despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 9.573
Καλο βραδυ Αστερακια μου γλυκα.Καλη εβρομαδα να εχουμε ολοι μας.Και σημερα περασα πολυ ομορφα με δυνατους παικτεςκαι σας περιμενω αυριο διαθεσιμη 18μ.μ.και παλι δυνατους πακτες θελω για να περασουμε πολυ ποιο ομορφαΦιλακια απο το Δεσποινακι σας
ωραία κωλάρα....όχι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΩΡΑΙΑ !!!!
Κούκλα στις υπηρεσίες γράφεις για το anal μόνο μικρά μεγέθη, όσοι είμαστε στον μέσο όρο δηλαδή δεν;;;;
Τσου.μια χαρά είμαστε και με το μέσο όροΚούκλα στις υπηρεσίες γράφεις για το anal μόνο μικρά μεγέθη, όσοι είμαστε στον μέσο όρο δηλαδή δεν;;;
Τα μεγάλα μεγέθη νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό τον κωλοωραία κωλάρα....όχι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΩΡΑΙΑ !!!!
Κρίμα που δεν την δίνεις σε "μεγάλα μεγέθη"!!!
Από όσο ξέρω, όλα τα μέλη του bou κατά την εγγραφή τους, επιβεβαιώνουν το 22+ μέγεθος τους.Κρίμα που δεν την δίνεις σε "μεγάλα μεγέθη"!!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ +25 ΦΙΛΕ....SORRY....Από όσο ξέρω, όλα τα μέλη του bou κατά την εγγραφή τους, επιβεβαιώνουν το 22+ μέγεθος τους.
....ενδιαφερουσα προκληση!Τα μεγάλα μεγέθη νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό τον κωλο
Είμαι εκπαιδευμένο και πολύ καλή μαθήτρια
E, εντάξει τότε...να ασχοληθούμε!!!Τα μεγάλα μεγέθη νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό τον κωλο
Είμαι εκπαιδευμένο και πολύ καλή μαθήτρια
για σένα ή για την κυρία?....ενδιαφερουσα προκληση!
...μποθE, εντάξει τότε...να ασχοληθούμε!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για σένα ή για την κυρία?
Πήγαινε...κι αν τα καταφέρεις, να πάμε κι εμείς!!...μποθ
Φύγε από εδώ ρε μαυρόγατα, άσε να προλάβουμε τίποτα....ενδιαφερουσα προκληση!
Μα είμαι πολύ χαρούμενη!!!!Βαριεμαι να εξηγώ,παμε παρακατω. Βάσει εγκυρης κριτικής,εισαι απιστευτοτελεια. Θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη.
μονο;;;Από όσο ξέρω, όλα τα μέλη του bou κατά την εγγραφή τους, επιβεβαιώνουν το 22+ μέγεθος τους.
Μμμ εξαιρετικό!!
Να πάτε αλλού κυρία μου, εδώ είμαστε προικισμένοι. Εκτός αν οι μόνοι άντρες που γνωρίσατε είναι από εδώ, οπότε έχετε άλλη άποψη για το μέσο όρο!! Μην πατε άλλου, θα απογοητευτείτε!!Τσου.μια χαρά είμαστε και με το μέσο όρο
Με τον κλώνο ασχοληθηκα,δεν υπήρχε καν λόγος να πεταχτείς...μελάσα μου.Μα είμαι πολύ χαρούμενη!!!!
Εσύ ξεκίνησες να ασχολείσαι μαζί μου γλυκέ μου!!!
@ΔανάηMagic 13:02 δουλεύει ο κοσμακης και δημιουργείς προβλήματα κωλους ανεβάζουμε μετά τις 2000 να μαστε χαλαροί