Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Το θυμάμαι ❤Εγω ακολουθω τον κανονα των τριων (3) ¨σ"
Στομα
Στηθος
Στα 4 στην κωλαρα σου μεσα
Το θυμάμαι ❤Εγω ακολουθω τον κανονα των τριων (3) ¨σ"
Στομα
Στηθος
Στα 4 στην κωλαρα σου μεσα
Καλή Κυριακή @chris drs ❤
Οταν γαμας τετοια κωλαρα σα τη δικια σου δε μπορεις να μη χυσεις μεσα της.βασικα δε θες να βγεις καθολου.σε ρουφαει μεσα της.Το θυμάμαι ❤
μη μπα και δεν το παιξουμε μια μερα για τη Σοφια,εκει καυλωμενους να μας εχει παντα.Καλή Κυριακή @chris drs ❤
όταν αφήνεις τελείωμα στο πρόσωπο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι συμπεριλαμβάνονται και τα μάτια! τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι μαλακίεςΚαλησπέρα αγάπες και να έχετε μια όμορφη Κυριακή!!
Θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση, όπως ήδη πολλοί γνωρίζεται ένα από το πράγματα που προσφέρω στις υπηρεσίες μου δωρεάν είναι το τελείωμα στο πρόσωπο..
Το οποίο, από την πλευρά της συνόδου συνεπάγεται με πολύ καλό καθαρισμό απολύμανση κτλ για τα επόμενα ραντεβού
Όμως τονίζω κάθε φορά, χωρίς να χαλάσω την ερωτική- σεξουαλικη ατμόσφαιρα να μην πάει στα μάτια.
Χθες λοιπόν όταν συνάντησα πελάτη που μου κράταγε το πρπσωπο και μου εριξε.στα μάτια δίχως καμια αναστολή να ξέρετε.δεν θα το επιτρέψω ξανά να.αυμβει .
Εάν όχι όλοι πολλοί γνωρίζετε τις συνέπειες αυτού..
Ναι γουστάρω rough πρόγραμμα, ναι γουστάρω ανωμαλίες κτλπ . Και πάνω απολα γουστάρω να ικανοποιώ τον παρτενέρ αλλά δεν θα ανεχτώ.ασεβεια προς το σώμα μου και την υγεία μου ....
Ευχαριστώ
*** δεν αναφέρομαι στα χθεσινά απογευματινά ραντεβού μου προφανώς διότι το έκαναν και εξελίχθηκαν όλα πολυ ωραια ***
Χαχαχαχαχαχαχα αγαπημένε μουυυυμη μπα και δεν το παιξουμε μια μερα για τη Σοφια,εκει καυλωμενους να μας εχει παντα.
Χαχαχαχαχαχαχα αγαπημένε μουυυυ
Skaseόταν αφήνεις τελείωμα στο πρόσωπο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι συμπεριλαμβάνονται και τα μάτια! τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι μαλακίες
Σε θέλω όπως είσαι....Έτσι θηρίο King Kong
ετοιμαζομαι ηδη για το επομενο ραντεβου μας
@Sandra Magic βάλε τάξη εδώ..
γοριλακος!!!Σε θέλω όπως είσαι....Έτσι θηρίο King Kong
Τι βυζια ειναι αυτα;για μακροβουτι το ντεκολτε σου.Και πάλι εδώ..... Διαθέσιμη
Βαλέρια κάνεις ραντεβού/λεσβιακό με άλλη κοπέλα από το γραφείο; Εάν ναι, θα μπορούσες να ενημερώσεις με ποια προτιμάς;Και πάλι εδώ..... Διαθέσιμη από 18:00 μωράκια μου
οταν βγαζεις μετα απο περπατημα το αρβιλο στο σπιτι,φευγουν οσοι ειναι στο χωρο και ξαναρχονται μετα απο δυο μερες?Και πάλι εδώ..... Διαθέσιμη από 18:00 μωράκια μου
Χαχάχαχά θα ήταν έτσι,αν δεν ήμουν ψυχακι με τίς μυρωδιές και δεν είχα ειδικό σπρέι για να μυρίζουν όμορφα τα πόδια και για μύκητεςοταν βγαζεις μετα απο περπατημα το αρβιλο στο σπιτι,φευγουν οσοι ειναι στο χωρο και ξαναρχονται μετα απο δυο μερες?
Ουαου.Και πάλι εδώ..... Διαθέσιμη από 18:00 μωράκια μου
Πού το πρόσεξες; Η αλήθεια είναι ότι με τέτοια προσόντα δεν κοίταξα πιο κάτω .οταν βγαζεις μετα απο περπατημα το αρβιλο στο σπιτι,φευγουν οσοι ειναι στο χωρο και ξαναρχονται μετα απο δυο μερες?
Αυτό ήθελαΟυαου.
Τι βυζάρες είναι αυτές ματιά μου!!!
Μας τρέλανες!!!