Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.597
- Πόντοι
- 4.496
Κρυο ντους να τσιτωνει η ρωγα...Αυτήν την εβδομάδα μόνο κρύο ντους παιδιά..... @hornyasfuck συμφωνείς μαζί μού?
Κρυο ντους να τσιτωνει η ρωγα...Αυτήν την εβδομάδα μόνο κρύο ντους παιδιά..... @hornyasfuck συμφωνείς μαζί μού?
Κρύο ντουζ θέλουμε εμείς τώραΑυτήν την εβδομάδα μόνο κρύο ντους παιδιά..... @hornyasfuck συμφωνείς μαζί μού?
Είμαι στο Τσακ να διαλέξω εσένα αγάπη μου κάτσε και θα δεις … εγώ τον άνδρα τον θέλω κολλημένο πάνω μου ΟΧΙ ΣΤΑ ΡΕΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ@Sandra Magic
Νομίζω έχεις τα απαραίτητα στοιχεία για να καταλάβεις ποιός είναι ο κατάλληλος για σένα...
Γιατί θα βγει και τέταρτο πόδι !!!Γιατί δεν μας πήρες μαζί ρομαντικό μου αγόρι?
Μην τον μαλώνεις...θέλει να μου ζητήσει το χέρι σού! PrincessΕίμαι στο Τσακ να διαλέξω εσένα αγάπη μου κάτσε και θα δεις … εγώ τον άνδρα τον θέλω κολλημένο πάνω μου ΟΧΙ ΣΤΑ ΡΕΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ
Άδικο δεν έχει το κορίτσι. Άμα δεν είσαι παρόν.....Είμαι στο Τσακ να διαλέξω εσένα αγάπη μου κάτσε και θα δεις … εγώ τον άνδρα τον θέλω κολλημένο πάνω μου ΟΧΙ ΣΤΑ ΡΕΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ
Είμαι μανα.......Άδικο δεν έχει το κορίτσι. Άμα δεν είσαι παρόν.....
Εγώ νόμιζα ότι είναι η μεγαλύτερη αδερφή σου.
Εγώ την έβγαλα Γιολ και βλέπω να της μένει. Υelling out loud.Το Γιολ τελικά είναι δικό σου βάφτισμα?
Δεν θα ηταν ασχημα ενα σεξακι στην ντουζερια!!Αυτήν την εβδομάδα μόνο κρύο ντους παιδιά..... @hornyasfuck συμφωνείς μαζί μού?
Αλήθεια μου λες ρε μανα;; Η να φαρμακωθώ;Μην τον μαλώνεις...θέλει να μου ζητήσει το χέρι σού! Princess
Είμαι στο Τσακ να διαλέξω εσένα αγάπη μου κάτσε και θα δεις … εγώ τον άνδρα τον θέλω κολλημένο πάνω μου ΟΧΙ ΣΤΑ ΡΕΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ
Ναιιι Αγάπη μου... Έχει εξαφανιστεί μόλις μπήκες...Αλήθεια μου λες ρε μανα;; Η να φαρμακωθώ;
Κοίτα αν σε βλέπει ως Princess άστο.Αλήθεια μου λες ρε μανα;; Η να φαρμακωθώ;
Ναιιι Αγάπη μου... Έχει εξαφανιστεί μόλις μπήκες...
Του captain ....και πλέον με φωνάζουν και στα ραντεβού έτσιΤο Γιολ τελικά είναι δικό σου βάφτισμα?
εγώ σόρυ αλλά δεν θα σε φωνάζω έτσι οταν....Του captain ....και πλέον με φωνάζουν και στα ραντεβού έτσι
Εντάξει λοιπόν .. θα αποφασίσω εντός ολίγουΝαιιι Αγάπη μου... Έχει εξαφανιστεί μόλις μπήκες...
Πωωωωως?εγώ σόρυ αλλά δεν θα σε φωνάζω έτσι οταν....
Εσύ James μπορείς να την φωνάζεις Μάνι Πένιεγώ σόρυ αλλά δεν θα σε φωνάζω έτσι οταν....
μα είναι δυνατόν να σου σκιζω τον κώλο και να σε αποκαλώ "Γιολ"???Πωωωωως?