Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.478
Αυτός που τραβάει το βίντεο, πως μπορεί και κρατιέται και δεν ορμάει;;;Καλημέρα αγοριαΣήμερα θα είμαι διαθεσιμη..
Είμαι σε κατάσταση εκπαίδευσης αν ρωτάς σοβαρά.....αρα δεν παιζεις γενικως
Συνχωρεμενος, τα λαθη ειναι ανθρωπιναοκ με συγχωρεις... λαθος εκτιμηση
δικαιουμαι και εγω ενα λαθος σαν απλος, τιμιος, λαϊκος και καθημερινος ανθρωπος που ειμαι
Χμ! ενδιαφερον.Είμαι σε κατάσταση εκπαίδευσης αν ρωτάς σοβαρά.....
Άμα θες μπορούνε να παίξουμε μαζί ένα μόνο, αλλά μην παίξεις με πλάτη, άλλο πράγμα θα παίξουμε τότεΜην με προκαλείς, έπαιζα μπάσκετ 3 χρόνια σε ομάδα . Σε πάω ένα όποτε θες και αν χάσεις μου κερνάς εσκορτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καραδοκωο Lion ειναι στη γωνια και παρακολουθει τον bigshak με προσοχη και υπομονη
ο bigshak εχει ετοιμασει ηδη ενα μηνυμα 57 σειρων και o Lion κατι ειρωνικο σε
3 λεξεις.
Πως κυκλοφορείς έτσι έξω, υπάρχουν και καρδιακοι, θες να μείνουν στον τόπο;;;Τι κάνουν τα αγόρια μού? Εκτός να μιλάνε για τοστ και τοστιέρα?
Της σχολής bigsucker κι εσύ τύπε;Άμα θες μπορούνε να παίξουμε μαζί ένα μόνο, αλλά μην παίξεις με πλάτη, άλλο πράγμα θα παίξουμε τότε
τωρα γιατι βριζεις τον @LION7 παλι?
Τα μπερδεψες, σε αποθεωσα εσενατωρα γιατι βριζεις τον @LION7 παλι?
Θέλω να κοιμηθώ μα μόλις βλέπω το όνομα σού ξέρω ότι θα γελάσω...ΘεόςΤης σχολής bigsucker κι εσύ τύπε;
Καληνυχτααααα μωράκια, τα λέμε αύριο
ναι ρε,σε πειραζωΤα μπερδεψες, σε αποθεωσα εσενα
ειναι στο οτο παιχτηΑυτός που τραβάει το βίντεο, πως μπορεί ξαι κρατιέται και δεν ορμάει;;;
ΔωστουυυυΤης σχολής bigsucker κι εσύ τύπε;
σε τι κονσολα εκπαιδευεσαι και σε ποιο παιχνιδι,για να σε δω...Είμαι σε κατάσταση εκπαίδευσης αν ρωτάς σοβαρά.....
Θέλω να κοιμηθώ μα μόλις βλέπω το όνομα σού ξέρω ότι θα γελάσω...Θεός
Εσυ πειραζεις εμενα ?ναι ρε,σε πειραζω