HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 175
- Like
- 27.912
- Πόντοι
- 32.548
Πως μπορεί με αυτή την ζέστη!Ο Χορνυς τα παιρνει κοντρα ξουρα ωστε να μην ερεθιζει την επιδερμιδα των κορασιδων
Πως μπορεί με αυτή την ζέστη!Ο Χορνυς τα παιρνει κοντρα ξουρα ωστε να μην ερεθιζει την επιδερμιδα των κορασιδων
ο horny ξυρίζεται με ειδικά ξυραφάκιαΟ Χορνυς τα παιρνει κοντρα ξουρα ωστε να μην ερεθιζει την επιδερμιδα των κορασιδων
Μηπως εισαι ο γιαννης σινς ?ΕΝΑΣ λόγος! Πάντως ξυρίζω καί τὰ μαλλιά καί τὶς μασχάλες ἐπίσης.... Καί ἐκεῖ κάτω ἀποτρίχωση
@hornyasfuck είναι αλήθεια αυτά τα μαντάτα??
Μηπως εισαι ο γιαννης σιν ?
Γιατί δεν ζητάς κωλοΦυσικά! Γιατί νά μήν εἶναι;
Ο τζοναρας...Φυσικά! Γιατί νά μήν εἶναι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΠΟΙΟΣ;!
Πάλι καλα που δεν είναι ο Γιανης με ένα ΝΜηπως εισαι ο γιαννης σινς ?
Εμένα στον αντρα μου αρέσουν Χορνυ μού, τον κάνει πιο αρσενικό, τριχουλες Στο χέρι, στήθος, λιγο ψαλιδάκι κάτω και είναι κομπλέ! Όχι σαν αυγό...Προφανῶς τρόπος τοῦ λέγειν! Πλάκα κάνω!
Οὔτε.... Δέ μ'ἀρέσουν οἱ τρίχες, οὔτε οἱ κυριολεκτικές οὔτε οἱ μεταφορικές
Εμένα στον αντρα μου αρέσουν Χορνυ μού, τον κάνει πιο αρσενικό, τριχουλες Στο χέρι, στήθος, λιγο ψαλιδάκι κάτω και είναι κομπλέ! Όχι σαν αυγό...
Τα λέω στην πεθερά για να τα ακούει η νύφη...Οκ. Γοῦστα...
Τα λέω στην πεθερά για να τα ακούει η νύφη...
Εάν είναι σαν και εσένα μια από τις δύο....τηλεφωνακι???Τα λέω στην πεθερά για να τα ακούει η νύφη...
Άσε την πεθερά και στείλε βίντεο τραβάω μαλακία τώρα για πάρτη σουΤα λέω στην πεθερά για να τα ακούει η νύφη...
Πάλι καλα που δεν είναι ο Γιανης με ένα Ν
Θα κόβαμε διπλωματικές σχέσεις!
Παροιμία Χορνυ μου ...ΟΚ ἄν ἐγώ εἶμαι ἠ πεθερά, ἡ νύφη ποιά εἶναι;
Καλημερα αστερι μου..Εἶδες; Διάβασε ἡ Δέσποινα τὸν διάλογο καί ὡς καλή πουτάνα προσφέρθηκε νά μᾶς ἱκανοποιήση δείχνοντας μπρός-πίσω.
Καλημέρα, καλημέρα! Εὐχαριστοῦμε πολύ. Ἐρώτηση: τό μπουκάλι ποῦ θά τό βάλης;
Παροιμία Χορνυ μου ...
Βιντεάκι για καπότεςΚαλημερουδια Αστερακια μου γλυκα και σημερα διαθεσιμη για δυνατους παικτες 19μ.μΚαι θελω να μου γραψετε τη βηντεακη θα θελατε απο μενα για σαςφιλακια πρωινα
Πολλές νύφες...Ἔ ναί... Ἀλλά γιά νά τὴ λές, κάποιος θά'ναι ἡ νύφη