james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.829
- Πόντοι
- 10.395
Ναι αλλά δεν τα βλέπουμε…Εκεί είναι η νοστιμιά...Εκεί πού μαλώνουν τσουπ βυζια, Κωλο..
Τα βυζγιά και τους κωλους εννοώ!!
Ναι αλλά δεν τα βλέπουμε…Εκεί είναι η νοστιμιά...Εκεί πού μαλώνουν τσουπ βυζια, Κωλο..
εκει που μαλωνουν,τσουπ πεταει βυζια ο bigshakΕκεί είναι η νοστιμιά...Εκεί πού μαλώνουν τσουπ βυζια, Κωλο..
ρε εισαι θεουλης εσυ και ακομα δεν το εχεις παρει χαμπαρι λεμεΡε @chris drs ελεος, κλαιω λεμε
Υ.Γ. αν εσεις το θελετε εγω δεν εχω θεμα ...την βρισκω με το ναυαγιο που λογικα τωρα θα σκεφτεται τι να πει η θα προσπαθει να πιαστει απο μια λεξη (που τιποτα δεν λεει αλλα λεμε).. Εγω παντως το διασκεδαζω
Καμια φωτια @james034 (χωρις πλακα) απο εμενα τουλαχιστον..Μπουρλοτιέρηδες του 21 ρε!
Λέω για να είσαι τόσο καλός στο να ανάβεις φωτιές…θα έχεις θητεύσει δίπλα στους καλύτερους!
εχυσα δυο φορες και παω για τριτη
Θέλεις να δεις η να γα@@@@ ??? Όχι και Δεν ανεβάζω...Ναι αλλά δεν τα βλέπουμε…
Τα βυζγιά και τους κωλους εννοώ!!
εχυσα δυο φορες και παω για τριτη
Ότι και να ψάχνω.. χρειάζομαι βοήθεια....Τι ψάχνεις σκυμμενη??
Θέλεις να δεις η να γα@@@@ ??? Όχι και Δεν ανεβάζω...
Έχεις ωραίο κωλο!
Σάς ρωτάω....Τωρα με την ζεστη ειμαστε να σε εχουμε στα 4 και να σε σκιζουμε βασικα εαν μας ρωτάς
ρε τελειωσε το σπερμα και τωρα βγαζει καπνο σου λεω,παω να τον βαλω μεσα σε νερο μη μου καειΣκονη τις έκανα όλες μωρό μου ...
Εγω κατι θελω αλλα δεν το λεω διοτι θα παρεξηγηθει ο @LION7Θέλεις να δεις η να γα@@@@ ??? Όχι και Δεν ανεβάζω...
Εγώ σε λίγο έτσι όπως το πάτε θα παίζω με @Βανέσα Magic ...μιλαμε μονο σε οσες παιζουν video games,εσυ παιζεις η μπλοκ?
Ο Λαγονήσιαν μπορεί άνετα να σε βοηθήσει....Ότι και να ψάχνω.. χρειάζομαι βοήθεια....
αυριο παιχτη, τελειωσε το magicoπαγωτακι και παμε για νανακι.Καλα και εμενα ειχε παρεξηγηθει ο horny επειδη με ειχε παραθεσει , του απαντησα και στο τελος το επαιξε θιγμενος και με εκανε μπλοκ επειδη δεν ειχε τι να πει.. Υγιεια η ζωη συνεχιζεται
Εγω θελω να πεταξεις παβτως μια απο τις ατακες σου
Πωωωω μιλάμε για Αναγεννησιακό Πίνακα ανεκτίμητης αξίας..
Περα απο την πλακα ο τυπος ποιος ειναι?αυριο παιχτη, τελειωσε το magicoπαγωτακι και παμε για νανακι.
αλλα τωρα που το σκεφτομαι ...θα κανεις τρελο διδυμο με τον δαλαϊ λαμα του ιστοτοπου μας.
για πλευρισετονα μια, να κανετε το κονε.
@daima703 <------------- εδω εισαι
αρα δεν παιζεις γενικωςΕγώ σε λίγο έτσι όπως το πάτε θα παίζω με @Βανέσα Magic ...
Βασικα δυο μηνυματα κοιταξα και καταλαβα οτι ασχολειτε με πολιτικες συζητησεις...αυριο παιχτη, τελειωσε το magicoπαγωτακι και παμε για νανακι.
αλλα τωρα που το σκεφτομαι ...θα κανεις τρελο διδυμο με τον δαλαϊ λαμα του ιστοτοπου μας.
για πλευρισετονα μια, να κανετε το κονε.
@daima703 <------------- εδω εισαι
οκ με συγχωρεις... λαθος εκτιμησηΒασικα δυο μηνυματα κοιταξα και καταλαβα οτι ασχολειτε με πολιτικες συζητησεις...
Η πολιτικες συζητησεις στο μπου ειναι κατι το οποιο εχει πλακα αλλα δεν συμμετεχω διοτι μου αρεσει να ειμαι απλα θεατης