυνουμε εξετασεις και στο σχολειο που πηγενα μου αρεσει να κοιταζω τα αγορακια και τους καθηγητες μου παρα τα μαθηματαχαχαχα
Κάτι εἶχα καταλάβει: γι' αὐτό δέ σ'τὴ μπαίνω στὴν ὀρθογραφία! ΧΑΧΑ!
Να πως την αληθεια αστερι μου δεν χριαστηκε ποτε να στειλω email.Εχω στανταρ δουλεια στη ζωη μουΑυτη η παραθεση του μηνυματος παει καλυτερα στο καθηγητη χορνυ που εχει μπει σε μπουρδελοσαιτ και μας εχει σκοτισει τα παπαρια με τις διορθωσεις
Αλλα βρηκε τον δασκαλο του, εσενα .
Καλα νταξει δεν εχω θεμα μεγαλο με τα ορθογραφικα αρκει να μη μου βγαινουν τα ματια οταν παω να διαβασω κατι , αλλωστε υπαρχουν τοσα προγραμματα τα οποια δεν χρειαζεται να ξερεις ορθογραφια , καλα μεσα στο δωματιο ειναι αλλη φαση
Σε συνεντευξη για δουλεια θα στελνες ανορθωγραφο κειμενο σε email? Παρτο κ ετσι
Μη κοιτας εδω που γραφεις το κειμενο και πετας και μια φωτο και τους τρεχουν τα σαλια
Να πως την αληθεια αστερι μου δεν χριαστηκε ποτε να στειλω email.Εχω στανταρ δουλεια στη ζωη μου
Άναψα Χορνυ μου με την λέξη πουτανα ....μπρουταλα) Δηλ. ἐδῶ δέν ἀπαντᾶς στὰ προσωπικά μηνύματα; Καί αὐτά εἶναι email β) Ἔ ναί, ἐσεῖς οἱ πουτάνες περνᾶτε... ἄλλες ἐξετάσεις
Άναψα Χορνυ μου με την λέξη πουτανα ....μπρουταλ
Ιδικά το καριολα στο σεξ... με τρελαίνει...Καλησπέρα! Ἔ ὄχι καί.... μπρουτάλ.... Ὡς κομπλιμέντο τό λέω
Ιδικά το καριολα στο σεξ... με τρελαίνει...
Ωραία απειλή ….Καλημερουδια!! Είπα να κάνω αποχή από τα πάντα όσο βρίσκομαι σε διακοπές.. Επιστρέφω την Παρασκευή.. να σημειώσω 13 μέρες και σήμερα νηστική!! αλίμονο στους πρώτους άτυχους; τυχερους; anyway που θα πέσουν στα χερια μου!!
Καλησπερα μωρο μου εσυΙδικά το καριολα στο σεξ... με τρελαίνει...
❤❤Καλησπερα μωρο μου εσυ
Σε ευχαριστω που με προλαβες.
Εισαι το αλλο μου μισω αγαπη
Μίλα της βρώμικα!Καλησπέρα! Ἔ ὄχι καί.... μπρουτάλ.... Ὡς κομπλιμέντο τό λέω
Α ωριαίες πληροφορίες για να βγάλω γουστα στην επόμενη συνάντησηΙδικά το καριολα στο σεξ... με τρελαίνει...
Κυριε καθηγητα η λεξη πουτανα ειναι απρεπης θα επρεπε να δειχνεται σεβασμο στις κοπελες και στο επαγγελμα τουςα) Δηλ. ἐδῶ δέν ἀπαντᾶς στὰ προσωπικά μηνύματα; Καί αὐτά εἶναι email β) Ἔ ναί, ἐσεῖς οἱ πουτάνες περνᾶτε... ἄλλες ἐξετάσεις
ειδικά όταν γυρνάς βίντεο κ καρφώνεσαι στη πουτσα...πολύ μου έλειψε αυτό καριολα θεϊκή μιλφαρα!Ιδικά το καριολα στο σεξ... με τρελαίνει...