Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.655
Περιμένω το μπαμπά @magicgirls.tv να πει κορίτσια ώρα για ύπνο.....
Εγώ να δεις ποσό γελάω με τους πελάτες που μ λένε ότι τους βάζεις να κάνουν και το τι λες για μενα
Όσο για την προβολή που λες το κανείς καλά.. Απλά χαλάρωσε ρε κορίτσι… Δεν είσαι μοναδική και ούτε πρόκειται να γίνεις…. Μην προσπαθείς τοσο
Δεν έχω να ζηλέψω κάτι από καμία.. Η κάθε κοπέλα είναι διαφορετικηΡε Βανεσάκι μη ζηλεύεις ... μια παρέα είμαστε όλες ...
Κάθε κοπέλα είναι διαφορετική συμφωνώ και εγώ το λέω! Είχατε φιλιά τώρα δεν υπάρχει...πάντα γίνεται αυτό σε όλες...παμε παρακάτω... να τους καυλωνουμε θέλουμε εδώ γκρίνια έχουν και σπίτιΔεν έχω να ζηλέψω κάτι από καμία.. Η κάθε κοπέλα είναι διαφορετικη
Απλά έχω θέμα με αυτές που έχουν τουπέ και νομίζουν ότι αυτές είναι και ότι οι υπόλοιπες πειναμε
Καλο βραδυ κουκλαΚαληνύχτα όνειρα γλυκά και απονηρευτα ....
Αχ ρε Βανέσα ....αμαρτία να μην δίνεις αυτή την τρυπουλαΚαληνύχτα μωρακια
Και γώ καληνύχτα θα πω αν και έχω μια παρά πολύ σημαντική δουλειά αυτή τη στιγμή με την Βαλέρια … ορεβουαααααρΘα πω και εγώ καληνύχτα,αν και δεν θα κοιμηθώ γιατί είμαι kinky opera με τον έρωτα μου @Sandra Magic .... Αλλά αφού λέτε όλοι.....
θα απλωσετε τραχανα?Και γώ καληνύχτα θα πω αν και έχω μια παρά πολύ σημαντική δουλειά αυτή τη στιγμή με την Βαλέρια … ορεβουαααααρ
Θα παίξουμε πλακωτόθα απλωσετε τραχανα?
Εδώ είσαι εσύ ακόμα; Ναι τώρα περιμένουμε κοιτάζοντας τον...θα απλωσετε τραχανα?
Θα παίξουμε πλακωτό
αν βαλετε σκουρα,περιμενετε να σας δωσω κατι σωβρακα που εχω. ωπα για τραχανα μιλαγαμε.Εδώ είσαι εσύ ακόμα; Ναι τώρα περιμένουμε κοιτάζοντας τον...
Έλα όμως 3 λεπτά δουλειά είναι...
15 βγῆκαν καί χωρίς τὸν bigshak στὸν ὁποῖο ἔχω ἐπιβάλει προσωπικό ignore... Εἰδάλλως θά'σαν περισσότερες... Βιντεοπαιχνίδια: Τί βαρεμάρα Θεέ μου!Θα περιμένουμε να ξυπνήσει ο Horny να πει ρε μ@@@ πάλι 20 σελίδες θα διαβάσω...