hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.736
- Πόντοι
- 12.896
@hornyasfuck Έχεις γίνει αγαπούλης τελευταία
Πάντα ἤμουν!
@hornyasfuck Έχεις γίνει αγαπούλης τελευταία
Ναι αλλά κανένα κορίτσι από το μάγο δεν έχεις πάρειΠάντα ἤμουν!
Ναι αλλά κανένα κορίτσι από το μάγο δεν έχεις πάρει
Γούτσου Γούτσου και μούτσου μούτσου στο μάνγκο και τίποτα
Δε σου αρέσουν τα κορίτσια τόσο όμορφα κορίτσια έχει ο μάγος
Σιγά μη βαράςΛογαριασμό δέ δίνω
Εσένα για να ευχαριστηθούμε την κωλάρα σου πρέπει να σε κλείνουμε 6ωρα η όλη μέραΑστερακια μου γλυκα παμε δυναμηκα με δυνατους παικτες Σημερα μεχρι της 12 το βραδυ και απο αυριο τεταρτη,πεμπτη, παρασκευη,Σαββατο και κυριακη Διαθεσιμη ωρες 18μ.μ Με 12 το βραδυΤα φιλακια μου απο το Δεσποινακι σας
Καλημερουδια!! Είπα να κάνω αποχή από τα πάντα όσο βρίσκομαι σε διακοπές.. Επιστρέφω την Παρασκευή.. να σημειώσω 13 μέρες και σήμερα νηστική!! αλίμονο στους πρώτους άτυχους; τυχερους; anyway που θα πέσουν στα χερια μου!!Εντωμεταξύ είναι δεύτερο Σάββατο που η @Vickymagic μας αφήνει νηστικούς χωρίς ένα κωλαρακι ένα βυζακι ένα Μπουτακι έστω …..
Ναι γιατι ειναι ολοκληρα στρεμματα.Και τα χωραφια μας θελουνε το χρονο τους για να ποτιστουνε Αστερακι μου γλυκο...Εσένα για να ευχαριστηθούμε την κωλάρα σου πρέπει να σε κλείνουμε 6ωρα η όλη μέρα
Θα γίνω και εγώ αγαπούλης όπως ο @hornyasfuckΝαι γιατι ειναι ολοκληρα στρεμματα.Και τα χωραφια μας θελουνε το χρονο τους για να ποτιστουνε Αστερακι μου γλυκο...
Χαχαχα
Τα δήλωσες στα "ακαθάριστα"?Ναι γιατι ειναι ολοκληρα στρεμματα.Και τα χωραφια μας θελουνε το χρονο τους για να ποτιστουνε Αστερακι μου γλυκο...
Χαχαχα
Άντεξες 13 ολόκληρες μέρες μακριά απο τα αθεράπευτα γοητευτικά μέλη του bou;;; Πως το κατάφερες αυτό βρε θηρίο ; Αυτό πρέπει να ειναι ρεκόρ για Guinness..Καμια γυναικα μέχρι σήμερα δεν είχε αντέξει πάνω απο 2 μερες μακριά μας. Μένω άναυδος και εγώ και σύσσωμη η κοινότητα του μπου . Έπαιρνα και εγώ και ρωτούσα που ειναι η Βίκυ, πουθενά η Βίκυ.Καλημερουδια!! Είπα να κάνω αποχή από τα πάντα όσο βρίσκομαι σε διακοπές.. Επιστρέφω την Παρασκευή.. να σημειώσω 13 μέρες και σήμερα νηστική!! αλίμονο στους πρώτους άτυχους; τυχερους; anyway που θα πέσουν στα χερια μου!!
Oταν μιλαει το κατω κεφαλι το πανω σταματαει να λειτουργει , φαντασου τι καψουρα εχεις φαει για να αγνοεις τα ορθογραφικαΚαλημέρα! Μέ καύλωσες τέρμα ἔτσι ὅπως τά'γραψες καί τοῦ τὴν εἶπες!
Καλημέρα! Καί σύ μέ καύλωσες τέρμα! Σωστά τά λές!
Oταν μιλαει το κατω κεφαλι το πανω σταματαει να λειτουργει , φαντασου τι καψουρα εχεις φαει για να αγνοεις τα ορθογραφικα
Καλος ηθρες αγαπουλη μου.Θα γίνω και εγώ αγαπούλης όπως ο @hornyasfuck
με καύλωσες πάλι @despoinamagicmilf και εμένα με αυτά που λες
Περιμενω το λογιστη μου να τα δηλωσηχαχαχαΤα δήλωσες στα "ακαθάριστα"?
Ετσι σε θελω χαχαχα.Ὅταν εἶναι πολλά δέ δίνω σημασία: δέν ὑπάρχει ἐλπίδα!
Ομορφιά με έχεις καυλώσει άσχημαΚαλος ηθρες αγαπουλη μου.
Αστερακι μου γλυκο αυτο δεν ειναι το σοστο.
Να καυλωνουμε τρελα και να περναμε ομορφα σε αυτη την γαμιμενη ζωη που ζουμε
Ομορφιά με έχεις καυλώσει άσχημα
εγώ δεν ειμαι ο @hornyasfuck που γαμάει μια φορά το χρόνο
εγώ αμα καυλωνω εκτελώ
θα τα πούμε πολύ σύντομα από κοντά τα φιλιά μου
Πολυ ευχαριστως να καυλωνεις και να ειμαι ο στοχος σου αστεριΟμορφιά με έχεις καυλώσει άσχημα
εγώ δεν ειμαι ο @hornyasfuck που γαμάει μια φορά το χρόνο
εγώ αμα καυλωνω εκτελώ
θα τα πούμε πολύ σύντομα από κοντά τα φιλιά μου
Αστερι μου οταν θα μιλησει και το δικο σου κατω κεφαλι τοτε δεν θα κοιτας και εσυ τα ορθογραφικα.Oταν μιλαει το κατω κεφαλι το πανω σταματαει να λειτουργει , φαντασου τι καψουρα εχεις φαει για να αγνοεις τα ορθογραφικα
Αστερι μου οταν θα μιλησει και το δικο σου κατω κεφαλι τοτε δεν θα κοιτας και εσυ τα ορθογραφικα.
Ξερεις γιατι????
Γιατι οταν γαμας.
Γαμας δεν τον βαζεις τον αλλον σε μια κολα χαρτι..
Εδω δεν δυνουμε εξετασεις και στο σχολειο που πηγενα μου αρεσει να κοιταζω τα αγορακια και τους καθηγητες μου παρα τα μαθηματαχαχαχα