Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.508
- Πόντοι
- 46.423
Ομόρφυνες ...
Ε και γιατι οχι?ντω μεταξυ τοση ωρα μιλαμε μονοι μας και το νημα το παρακολουθουν 192 ατομα,χωρις κωλους χωρις βυζια χωρις τιποτα.
Όντως χαχσχαχσχα είμαστε δυνατό νήμα,τι να λέμε τώραντω μεταξυ τοση ωρα μιλαμε μονοι μας και το νημα το παρακολουθουν 192 ατομα,χωρις κωλους χωρις βυζια χωρις τιποτα.
Ομόρφυνες ...
Επισης πολλοι μπορει να θεωρουν οτι εγω ειμαι νευριασμενος η οτι εσυ και καλα βαζει φιτιλιες σε εμεναΕ και γιατι οχι?
Ο @LION7 το βιολι του
Εγω απανταω με το να διαδκεδαζω να δω τι αλλη παπαρια θα σκεφτει
Εσυ @chris drs απλα τρολαρεις
Συμπερασμα: Ο καθενας περναει καλα με τον τροπο του και αυτο βγαινει προς τα εξω
Σ’ ευχαριστώ μωρό μου ... πότε θα σε δω;
Έχω μεγάλα αυτιά σα πιάτα της Νόβα.
Δεν θα σ 'αρέσω ...
Τωρα θα μιλησω σοβαρα (οπως συνηθιζω αλλωστε, χωρια πλακα)μολις βγει απ'το νημα bigshak και lion,φευγω καπακια κ 'γω. παμε στοιχημα οτι θα φυγουν τουλαχιστον οι μισοι απο αυτους που παρακολουθουν?
Από μυτούλα πως πάμε?Έχω μεγάλα αυτιά σα πιάτα της Νόβα.
Δεν θα σ 'αρέσω ...
Από μυτούλα πως πάμε?
Που τι ξέρεις?Λαγωνικό σκετο είναι. Σα μελιτζάνα.
Από μυτούλα πως πάμε?
Έχω Πληροφορίες ότι είσαι γυμνασμένος....Μόνο μην με βάζεις και τρέχω... Μου αρέσουν η μελιτζάνες...Asta vrasta ....
Οι μελιτζάνες σε αρέσουν ???
Έχω Πληροφορίες ότι είσαι γυμνασμένος....Μόνο μην με βάζεις και τρέχω... Μου αρέσουν η μελιτζάνες...
Εσυ σημερα εδωσες ρεσταπεφτει σταθερα ο αριθμος επισκεπτων,σταματησε η συμμετοχη lion και bigshak. τα λεγαμε...
Αληθεύει αλλά μην ανησυχείς θα πάμε στον ρυθμό σου ...
Εσυ σημερα εδωσες ρεστα
Αντε παω και εγω για υπνο
Υ.Γ. @Annapurna να προσεχεις την @Sofia_Magic τωρα που θα παω για υπνο (και αν την αποπλανησεις δεν πειραζει χαλαλι σου )...
Αντε καλυνηχτα σε ολες και σε ολους απο εμενα