adventure1290
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Like
- 983
- Πόντοι
- 81
Έτσι ομορφιά μου, βάλε μια τάξη που νόμιζα ότι είχα μπει σε forum του Μαμαλάκη!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Εκτός να μιλάνε για τοστ και τοστιέρα?
Έτσι ομορφιά μου, βάλε μια τάξη που νόμιζα ότι είχα μπει σε forum του Μαμαλάκη!Τι κάνουν τα αγόρια μού? Εκτός να μιλάνε για τοστ και τοστιέρα?
Τι ; Τι; Έμπλεξαν σε μπάχαλα οι συντρόφισσες και τις έβγαλε στον αέρα σε κάνα κοντινό πλάνο ο Σόμπολος;
Σε 3...2....1.....Πραγματικά έχει καταντήσει κουραστικό όλο αυτό…!!!
ΓαμιεταιΝηστικό αρκούδι δεν...
Ρε μουναροανωμαλιαρες να μας πεθανετε θελετε.κανει ζεστη μας αναβετε και εσεις και αναρωτιομαστε πως μπαινουν οι πυρκαγιες.
ΞΑΝΘΙΆ & ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ με φανταστική κωλάρα....ή δεν βλέπω καλά???
Πραγματικά έχει καταντήσει κουραστικό όλο αυτό…!!!
ποιο ρε Βανέσα? Για πες να σε βοηθήσουμε!!Βαριέμαι βαριέμαι βαριεμαιιι..
Bανεσα αμα βαριεσαι ελα στο μαγαζι για ποτοποιο ρε Βανέσα? Για πες να σε βοηθήσουμε!!
ΑΕΚ ειναι ερχετεΜέσω Λαμίας έρχεσαι?
Περιμένουμε να σε δούμε από κοντά....ΞΑΝΘΙΆ & ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ με φανταστική κωλάρα....ή δεν βλέπω καλά???
Μηπως να μας δειξει και η ξανθιά τον υπέροχο κώλο της?????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ καταρχας παντα να θυμασαι ενα πραγμα το οποιο το ειχα γραψει για εσενα.. οτι εισαι ενα απο τα ατομα που γουσταρω να διαβαζω επειδη τρολαρεις απιστευταΠλεον μπαινω για να ψαχνω διαλογους αναμεσα σε bigshak και lion7. Πεθαινω ρε.
Πατουσάκια για περιποίηση και φίλημαΣυμβαίνει τωραα!!!
Βανεσα γενικα (χωρις να σε εχω δει ακομα) παρατηρω απο τις φωτο που ανεβαζεις γενικα οτι εχεις περιποιημενα ακρα και πλουσιο μπουστο ...Συμβαίνει τωραα!!!
@LION7 σε θελει ο bigshakΕσυ καταρχας παντα να θυμασαι ενα πραγμα το οποιο το ειχα γραψει για εσενα.. οτι εισαι ενα απο τα ατομα που γουσταρω να διαβαζω επειδη τρολαρεις απιστευτα
Οσον αφορα τον lion7 φανταζομαι οτι εχεις δει οτι δεν ασχολουμε καν μαζι του.. Αυτος με ποσταρει καθε φορα που γραφω... Εγω του απανταω λεγοντας να σταματησει η εστω να εξηγησει γιατι ασχολειτε με εμενα αλλα αυτος δεν.. μη τα λεμε παλι