Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Παρακαλώ πείτε μου .Εσενα σε θελω...Να σου πω...
Παρακαλώ πείτε μου .Εσενα σε θελω...Να σου πω...
Μας πιάσανε άστο...δεν κοιμάται
Εγω να μην έρθω δηλαδή?Μιλάει με τον Γιώργο. Πάω τουαλέτα, ελα σε ένα λεπτό .. με τρόπο ...
Εκλεισα σημερα μια ατυχησασα...Παρακαλώ πείτε μου .
Οχι φιλε τιποτα και συγνωμη...Ενα ξεκαθαρισμα λογαριασμων...!!!!!!!!!!!!!!Μιλάει με τον Γιώργο. Πάω τουαλέτα, ελα σε ένα λεπτό .. με τρόπο ...
Έλα στο κήπο.. Θέλω να με τσιμπάνε τα κουνούπια την ώρα τού σεξ! Πάρε το χρόνο σού...Έχω αϋπνίες και σήμερα..Μιλάει με τον Γιώργο. Πάω τουαλέτα, ελα σε ένα λεπτό .. με τρόπο ...
Μας ζάλησες κοιμήσουΕλεοοοσσς…..
Είμαι πολυ περήφανη για σένα και χαίρομαι ❤Εκλεισα σημερα μια ατυχησασα...
Εβαλα το ρολοι στο κομοδινο...
Χωρις την περιποιηση της κοπελας...
Δηλαδη μασαζ και γλυψιμο...
41 ΛΕΠΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ
41 ΛΕΠΤΑ...
Καποια στιγμη που ηρθα σε επαφη με το στρωμα του κρεβατιου...
Κοιταω σε μια γωνια ενα ον κουλουριασμενο να εχει σπασμους...
Ο μαι γκοντ...Ο μαι γκοντ...Γουατ δε φακ χαπενς ραιτ ναου...
Ελεγε το πλασμα...
Ιτς Γιολς φολτ...Της λεω...
Χου ις γιολ? Ι γουοντ το θενκ χερ πλιζ....Ο μαι γκοντ ο μαι γκοντ...
Μας ζάλησες κοιμήσου
Εσυ μας έχεις ζαλίσει καιρό τώρα με τον φτιαχτό κωλο σΜας ζάλησες κοιμήσου
Δεν μου εκανες sex coaching...Απλα με θυμωσες και την πληρωσε ενα φτωχο ρωσιδακι...Είμαι πολυ περήφανη για σένα και χαίρομαι ❤
Για sex coaching μπορείτε να μου στέλνετε πμ πρωινές ώρες αλλά και βραδινές κατόπιν ραντεβού φυσικά
Περιμένω... φοράω ένα σκισμένο μπλουζάκι ροζ...Κάτι τέτοιες στιγμές ... λιώνω ματάκια μου ...
Περιμένω... φοράω ένα σκισμένο μπλουζάκι ροζ...
Τεχνική ήταν ....Δεν μου εκανες sex coaching...Απλα με θυμωσες και την πληρωσε ενα φτωχο ρωσιδακι...
Καλό είναι να σταματήσεις της μόνιμος κακίες σού! Τον Κωλο δεν το έχει για σένα... επικεντωσου στην δουλειά σού απλά..Εσυ μας έχεις ζαλίσει καιρό τώρα με τον φτιαχτό κωλο σ
Πήγαινε για νάνι…
Έλα όμως 3 λεπτά δουλειά είναι...Περίμενε, ψάχνω το Αουτάν... έρχομαι ...
H τεχνικη του μπαινω να τα γαμησω ολα ηταν...Τεχνική ήταν ....
Άλλη βγάζει κακίες …. Με εσένα δεν είχα θέμα … Απέκτησα όταν ο φιλος μ ο dragon άρχισε να μου την λέει χωρίς λόγο…Καλό είναι να σταματήσεις της μόνιμος κακίες σού! Τον Κωλο δεν το έχει για σένα... επικεντωσου στην δουλειά σού απλά..
Έλα όμως 3 λεπτά δουλειά είναι...