geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.863
- Πόντοι
- 34.478
ακομα αντεχω την αποχηΉμουν σίγουρος ότι από όλο το σετ θα σε ενδιέφερε το χειριστήριο και τι παιχνίδι παίζει
ειμαι 3 μερες καθαρος
ακομα αντεχω την αποχηΉμουν σίγουρος ότι από όλο το σετ θα σε ενδιέφερε το χειριστήριο και τι παιχνίδι παίζει
Ρε μαλάκα, επίτηδες το κάνεις;Μακαρι εκτος απο το call of duty να αρεσει στην @Βανέσα Magic να παιζει και αληθινα παιχνιδια που στην πραγματικοτητα εμπεριεχουν αληθινη δραση (και να ειναι καλη εννοειται)
Τωρα με την ζεστη ειμαστε να σε εχουμε στα 4 και να σε σκιζουμε βασικα εαν μας ρωταςΓειααααααα... Πώς μου είστε σήμερα με τη ζέστη;
Τι κανω ναυαγιο μου επιτηδες ?Ρε μαλάκα, επίτηδες το κάνεις;
τωρα τωρα κατσε να δεις τι εχεις να παθεις,θα σου ετοιμασει ενα μυθιστορημα σχολιο 45 σειρων.Ρε μαλάκα, επίτηδες το κάνεις;
Γουσταρεις ε?τωρα τωρα κατσε να δεις τι εχεις να παθεις,θα σου ετοιμασει ενα μυθιστορημα σχολιο 45 σειρων.
μιλαμε μονο σε οσες παιζουν video games,εσυ παιζεις η μπλοκ?Γειααααααα... Πώς μου είστε σήμερα με τη ζέστη;
Αυτά είναι μωρά μου.
@LION7 ενταξει τωρα,αυτα που λεει ειναι ανεπανορθωτες προσβολες και σηκωνει πολεμοΓουσταρεις ε?
Παντως περα απο την πλακα.. βλεπεις ενα ναυαγιο που για καποιον ανεξηγητο δικο του λογο του καβλωσε να ασχοληθει με εμενα και εσυ τον ενθαρυνεις και αυτος το περνει πανω του λογικα
Ειλικρινα @chris drs θα το ξαναπω: σε παω με χιλια
Παρακαλειτε ο κυριος @papaphilips να μπει να πεταξει και αυτος μια ατακα ωστε να εχει ποιο πολυ πλακα@LION7 ενταξει τωρα,αυτα που λεει ειναι ανεπανορθωτες προσβολες και σηκωνει πολεμο
σου ορκιζομαι οτι εδω μεσα μπαινω μονο και μονο για να βρω διαλογο τους. ειναι η χαρα της ζωης.Είσαι κι εσυ όμως…μπουρλοτιέρης!!
Ρε @chris drs ελεος!!! κλαιωσου ορκιζομαι οτι εδω μεσα μπαινω μονο και μονο για να βρω διαλογο τους. ειναι η χαρα της ζωης.
Έχεις κάνει ‘21?σου ορκιζομαι οτι εδω μεσα μπαινω μονο και μονο για να βρω διαλογο τους. ειναι η χαρα της ζωης.
Μου στέλνει και πμ. η πουστρα.τωρα τωρα κατσε να δεις τι εχεις να παθεις,θα σου ετοιμασει ενα μυθιστορημα σχολιο 45 σειρων.
Α ειμαι και πουστρα τωρα ε?Μου στέλνει και πμ. η πουστρα.
Και χαίρομαι,λέω θα ναι κάνα μουνί και βλέπω την κλαούνα του παπάροβιτς
ασε παιχτη, γιατι αμα αρχισω να μιλαω και τωρα το βραδακι,Παρακαλειτε ο κυριος @papaphilips να μπει να πεταξει και αυτος μια ατακα ωστε να εχει ποιο πολυ πλακα
Διοτι καλο το τρολαρησμα του @chris drs αλλα χρειαζεται και ταιριαζει θεωρω και η ατακα φωτια του @papaphilips
Επισης σου εχω στειλει αυτες τις δυο φορες για να μην γαμηθει το νημα (θες να τα βγαλο τα π.μ. να δεις τι λενε)?Μου στέλνει και πμ. η πουστρα.
Και χαίρομαι,λέω θα ναι κάνα μουνί και βλέπω την κλαούνα του παπάροβιτς