Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.478
Μόλις σε ακολούθησα να γίνουμε φιλαράκια...Α ρε Σοφάκι πώς τα λες έτσι ...
Μόλις σε ακολούθησα να γίνουμε φιλαράκια...Α ρε Σοφάκι πώς τα λες έτσι ...
@LION7 ετοιμασου,ολη νυχτα θα εχεις πμ απο bigshakΔωστουυυυ
Ελα ναυαγιο μου , ελα
Εγω σου εκανα μια προταση.. ξεφτιλισε με λεγοντας οτι κατεβασες απο τον εγκεφαλο σου στο ακυρο , με ντοκουμεντα και εγω θα ξεγραφτο εκεινη την στιγμη
Ελα μπορεις καντο μην ντρεπεσε (που οντως δεν ντρεπεσε, ηταν απλα τροπος του λεγην)
Όχι της παλιάς καλής σχολής των σέντερ!!!Της σχολής bigsucker κι εσύ τύπε;
Παντως δεν εχεις παραπονο..Θέλω να κοιμηθώ μα μόλις βλέπω το όνομα σού ξέρω ότι θα γελάσω...Θεός
μου φυγανε οι μυξες ρε κερατα
Περα απο την πλακα τωρα εγω του ειχα στειλει δυο φορες στις αρχες, λεγοντας του γιατι το κανει και οτι ειναι ενοχλητικος και δεν απαντησε ποτε (μονο και μονο για να μην λετε οτι σπαμαρω)@LION7 ετοιμασου,ολη νυχτα θα εχεις πμ απο bigshak
Καληνύχτα αγάπη μου....@LION7 καληνύχτα όνειρα γλυκά
Επιμένω ότι κάνει χιούμορ! Δεν μού κάθεται με τίποτα ο Λιον...Παντως δεν εχεις παραπονο..
Εχεις απεναντι σου εναν μαγκα του πληκτρολογιου (ενα κλασσικο ναυαγιο του bou)
Και εχεις καποιον που σε εχει γαμησει σιγουρα στην πραγματικοτητα (και συνεχιζει να το κανει)
Εχεις και τα δυο ακρα
Υ.Γ. Συγνωμη για την λεξη γαμησει μου ξεφυγε
Τωρα να τα ξαναλεμε δεν εχει νοημα, απλα αν πεις δημοσια ναι τρολαρω σορρυ η αν αποδειξεις κτι λες για μενα θα σε παραδεχτω και θα ξεγραφτω απο το bou
Τι τέλος??α στο διαολο ρε κωλοπαιδα,τοσο ωραια ειχα καιρο να περασω. μπα σε καλο σας ρε κεραταδες,να'στε καλα ρε αληθεια
Ασχετο αλλα θα το πω γιατι το αξιζει...
Ps5 και ps4,σε τι κονσολα εκπαιδευεσαι και σε ποιο παιχνιδι,για να σε δω...
Βρε κανει το εχουμε καταλαβει αλλα οταν λες σε καποιον δεν γουσταρω και οταν βλεπεις να επιμενει εμονικα με το να πεταγεται στο ακυρο παντα.. με δεδομενο οτι δεν με ξερει και δεν εχω ασχοληθει ποτε μαζι του.. απλα ειναι σε αυτη την περιπτωση ενας περιθωριακος τυποςΕπιμένω ότι κάνει χιούμορ! Δεν μού κάθεται με τίποτα ο Λιον...
Παίζει μαζί μ@Βαλέρια magicαρα δεν παιζεις γενικως
Σου 'χω κάτσει, και σε όσες ήταν και στο ντίβα, Αριάνα, Σάντρα, μην ακούς τον βλαμενοΕπιμένω ότι κάνει χιούμορ! Δεν μού κάθεται με τίποτα ο Λιον...
Θα περιμένουμε να ξυπνήσει ο Horny να πει ρε μ@@@ πάλι 20 σελίδες θα διαβάσω...
Μη τα λες αυτά, γιατί δώσε θάρρος στο χωριάτη είμαι....Παίζει μαζί μ@Βαλέρια magic