Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.160
- Πόντοι
- 46.423
Εμένα πάντως μία χαρά με βοηθάει στην δουλειά μού...
Εμένα πάντως μία χαρά με βοηθάει στην δουλειά μού...
Ε μα.......
... Αυτό πού όλοι την μέρα είστε μία χαρά και το βράδυ σας πιάνει γκρίνια...
Εγω ειμαι ζεν πρωι βραδυ... Αυτό πού όλοι την μέρα είστε μία χαρά και το βράδυ σας πιάνει γκρίνια...
Η Σαντρα μικρούλα...γλυκιά και ήρεμη....
Εγώ είδες?... Αυτό πού όλοι την μέρα είστε μία χαρά και το βράδυ σας πιάνει γκρίνια...
τελικα θα κανουμε τον μαραθωνιο πιπας ή οχι;@Sofia_Magic να σε ρωτήσω κάτι?
Τωρα που έχω να τον φάω 3 μέρες και αύριο δουλεύω λες να νομιζει κάνεις ότι είμαι παρθένα?
Τι σού έκανε η Γιολάντα??? Κάτι έχεις σήμερα..Σοφάκι γιατί έχουμε τόσο κακό τάιμινγκ; Δε μπορώ να είμαι σοβαρός απ’ το τελέφωνο, θέλω να γελάσουμε, να σχολιάσουμε, να εκνευρισουμε. Αύριο.
... Αυτό πού όλοι την μέρα είστε μία χαρά και το βράδυ σας πιάνει γκρίνια...
Το ξέρω γλυκούλη μού....και είσαι πάντα ευγενικόςΕγώ Σοφάκι αν δεν έχω παίξει τέννις βγαίνω κάθε βραδυ και τρέχω10 χιλιομετράκια ρίχνω μετά και μία βουτιά στη πισίνα πίνω και ένα gin and tonic και ξεχνάω τι πάει να πεί γκρίνια.
Βαρέθηκα τις γκρίνιες.
Η ζωή είναι πολύ μικρή για γκρίνιες.
Enjoy.
Το ξέρω γλυκούλη μού....και είσαι πάντα ευγενικός
Εγώ Σοφάκι αν δεν έχω παίξει τέννις βγαίνω κάθε βραδυ και τρέχω 10 χιλιομετράκια ρίχνω μετά και μία βουτιά στη πισίνα πίνω και ένα gin and tonic και ξεχνάω τι πάει να πεί γκρίνια.
Βαρέθηκα τις γκρίνιες.
Η ζωή είναι πολύ μικρή για γκρίνιες.
Enjoy.
εγω το βραδυ θα παω να πεταξω τα σκουπιδιαΤο ξέρω γλυκούλη μού....και είσαι πάντα ευγενικός
Όλοι μαζί μία γροθιά....Κανένας συναγωνιστής ενδιαφέρεται για τρίο με την αγαπημένη μου @Sofia_Magic ; σε 2η φάση ναρθει κ η @Γιολάντα Magic για 4αδα. Νομίζω είναι καλό δίδυμο.
Κάπως έτσι είμαστε τις βραδινές ώρες
Κ μετά για μπάσκετ 5ο ατομοΌλοι μαζί μία γροθιά....
γιατι μονος σου δεν μπορεις;Κανένας συναγωνιστής ενδιαφέρεται για τρίο με την αγαπημένη μου @Sofia_Magic ; σε 2η φάση ναρθει κ η @Γιολάντα Magic για 4αδα. Νομίζω είναι καλό δίδυμο.