ΔανάηMagic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2024
- Like
- 5.068
Αυτό λέγεται γκολ από τα αποδυτήρια …Κι επειδή με φτιάξατε πολύ απόψε πάρτε λίγο βυζακι και λίγο μουνάκι ακόμα.....
....τα υπόλοιπα από κοντά καυλιάρικα πλάσματα!!!!
Τιμή μου!!!!Καυλωνεις πολλούς εδώ πρόσεχε
Πρόσεχε μωράκι γιατί δεν καυλωνεις μόνο τα αγόρια!Χαχαχα απλά γουστάρω να σας καυλώνω και μου αρέσει να σας κάνω τα χατίριααααα!!!!!
Αμοιβαίο να ξέρεις......μελαχρινάκι μου γλυκό!!!!Πρόσεχε μωράκι γιατί δεν καυλωνεις μόνο τα αγόρια!
Σαν ξερολουκουμο σε βλεπω τις τελευταίες μέρες κανονισε!!
ΠΡΈΠΕΙ να κάνει πολυυύ έκφυλο γαμησι, η συγκεκριμένη παίδες.Κι επειδή με φτιάξατε πολύ απόψε πάρτε λίγο βυζακι και λίγο μουνάκι ακόμα.....
....τα υπόλοιπα από κοντά καυλιάρικα πλάσματα!!!!
Καλημέρα και καλή βδομάδα !!! Και καλά γαμησια !!!Καλημερα Αστερακια μου
Καλη εβδομαδα σε ολους μας να εχουμε.
Διαθεσιμη και σημερα αγαπες 18μ.μ.Με πολυ τρελα και ζωρικα αγορακια
Και αν δεν κάνω λάθος, έχει και αναλ το μενού!!!
Και για αυτή την επέλαση ευθυνεται ο συνοπαδος Πανθηρας @Dame12Καλημέρα και καλή καυλωμένη εβδομάδα σε ολα σας !!!!
μια χαρα το πας!Πρόσεχε μωράκι γιατί δεν καυλωνεις μόνο τα αγόρια!
Σαν ξερολουκουμο σε βλεπω τις τελευταίες μέρες κανονισε!!
Θα σου πω σύντομα, μετά από ενδελεχή επιτόπια έρευνα.Αλλά αυτό το "ανάλογα το μέγεθος", είναι μαχαιριά στην καρδιά!
Να εδω παιζαμε κρυφτο με τη Δαναη,παω να κρυφτω μου λεει,μετρα εσυ.Καλημέρα και καλή καυλωμένη εβδομάδα σε ολα σας !!!!
Εε σαν να ξεφεύγω λίγομια χαρα το πας!
Η δευτερη ατακα που βαζεις φωτια!απο εμενα προχώρα και τα δυοΕε σαν να ξεφεύγω λίγο
Όταν έχεις καιρό να πας με γυναίκα Σπύρο μου αυτα παθαίνεις!!
Όταν έχεις καιρό να πας με γυναίκα αυτα παθαίνεις!!
Μωρο μου εδω ημαστε και εμειςΕε σαν να ξεφεύγω λίγο
Όταν έχεις καιρό να πας με γυναίκα Σπύρο μου αυτα παθαίνεις!!
Ότι λέω το εννοώ!!Αφήνεις τώρα κάτι σοβαρές υπόνοιες για επικείμενη μεγάλη μάχη.
Αυτή είναι η μεγάλη μου φαντασίωση!! Εγώ θέλω να μπω τελευταία στο δωμάτιο και να σας δω να με περιμένετε με τα παιχνίδια σαςΜωρο μου εδω ημαστε και εμεις
Τι λες θα μας την κανεις την τιμη Σοφια εγω και εσυ τελεια θα ειναι αγαπη.
Τι λέω η τανα μεσημεριατικα!! Έχω έμπνευση!!!Αυτή είναι η μεγάλη μου φαντασίωση!! Εγώ θέλω να μπω τελευταία στο δωμάτιο και να σας δω να με περιμένετε με τα παιχνίδια σας