Eros82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 47
- Like
- 9.968
- Πόντοι
- 6.236
Φουλ επιθεση @ΔανάηMagic είναι f 16καποια προσφατη εμπειρια με δαναη υπαρχει?
Φουλ επιθεση @ΔανάηMagic είναι f 16καποια προσφατη εμπειρια με δαναη υπαρχει?
Πάλι ρομαντισμό ξεχειλίζουν οι ροζ τρυπουλες σου εσένα??Ιδικά το καριολα στο σεξ... με τρελαίνει...
Που βρίσκεται όμως;Φουλ επιθεση @ΔανάηMagic είναι f 16
Έτσι θέλω να σου δώσω τη θεϊκή μου πουτσα στο στομαΚαλημερα Αστερακια μου γλυκα ομορφο Σαββατοκυριακο να εχουμε ολοι μας.Και σημερα και αυριο Διαθεσιμη απο της 17μ.μ Μεχρι το βραδυ για να εχουμε ομορφες στιγμες μαζι μου και καλους παικτες σας εσας γλυκα μου Αστερακια
Μμμμ...Μου αρεσει πολυ αυτο που εγραψε αστερι μουΈτσι θέλω να σου δώσω τη θεϊκή μου πουτσα στο στομα
Δεμένη και υποταγμένη
Όπως αρμόζει σε μια θνητή
Σε λίγες ημέρες θα κατέβω απ τον ΌλυμποΜμμμ...Μου αρεσει πολυ αυτο που εγραψε αστερι μου
Υπερβολές....Σε λίγες ημέρες θα κατέβω απ τον Όλυμπο
Και θα έρθω να σε δω
Και να σε ξεσκίσω απ όλες τις τρύπες με το θεϊκό μου πουτσο
Είσαι στη λίστα να ξέρειςΥπερβολές....
Αγόρια είστε υπέροχαωραια. @ΔανάηMagic ή @Sofia_Magic ομως? εδω σε θελω!
φιλια οχι. λαρυγγογαμησι καλυτεροΑγόρια είστε υπέροχα
Είμαστε ολες υπερκαυλιαρες και όλες είμαστε ξεχωριστές
Ανάλογα λοιπόν τα γούστα του καθένα
Πάντως εγώ για λίγες μέρες θα σας αφήσω στα υπέροχα ζουμερά μπουτάκια της @Sofia_Magic (εφόσον αναφέρατε μια από τις 2)
Νομίζω θα παίξει μπαλίτσα αύριο
θα πάρω 3-4 μερούλες ρεπό και θα επιστρέψω
Υγρα φιλιά στα υπέροχα καβλιά
Ετσι γιατί γουστάρω καυλες!!!!
Άνεταφιλια οχι. λαρυγγογαμησι καλυτερο
Όχι αλλά έχω και περίοδο κάθε μήναΑντέχεις εσύ έστω και 1 μέρα χωρίς να σαι καυλωμενη;
ετσι ειναι το σωστο ;)Άνετα
Παράγω και περισσότερο σάλιο ....για να γλιστράει καλύτερα ο πουτσος στο λαρύγγι μου....
...το μόνο που με χαλάει είναι ότι από το πνίξιμο δακρύζω και χαλάει το μακιγιάζ....αλλά χαλάλι σας κι αυτό!!!!αχ αχ θα μου λείψετε!!!!
12ωρα να συνέλθωΚαι μόλις περάσει η περίοδος,έτοιμη για καύλα
ΩΝΣΓΆνετα
Παράγω και περισσότερο σάλιο ....για να γλιστράει καλύτερα ο πουτσος στο λαρύγγι μου....
...το μόνο που με χαλάει είναι ότι από το πνίξιμο δακρύζω και χαλάει το μακιγιάζ....αλλά χαλάλι σας κι αυτό!!!!αχ αχ θα μου λείψετε!!!!
Κυριε καθηγητα η λεξη πουτανα ειναι απρεπης θα επρεπε να δειχνεται σεβασμο στις κοπελες και στο επαγγελμα τους
Μπορει να βρεις κανα μπελα να σε κλειδωσουν πχ σε κανα δωματιο και να σε κυνηγανε να σε στραπονιασουν
Αγόρια είστε υπέροχα
Είμαστε ολες υπερκαυλιαρες και όλες είμαστε ξεχωριστές
Ανάλογα λοιπόν τα γούστα του καθένα
Πάντως εγώ για λίγες μέρες θα σας αφήσω στα υπέροχα ζουμερά μπουτάκια της @Sofia_Magic (εφόσον αναφέρατε μια από τις 2)
Νομίζω θα παίξει μπαλίτσα αύριο
θα πάρω 3-4 μερούλες ρεπό και θα επιστρέψω
Υγρα φιλιά στα υπέροχα καβλιά
Ετσι γιατί γουστάρω καυλες!!!!