Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.227
- Πόντοι
- 2.256
Για να μην εχουμε παρεξηγησεις ρωταω!Νομίζω όχι
Για να μην εχουμε παρεξηγησεις ρωταω!Νομίζω όχι
Θα ανεβάσει κάποια στιγμή...θέλω να πιστεύω...Αφού δε μας ανεβάζει η @Vickymagic κωλαρακι που το έχει τόσο υπέροχο μας κάνει ζητιάνους άλλου …
Μακάρι για αυτή τη στιγμή ζω εγώ ….. θα ναι η ομορφότερη στιγμή στο νήμα εδώΘα ανεβάσει κάποια στιγμή...θέλω να πιστεύω...
ετσι κάπως στην αναμονή για τη φωτό με το κωλαρακι...Μακάρι για αυτή τη στιγμή ζω εγώ ….. θα ναι η ομορφότερη στιγμή στο νήμα εδώ
Το εχεις δει live εσυ τυχερε!Μακάρι για αυτή τη στιγμή ζω εγώ ….. θα ναι η ομορφότερη στιγμή στο νήμα εδώ
Μμμμμμ θα φροντίσω να βρω και φαγώσιμες για σένα!!!Τις έτρωγα τις πέρλες άνετα αν ήταν φαγωσιμες. Και μετά έτρωγα και εσένα @ΔανάηMagic
Το μονο σιγουρο!Το βρηκα-το βρηκα.θα δωσεις κωλο στη σοφια!!!!!!
Χαχαχα απλά γουστάρω να σας καυλώνω και μου αρέσει να σας κάνω τα χατίριααααα!!!!!Η Δαναη το παει καλα,κανει και επιθετικο marketing.Mπραβο Δαναη,ξερεις να παιζεις
Καυλακι σεξυ εσωρουχαΜμμμμμ αμεεεεεε!!!!!!
να προσεχεις για εδω θα θελουν να σε στο τελος!Χαχαχα απλά γουστάρω να σας καυλώνω και μου αρέσει να σας κάνω τα χατίριααααα!!!!!
Και όχι μόνο...βρε πανθηρα κερασε βυζι η @despoinamagicmilf
Δηλώνει παρθένα από κωλο τις τελευταίες μέρες μην ελπίζεις...Μέχρι να ρθει το Σάββατο @Sofia_Magic δε μας ανεβάζεις κανένα κωλαρακι μας έχεις αφήσει νηστικούς μέρες ….
Καλά φωτογραφία ζήτησα απλά δε είπα κάτι άλλοΔηλώνει παρθένα από κωλο τις τελευταίες μέρες μην ελπίζεις...
Η Δαναη εχει βαλει ηδη 3 γκολ απο το κεντρο λεμεΧαχαχα απλά γουστάρω να σας καυλώνω και μου αρέσει να σας κάνω τα χατίριααααα!!!!!
Λες??????να προσεχεις για εδω θα θελουν να σε στο τελος!
σιγουρα Δαναη μου!θα δεις!Λες??????
Καυλωνεις πολλούς εδώ πρόσεχεΛες??????
Μας παίζει μπαλίτσα με καλυμμένες τις ρογες δεν μας τα πέταξε όλα ξεκάθαρα. Σαν να μας λέει αν είστε καλά παιδιά θα έχει και πάρτ 2 @ΔανάηMagic
Aσιγουρα Δαναη μου!θα δεις!
Για αυτό ζω!!!Καυλωνεις πολλούς εδώ πρόσεχε
Θέλω κι εγώ να προσκυνήσω το κωλαράκι αυτής της γυναίκας αγόρια......Θα ανεβάσει κάποια στιγμή...θέλω να πιστεύω...
Πολλά!!!!Καυλακι σεξυ εσωρουχα