Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Πως κυκλοφορείς έτσι έξω, υπάρχουν και καρδιακοι, θες να μείνουν στον τόπο;;;Τι κάνουν τα αγόρια μού? Εκτός να μιλάνε για τοστ και τοστιέρα?
Πως κυκλοφορείς έτσι έξω, υπάρχουν και καρδιακοι, θες να μείνουν στον τόπο;;;Τι κάνουν τα αγόρια μού? Εκτός να μιλάνε για τοστ και τοστιέρα?
Της σχολής bigsucker κι εσύ τύπε;Άμα θες μπορούνε να παίξουμε μαζί ένα μόνο, αλλά μην παίξεις με πλάτη, άλλο πράγμα θα παίξουμε τότε
τωρα γιατι βριζεις τον @LION7 παλι?
Τα μπερδεψες, σε αποθεωσα εσενατωρα γιατι βριζεις τον @LION7 παλι?
Θέλω να κοιμηθώ μα μόλις βλέπω το όνομα σού ξέρω ότι θα γελάσω...ΘεόςΤης σχολής bigsucker κι εσύ τύπε;
Καληνυχτααααα μωράκια, τα λέμε αύριο
ναι ρε,σε πειραζωΤα μπερδεψες, σε αποθεωσα εσενα
ειναι στο οτο παιχτηΑυτός που τραβάει το βίντεο, πως μπορεί ξαι κρατιέται και δεν ορμάει;;;
ΔωστουυυυΤης σχολής bigsucker κι εσύ τύπε;
σε τι κονσολα εκπαιδευεσαι και σε ποιο παιχνιδι,για να σε δω...Είμαι σε κατάσταση εκπαίδευσης αν ρωτάς σοβαρά.....
Θέλω να κοιμηθώ μα μόλις βλέπω το όνομα σού ξέρω ότι θα γελάσω...Θεός
Εσυ πειραζεις εμενα ?ναι ρε,σε πειραζω
Μόλις σε ακολούθησα να γίνουμε φιλαράκια...Α ρε Σοφάκι πώς τα λες έτσι ...
@LION7 ετοιμασου,ολη νυχτα θα εχεις πμ απο bigshakΔωστουυυυ
Ελα ναυαγιο μου , ελα
Εγω σου εκανα μια προταση.. ξεφτιλισε με λεγοντας οτι κατεβασες απο τον εγκεφαλο σου στο ακυρο , με ντοκουμεντα και εγω θα ξεγραφτο εκεινη την στιγμη
Ελα μπορεις καντο μην ντρεπεσε (που οντως δεν ντρεπεσε, ηταν απλα τροπος του λεγην)
Όχι της παλιάς καλής σχολής των σέντερ!!!Της σχολής bigsucker κι εσύ τύπε;
Παντως δεν εχεις παραπονο..Θέλω να κοιμηθώ μα μόλις βλέπω το όνομα σού ξέρω ότι θα γελάσω...Θεός
μου φυγανε οι μυξες ρε κερατα
Περα απο την πλακα τωρα εγω του ειχα στειλει δυο φορες στις αρχες, λεγοντας του γιατι το κανει και οτι ειναι ενοχλητικος και δεν απαντησε ποτε (μονο και μονο για να μην λετε οτι σπαμαρω)@LION7 ετοιμασου,ολη νυχτα θα εχεις πμ απο bigshak
Καληνύχτα αγάπη μου....@LION7 καληνύχτα όνειρα γλυκά