Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Λιώνω μαζί σουΑν το κάνεις, μην ξεχάσεις να βάλεις να παίζει Καρμίνα Μπουράνα. Θα γουστάρει
Λιώνω μαζί σουΑν το κάνεις, μην ξεχάσεις να βάλεις να παίζει Καρμίνα Μπουράνα. Θα γουστάρει
Καυλωσε η ψυχή μου πσυχουλα μουΝαι καλησπέρα σας
τετοια κωλαρα θελει ακαποτο γαμησι, χυσιμο μεσα και ταϊσμα με το κουταλι <3 <3 <3Καλημερουδια ❤❤❤❤
Ομπομπομποτετοια κωλαρα θελει ακαποτο γαμησι, χυσιμο μεσα και ταϊσμα με το κουταλι <3 <3 <3
Οταν ο θεός σου έδωσε προσωπάραΝαι καλησπέρα σας
Εσύ γαμω το μυαλό μου και τις καυλες μου πότε δουλεύεις να πούμε?? Η durostick και η isomat κοντεύουν να φαληρισουν με τόσο... σοβατισμα που έχω ρίξει στο σπίτιΝαι καλησπέρα σας
ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ!!Πέρασαν οι δυο μέρες
ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!Προς ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον κωλο της @ariana.magic , δεν θα ανεβάσω τίποτα για δυο μέρες. Δεν υπάρχει αυτός ο κωλος παιδιά, νομίζω πρέπει να ανακοινώσουμε και ενός λεπτού σιγή
ISXYEI!!τετοια κωλαρα θελει ακαποτο γαμησι, χυσιμο μεσα και ταϊσμα με το κουταλι <3 <3 <3
τι εννοεί ο ποιητής???Προς το γνωστό παρεάκι μία επισήμανση. Έχετε κουράσει να ξέρετε και μ' αυτόν τον τρόπο δεν βοηθάτε και πολύ το γραφείο. Περισσότερο το αδικείται θα έλεγα.
Φιλικά πάντα...
Ναι καλησπέρα σας
Δεν εννοεί κάτι ο ποιητής. Απλά ένα σχόλιο έκανε, μία γνώμη εξέφρασε και τίποτα παραπάνω. Εννοείται ότι δεν υποχρεώνει κάποιον για οτιδήποτε. Το φικικά ισχύει νσ ξέρειςτι εννοεί ο ποιητής???
Μια ωραία γυναίκα είναι ο παράδεισος των ματιών αλλά κ η κόλαση της ψυχής...Οταν ο θεός σου έδωσε προσωπάρα
Ο διάολος σου χάρισε κωλάρα
Υπέροχη & τόσο τόσο γυναίκαΕμένα δεν με έχει δει Ήλιος σήμερα.....Αλλά ούτε η @Γιολάντα Magic που είσαι @Γιολάντα Magic
Πες το ολόκληροΜια ωραία γυναίκα είναι ο παράδεισος των ματιών αλλά κ η κόλαση της ψυχής...
πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι επειδη δεν μας τον μοστράρεις πολύ συχνα...είχα ξεχάσει πόσο υπεροχο κώλο έχεις εσύ!Ναι καλησπέρα σας
πραγματικά και σοβαρά κ φιλικά...δεν ξέρω σε ποιο παρεάκι αναφέρεσαι!Δεν εννοεί κάτι ο ποιητής. Απλά ένα σχόλιο έκανε, μία γνώμη εξέφρασε και τίποτα παραπάνω. Εννοείται ότι δεν υποχρεώνει κάποιον για οτιδήποτε. Το φικικά ισχύει νσ ξέρεις
Ξεκίνησες μόδαΠέρασαν οι δυο μέρες