nikosss2341
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2016
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καμία ιδέα τι παιζει με τίνα πορνοσταρ;
θα γυρισει ή την χάσαμε δια παντός;
ευχαριστώ
θα γυρισει ή την χάσαμε δια παντός;
ευχαριστώ
... Αυτό πού όλοι την μέρα είστε μία χαρά και το βράδυ σας πιάνει γκρίνια...
Το ξέρω γλυκούλη μού....και είσαι πάντα ευγενικόςΕγώ Σοφάκι αν δεν έχω παίξει τέννις βγαίνω κάθε βραδυ και τρέχω10 χιλιομετράκια ρίχνω μετά και μία βουτιά στη πισίνα πίνω και ένα gin and tonic και ξεχνάω τι πάει να πεί γκρίνια.
Βαρέθηκα τις γκρίνιες.
Η ζωή είναι πολύ μικρή για γκρίνιες.
Enjoy.
Το ξέρω γλυκούλη μού....και είσαι πάντα ευγενικός
Εγώ Σοφάκι αν δεν έχω παίξει τέννις βγαίνω κάθε βραδυ και τρέχω 10 χιλιομετράκια ρίχνω μετά και μία βουτιά στη πισίνα πίνω και ένα gin and tonic και ξεχνάω τι πάει να πεί γκρίνια.
Βαρέθηκα τις γκρίνιες.
Η ζωή είναι πολύ μικρή για γκρίνιες.
Enjoy.
εγω το βραδυ θα παω να πεταξω τα σκουπιδιαΤο ξέρω γλυκούλη μού....και είσαι πάντα ευγενικός
Όλοι μαζί μία γροθιά....Κανένας συναγωνιστής ενδιαφέρεται για τρίο με την αγαπημένη μου @Sofia_Magic ; σε 2η φάση ναρθει κ η @Γιολάντα Magic για 4αδα. Νομίζω είναι καλό δίδυμο.
Κάπως έτσι είμαστε τις βραδινές ώρες
Κ μετά για μπάσκετ 5ο ατομοΌλοι μαζί μία γροθιά....
γιατι μονος σου δεν μπορεις;Κανένας συναγωνιστής ενδιαφέρεται για τρίο με την αγαπημένη μου @Sofia_Magic ; σε 2η φάση ναρθει κ η @Γιολάντα Magic για 4αδα. Νομίζω είναι καλό δίδυμο.
εγω το βραδυ θα παω να πεταξω τα σκουπιδια
θα πεταχτει η γατα απο τον καδο θα τρομαξω
θα πανε 300 οι παλμοι σαν να εχω τρεξει 20χλμ
θα ριξω ενα μπινελικι και θα πεταξει η κωλογρια στο πρωτο ενα κουβα νερο
Τώρα πρέπει να πω κι εγώ?Μόλις έφαγα κριθάρι με κοτόπουλο. Αυτό. Ευχαριστώ για την προσοχή σας
αν εβαλες μυζηθρα θα σε συμπαθησωΜόλις έφαγα κριθάρι με κοτόπουλο. Αυτό. Ευχαριστώ για την προσοχή σας
για μπασκετακι εαν κ παλαιμαχος μεσα ειμαι!Κ μετά για μπάσκετ 5ο ατομο
Θα τα καταφέρω μόνος μου με τις 2 πιο σεξυ του γραφείου, την @Sofia_Magic και την @Γιολάντα Magic ; θα με ξεσκισουνγιατι μονος σου δεν μπορεις;
θες ξιφομαχιες;
γκαγκαν γκαγκαν
η δικια σου ειναι κοκκινη απο κραγιον
γκαγκαν η δικια μου ειναι πρασινη απο την αγαμια
Ωραιος , play makerγια μπασκετακι εαν κ παλαιμαχος μεσα ειμαι!
θα σε κλασουν τα αρκιντιαΘα ρα καταφέρω μόνος μου με τις 2 πιο σεξυ του γραφείου, την @Sofia_Magic και την @Γιολάντα Magic ; θα με ξεσκισουν
λογω υψους καλυτερα σαν τριαρηΩραιος , play maker