Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.202
... θα δώ πώς θα την γαμ@@@ μία ζωή θα είναι μαζί..Ο γαμπρός θα το πάρει αλλά θα πρέπει να το ελένξεις σαν σωστή μάνα. Τι έτσι μόνο φαγητό και κρασί.
... θα δώ πώς θα την γαμ@@@ μία ζωή θα είναι μαζί..Ο γαμπρός θα το πάρει αλλά θα πρέπει να το ελένξεις σαν σωστή μάνα. Τι έτσι μόνο φαγητό και κρασί.
Τι εγινε νεαρο αγορι? Ειδαμε τα σκουρα?
Μαλάκες λίγα με την γυναίκα μου!Με έχει νευριάσει και θα γαμήσω κωλαράκια!Ο γαμπρός θα το πάρει αλλά θα πρέπει να το ελένξεις σαν σωστή μάνα. Τι έτσι μόνο φαγητό και κρασί.
Οποιον και να διαλεξεις για μενα θα εισαι παντα πρωτη!!!Είμαι στο Τσακ να διαλέξω εσένα αγάπη μου κάτσε και θα δεις … εγώ τον άνδρα τον θέλω κολλημένο πάνω μου ΟΧΙ ΣΤΑ ΡΕΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ
Είμαι στο Τσακ να διαλέξω εσένα αγάπη μου κάτσε και θα δεις … εγώ τον άνδρα τον θέλω κολλημένο πάνω μου ΟΧΙ ΣΤΑ ΡΕΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ
Ωχ... Αγριεψε... Σοφία μπες μπροστά...Μαλάκες λίγα με την γυναίκα μου!Με έχει νευριάσει και θα γαμήσω κωλαράκια!
θα μπορουσες να πεις και .... "της Γιολάντας"!!Της πουτανας πάλι
Ναι ναι...Αγάπη μου η συνάντηση γίνεται καθαρά για εθιμοτυπικούς λόγους.
Να γνωριστούμε λίγο καλύτερα ... οικογενειακά.
Να διευθετήσουμε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ...
Να δοκιμάσουμε τις αντοχές του καινούργιου κρεβατιού ...
Καθαρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα θα έχει η συνάντηση με τη "μαμά".
Απο τα λίγα της ανατομίας στο γυμνασίο, αυτό ανάμεσα στα πόδια χέρι δε το λες..Μην τον μαλώνεις...θέλει να μου ζητήσει το χέρι σού! Princess
Καλα σου εσενα...Μην τον μαλώνεις...θέλει να μου ζητήσει το χέρι σού! Princess
Έλα ζητά το χέρι και εσύ...να δώ σε ποιον το δώσω αυτό το παιδί....Καλα σου εσενα...
Μαλάκες λίγα με την γυναίκα μου!Με έχει νευριάσει και θα γαμήσω κωλαράκια!
Εγω δε βαζω μαμαδες στη μεση...Έλα ζητά το χέρι και εσύ...να δώ σε ποιον το δώσω αυτό το παιδί....
Τι έχουν η τρύπες μού???Εσύ να κοιτάξεις να φτιάξεις τη φάτσα σου πρώτα.
Με τον μπαρδόν δηλαδής.
Τι έχουν η τρύπες μού???
Δεν σού αρέσουν η τσόντες μάνα _παιδί γι'αυτό....Εγω δε βαζω μαμαδες στη μεση...
Μονος μου ρε...
Που ειμαστε? Στο 1960?
Ασε το ξέρω....μουνί έχω γίνει!Εσύ να κοιτάξεις να φτιάξεις τη φάτσα σου πρώτα.
Με το μπαρδόν δηλαδής.
Φυσικα και οχι...Δεν σού αρέσουν η τσόντες μάνα _παιδί γι'αυτό....
Δεν σού αρέσουν η τσόντες μάνα _παιδί γι'αυτό....