Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.566
- Πόντοι
- 29.667
Με τις βυζάρες σου σε πρώτο πλάνο, σιγά μην δούμε τον καφέ!!!@chris drs μωρό μου πως το πίνεις το καφέ σού?
Με τις βυζάρες σου σε πρώτο πλάνο, σιγά μην δούμε τον καφέ!!!@chris drs μωρό μου πως το πίνεις το καφέ σού?
εγω οταν κανει squirting η αλλη ειμαι ετσι,σιγα μη κατσωΤι να πουμε και μεις που οταν κανετε squirting κλεινουμε ματθα και μυτη λες και κανουμε μακροβουτι
Γ αυτό δε κάνουμε ραντεβού μετά από τέτοια....Αντε τωρα να μου ρθεις για ραντεβου με τουμπανο ματι κοκκινο αλλου να κοιταει κ.λ.π και να νομιζω οτι μου στειλαν αλληθωρη να παιρνω στο γραφειο να τσακωνομαι.
Λυσσασμένη σκιλα το Σοφάκι....Αντε τωρα να μου ρθεις για ραντεβου με τουμπανο ματι κοκκινο αλλου να κοιταει κ.λ.π και να νομιζω οτι μου στειλαν αλληθωρη να παιρνω στο γραφειο να τσακωνομαι.
Δεν σε μπορώ...εγω οταν κανει squirting η αλλη ειμαι ετσι,σιγα μη κατσω
να φαω τα κατουρα
Εγω πιανω τα μαλλια της ή το αξυριστο μουνι της αν εχει φυσικα.εγω οταν κανει squirting η αλλη ειμαι ετσι,σιγα μη κατσω
να φαω τα κατουρα
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να το έχεις ξαναβάλει αυτό το βίντεο, αλλά δεν πειράζει, δεν το χορταινουμε το μουνακι σου!!!Καλησπέρα καυλακια. Σήμερα θα είμαι διαθεσημη
Αντε τώρα να έχει κλείσει ραντεβού ο άλλος μαζί σου , που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, και να του το ακυρώσεις για αυτό το λόγο. ...Γ αυτό δε κάνουμε ραντεβού μετά από τέτοια....
Καταλαβαίνω.....για αυτό τα γράφω για να αποφευγονται....Αντε τώρα να έχει κλείσει ραντεβού ο άλλος μαζί σου , που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, και να του το ακυρώσεις για αυτό το λόγο. ...
Μπα λαθος χαρακτηρισμος ειναι αυτος για σενα..Λυσσασμένη σκιλα το Σοφάκι....
Εμ τι να κανουμε αγαπη μου,δεν ειναι ολοι κυριοι σαν εμενα που σε εχουν και ξεκουραστη. Τι θελω μονο,τον κωλο σου στη μαπα μου,τελος!Αγάπες listen ro me εξιστόρητε ατυχήματα, καταλαβαίνουμε πολύ καλά.ποτε είναι ατυχήματα εμένα ήταν στοχευμενο το post μου .
Υπάρχει ειδοποιός διαφορά από τα να σε.χυσει κάποιος και να φύγει σταγόνα λόγω έντασης ( Μαλλιά.ματια κτλπ)
Και άλλο να σου κρατάει το κεφάλι και να τα ρίχνει στο μάτι και να μην μπορείς να κουνήσεις το κεφάλι...
Από μένα τι θες??Εμ τι να κανουμε αγαπη μου,δεν ειναι ολοι κυριοι σαν εμενα που σε εχουν και ξεκουραστη. Τι θελω μονο,τον κωλο σου στη μαπα μου,τελος!
Περα απο την πλακα,κακως δεν μιλησες.
Οχι απλα με μπορεις,με θες κιολας!Δεν σε μπορώ...
Όλα τα θυμάσαι εσυ μωρό μΑν θυμάμαι καλά πρέπει να το έχεις ξαναβάλει αυτό το βίντεο, αλλά δεν πειράζει, δεν το χορταινουμε το μουνακι σου!!!
Ντλεπομαι να πωΑπό μένα τι θες??
Το θέλω....το ζητάω....Οχι απλα με μπορεις,με θες κιολας!
Αυτός που το έκανε αυτό είναι ξεφτίλας!!!Αγάπες listen ro me εξιστόρητε ατυχήματα, καταλαβαίνουμε πολύ καλά.ποτε είναι ατυχήματα εμένα ήταν στοχευμενο το post μου .
Υπάρχει ειδοποιός διαφορά από τα να σε.χυσει κάποιος και να φύγει σταγόνα λόγω έντασης ( Μαλλιά.ματια κτλπ)
Και άλλο να σου κρατάει το κεφάλι και να τα ρίχνει στο μάτι και να μην μπορείς να κουνήσεις το κεφάλι...
Οπως σου εγραψα ποιο πανω βαλε ορια (δεν ειναι κακο).. Εαν κατι ειναι επικινδυνο για την υγιεια σου απεφυγε το...Οποτε αν βλεπεις στα ραντρβου σου οτι κατι δεν παει καλα απλα καλο ειναι να το κοψεις μαχαιρι εκεινη την ωραΚαταλαβαίνω.....για αυτό τα γράφω για να αποφευγονται....
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πάω σε ραντεβού έτσι....
Το θέλω....το ζητάω....
Εννοείται, με τέτοια γυναίκα!!!Όλα τα θυμάσαι εσυ μωρό μ
Εγω ακολουθω τον κανονα των τριων (3) ¨σ"Καλησπέρα αγάπες και να έχετε μια όμορφη Κυριακή!!
Θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση, όπως ήδη πολλοί γνωρίζεται ένα από το πράγματα που προσφέρω στις υπηρεσίες μου δωρεάν είναι το τελείωμα στο πρόσωπο..
Το οποίο, από την πλευρά της συνόδου συνεπάγεται με πολύ καλό καθαρισμό απολύμανση κτλ για τα επόμενα ραντεβού
Όμως τονίζω κάθε φορά, χωρίς να χαλάσω την ερωτική- σεξουαλικη ατμόσφαιρα να μην πάει στα μάτια.
Χθες λοιπόν όταν συνάντησα πελάτη που μου κράταγε το πρπσωπο και μου εριξε.στα μάτια δίχως καμια αναστολή να ξέρετε.δεν θα το επιτρέψω ξανά να.αυμβει .
Εάν όχι όλοι πολλοί γνωρίζετε τις συνέπειες αυτού..
Ναι γουστάρω rough πρόγραμμα, ναι γουστάρω ανωμαλίες κτλπ . Και πάνω απολα γουστάρω να ικανοποιώ τον παρτενέρ αλλά δεν θα ανεχτώ.ασεβεια προς το σώμα μου και την υγεία μου ....
Ευχαριστώ
*** δεν αναφέρομαι στα χθεσινά απογευματινά ραντεβού μου προφανώς διότι το έκαναν και εξελίχθηκαν όλα πολυ ωραια ***