TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 804
- Πόντοι
- 86
Σοφια καβλιαρα εχειs π.μ.
να ερθω κι εγω???
Αχχχχχ
δεν απανταει ....σε ΚΑΝΕΝΑΝ οπως βλέπεις!Τι αχχχχχχ μωρό μου???Δεν απαντάς ....
@bigshak πάντα θέλω τα όμορφα λόγια σού...φιλιά πολλάΟπως σου εχω γραψει ασχολησε μαζι μου στο ακυρο και δεν το εξηγεις κιολας
Σου εχω πει οτι δεν θελω να ασχολησε με εμενα
Αν κανεις πλακα οκ εμενα δεν μου αρεσει και εσυ συνεχιζεις τον χαβα σου
Επειδη οπως εγραψα ποιο πανω με παραθετεις (παντα στο ακυρο και χωρις λογο και αιτια) με αφορμη τα γραφομενα μου ωια την @Sofia_Magic τοτε αν ενοχλει την ιδια( η οποιοδηποτε αλλον) ας μου το κοψει μαχαιρι..
Ειπαμε και να μην γραψω για την @Sofia_Magic δεν με απασχολει διοτι στην πραγματικοτητα ειναι απο τα στανταρακια μου (οπως επισης ειναι και αλλες κοπελες και απο τον μαγο και απο αλλα γραφεια και ανεξαρτητες..) οπως επισης οπως εψραψα οσες θελω να ξαναδω απλα θα τις ξαναδω και οσες θελω να τις γνωρισω θα τις συναντησω..
Αλλα τωρα αυτο το να γραφω εγω και εσυ να με παραθετεις στο ακυρο με δεδομενο οτι δεν μου αρεσει και στο εχω τοσες φορες αλλα εσυ τον χαβα σου.. και με δεδομενο πως ουτε σε ξερω ουτε σε εχω ενοχλησει ποτε (και στο τελος να λενε και απο πανω οτι μπαχαλευω εγω το νημα επειδη απανταω σε οτι με αφορα ) εχει κανταντησει βαρετο (στο εχω πει και στο π.μ. αλλωστε)
Οποτε επειδη με παραθετεις με αφορμη την @Sofia_Magic επειδη "ενοχλησε" αν ειναι ενοχλητικα αυτα που λεω τοτε να το πει η ιδια η οποιος αλλος ενοχλειτε απο τα γραφομενα μου και απλα δεν θα ξαναγραψω για εκεινη
Το πετυχεςΑπάντα στον big sucker γιατί θα αυτοκτονήσει ο καψερος
Πιστευω οτι αυτο το τραγουδι γραφτηκε για σεναΤι καλή πουτανα που είμαι
Μπραβο μου ...
Συγγνώμη αγόρια τρώω... Μετά το σεξ πάντα θέλω κάτι να βάλω στο στόμα...δεν απανταει ....σε ΚΑΝΕΝΑΝ οπως βλέπεις!
Είμαι με την δικιά σουΑυτά τα σεντόνια διαβάζεις και αργείς... και περιμένει η άλλη η φουκαριάρα τσίτσιδη τόση ώρα...
Εισαι θεοςΑυτά τα σεντόνια διαβάζεις και αργείς... και περιμένει η άλλη η φουκαριάρα τσίτσιδη τόση ώρα
δλδ...μετα τις πουτσες στο στόμα...θέλεις και φαΐ?????? Ημαρτον...Συγγνώμη αγόρια τρώω... Μετά το σεξ πάντα θέλω κάτι να βάλω στο στόμα...
Νηστικό αρκούδι δεν...δλδ...μετα τις πουτσες στο στόμα...θέλεις και φαΐ?????? Ημαρτον...
εγώ δεν το πιστευω....θέλω αποδεικτικά!!Είμαι με την δικιά σου
Γιολανταρα και Σοφια ακομπλεξαριστεs, αυτοσαρκασμο, χιουμορ, χαβαλε και σοβαροτητα μαζι, ωραια τυπακια αληθινεs !!!!εγώ δεν το πιστευω....θέλω αποδεικτικά!!
Γιολανταρα και Σοφια ακομπλεξαριστεs, αυτοσαρκασμο, χιουμορ, χαβαλε και σοβαροτητα μαζι, ωραια τυπακια αληθινεs !!!!
εγώ δεν το πιστευω....θέλω αποδεικτικά!!
Δεν χωνομαι, την γνωμη μου εγραψα, την αληθεια λεω. Ακομπλεξαριστεs με χιουμορΈτσι αδερφέ.. χώσου, χώσου!
Εγώ ήρθα ήδη !!!!@Γιολάντα Magic έρχομαι.....