Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.224
- Πόντοι
- 2.836
Εγώ φίλε σε στηρίζω γιατί μιλάς σοφά...Η όλες η τίποτα. Οι κωλοι γιατί να είναι όλοι αναρτημένοι
Εγώ φίλε σε στηρίζω γιατί μιλάς σοφά...Η όλες η τίποτα. Οι κωλοι γιατί να είναι όλοι αναρτημένοι
Μμμμμμ αμεεεεεε!!!!!!Κάτσε @Spiros_73 Εμείς δηλαδή που θέλουμε βυζι να μην δούμε?
να κανει επιθετικο marketing τοτενες,αλλιως δεν εχει καλωσορισμακαποια στιγμη πρεπει να καλωσορισουμε και official την @Vickymagic μας!
Μας παίζει μπαλίτσα με καλυμμένες τις ρογες δεν μας τα πέταξε όλα ξεκάθαρα. Σαν να μας λέει αν είστε καλά παιδιά θα έχει και πάρτ 2 @ΔανάηMagicΜμμμμμ αμεεεεεε!!!!!!
Είπαμε τα Σάββατα είναι η μέρα φωτογραφίαςκαποια στιγμη πρεπει να καλωσορισουμε και official την @Vickymagic μας!
Ετσι μωρο μου δυνατο παιχνηδη θελω απο σεναΕίπαμε τα Σάββατα είναι η μέρα φωτογραφίας
Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους άντρακλες για το ερχόμενο Σάββατο στις 21:00 εδώ στο νήμα του magic θα ανέβει μια δυνατή φωτο έκπληξη!! Μεινετε συντονισμενοι
Έχω βάλει ήδη ειδοποίηση 20.59Είπαμε τα Σάββατα είναι η μέρα φωτογραφίας
Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους άντρακλες για το ερχόμενο Σάββατο στις 21:00 εδώ στο νήμα του magic θα ανέβει μια δυνατή φωτο έκπληξη!! Μεινετε συντονισμενοι
θα φαμε γλαρο μεχρι το σαββατοΈχω βάλει ήδη ειδοποίηση 20.59
Μέχρι να ρθει το Σάββατο @Sofia_Magic δε μας ανεβάζεις κανένα κωλαρακι μας έχεις αφήσει νηστικούς μέρες ….θα φαμε γλαρο μεχρι το σαββατο
Και καυλωμενοιΕίπαμε τα Σάββατα είναι η μέρα φωτογραφίας
Σωστή σκέψη...Μέχρι να ρθει το Σάββατο @Sofia_Magic δε μας ανεβάζεις κανένα κωλαρακι μας έχεις αφήσει νηστικούς μέρες ….
Αφού δε μας ανεβάζει η @Vickymagic κωλαρακι που το έχει τόσο υπέροχο μας κάνει ζητιάνους άλλου …Σωστή σκέψη...
Το βρηκα-το βρηκα.θα δωσεις κωλο στη σοφια!!!!!!Είπαμε τα Σάββατα είναι η μέρα φωτογραφίας
Νομίζω όχιΕχω ζητησει αραγε απο ολες κωλο