Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.312
- Πόντοι
- 2.036
Όχι φίλε μου καλέ, δεν είπα να μην περάσει κάποιος καλά. Μακρυά από μένα αυτό. Αυτό που λέω είναι ότι το Magic είναι ένα γραφείο που το εκτιμώ απεριόριστα και όταν μπαίνω στο νήμα του, το κάνω για να δω κάποιες δημοσιεύσεις που μπορεί να μου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Νομίζω, το τονίζω το νομίζω, ότι τόσοι διάλογοι δεν προσθέτουν απολύτως τίποτα. Ίσως κι αυτό το τονίζω, ίσως λοιπόν και να αφαιρούν.πραγματικά και σοβαρά κ φιλικά...δεν ξέρω σε ποιο παρεάκι αναφέρεσαι!
Αν συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ μεσα σε αυτό το παρεάκι...σε αυτούς δλδ που ερχονται εδώ, γελάνε με την ψυχή τους, διασκεδάζουν, φλερτάρουν, πειράζουν, καυλώνουν κτλ κτλ (έχω πει πολλές φορές πόσο καλά περνάω σε αυτό το νήμα...τύφλα να έχουν τα σόσιαλ μίντια!) λυπάμαι που το βλέπεις έτσι. Αν αναφέρεσαι σε άλλο παρεάκι...πρέπει να σου πω ότι κι αυτό μάλλον περνάει καλά πάλι...όπως κι εμείς....οπότε πάλι λυπάμαι που το βλέπεις έτσι!!
Θα πρότεινα να κάνεις join στην ευρύτερη παρέα και να περάσεις κι εσύ καλά! Πάντα φιλικά Μακεδόνα...να ξέρεις ότι είσαι από τα άτομα που σέβομαι εδώ στο σάιτ!!
Ίσως λοιπόν, η δημιουργία ενός ξεχωριστού νήματος να βοηθούσε όλους ώστε να μεγιστοποιήσουν την απόλαυση που αναφέρεις. Ποιος ξέρει...
Τέλος πάντων, μία γνώμη διατύπωσα και όσοι διαφωνούν, οι πολλοί δηλαδή, ας προσπεράσουν. Εγώ δεν θα το απλώσω άλλο.
Να περνάτε πάντα καλά!