Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Να έρθω?Εδώ είμαι... μυρίζεις υπέροχα ...
Να έρθω?Εδώ είμαι... μυρίζεις υπέροχα ...
Σιγά μην κάθομαι να ρωτάω για τον κωλο σου.. Έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε στο ραντεβουΘα σου πουν αυτοί που μου τον σκίζουν και τον πιάνουν κάθε μέρα αν είναι
Αυτό έλειπε να έχεις μαζί μου...τόσες συμβουλές έχω δώσει να βοηθήσω..Σοφακι πραγματικά με εσένα δεν έχω θέμα… Όποτε άστο…
Να έρθω?
Που πήγες? Έχω έχουν χεσ@@ η γάτες...Εδώ είμαι... μυρίζεις υπέροχα ...
Δεν θα κοιμηθούμε σήμερα...οπότε θα δείξει..Πολυ ωραια...Τι ωρα ξεκινατε ραντεβου αυριο?
Τότε μην λες ανακρίβειες δημόσια για να προκαλέσεις ντόρο μπας κ αποκτήσεις δουλειά....Σιγά μην κάθομαι να ρωτάω για τον κωλο σου.. Έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε στο ραντεβου
Στάσου μη.....Γιώργο....Λοιπον πειτε εσεις με το αγορι...Αντε καλο ξημερωμα...
Που πήγες? Έχω έχουν χεσ@@ η γάτες...
Χαχαχαχαχα κλαίω..Εδώ είμαι ... σε κρατάω από τη μέση και σε φέρνω κολλητά σε μένα... περνάς τα χέρια σου πάνω μου και με φιλάς παθιασμένα ...
ζζζζζζ.... βζζζζζζ.... ζζζζ...
Σε είπα, έχει κουνούπια...
Μα δεν θεκω να σου ρίξω τη δουλειά .. Αυτό θα ήταν πολύ κακό.. Μην πας όμως σε πελάτες και λες εσυ ανακρίβειες για μενα.. Εδώ πέρα όλα μαθεύονται… Όποτε έχω μάθει και εγώ πολλαΤότε μην λες ανακρίβειες δημόσια για να προκαλέσεις ντόρο μπας κ αποκτήσεις δουλειά....
Με το να λες ότι είναι " ψεύτικο " επειδή αυτό προωθώ δεν θα μου ρίξει τη δουλειά.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στάσου μη.....Γιώργο....
Χαχαχαχαχα κλαίω..
Εγω να κλεισω ραντεβου κανονικο ηθελα για αυριο...Στάσου μη.....Γιώργο....
Θα φερω ηλιόσποροι με αλάτι ...βασανιστικά...Κάτσε έχει μάχη τώρα... πιάσε αγάπη μου τα παγωτά και έλα άραξε...
Όχι μην πάς αλλού....Εγω να κλεισω ραντεβου κανονικο ηθελα για αυριο...
Αλλα δε γαμιεται θα συνεχισουν να μας τρωνε τα 300αρια οι σλαβες...
Καλα έχεις όρεξη αλλά βαριέμαι. ...Μα δεν θεκω να σου ρίξω τη δουλειά .. Αυτό θα ήταν πολύ κακό.. Μην πας όμως σε πελάτες και λες εσυ ανακρίβειες για μενα.. Εδώ πέρα όλα μαθεύονται… Όποτε έχω μάθει και εγώ πολλα
Όσο για την δουλειά μην χαίρεσαι ότι δεν έχω εσυ βγάζεις 5 ραντεβού παραπάνω από μενα γιατί δίνεις τον κωλο σου…Όποτε μην λες για μενα..
Μέσα το κεφάλι και δουλειά κορίτσι….
Εχετε τους ερωτες σας εσεις εδω...Όχι μην πάς αλλού....
Εγώ να δεις ποσό γελάω με τους πελάτες που μ λένε ότι τους βάζεις να κάνουν και το τι λες για μεναΚαλα έχεις όρεξη αλλά βαριέμαι. ...
"Προβολή λέγεται " εάν θες και τον επιστημονικό όρο....
Εχψ μάθει όλα ότι έχεις πει εσυ για μένα και γελάγαμε....
Δεν μπορεί κάποια αδυναμία θα έχεις και εσύ...Εχετε τους ερωτες σας εσεις εδω...
Εγω να γαμησω θελω ο δολιος...
Μην αγχωνεσαι...
Θα την βρω την τυχη μου...
Ωπ η καρδιά μου σκίρτησε με αυτό το "γαμαω "Εχετε τους ερωτες σας εσεις εδω...
Εγω να γαμησω θελω ο δολιος...
Μην αγχωνεσαι...
Θα την βρω την τυχη μου...