Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.723
- Πόντοι
- 2.256
κατι τετοια γραφεις κ εσυ κ αντε να βρεις στοχο μεταΕμενα μαρεσει να τα τρώω στο πρπαωπο κάνω πλαι πρπαωπο βγάζω λίγο γλώσσα πάει μια χαρά......
κατι τετοια γραφεις κ εσυ κ αντε να βρεις στοχο μεταΕμενα μαρεσει να τα τρώω στο πρπαωπο κάνω πλαι πρπαωπο βγάζω λίγο γλώσσα πάει μια χαρά......
μαλακια ρε'συ σεβασμος μηδεν. να σου πω,λιγο πριν χυσει ο αλλος,δεν μπορεις ετσι γρηγορα να φορας μια μασκα καταδυσης?Αxaxacax δεν σε μπορώ ❤
Αν πάει μια σταγόνα δεν έγινε κάτι.αν πάνε όλα γίνεται το μάτι τούμπανο και πόνος...
Τι να πουμε και μεις που οταν κανετε squirting κλεινουμε ματθα και μυτη λες και κανουμε μακροβουτιμαλακια ρε'συ σεβασμος μηδεν. να σου πω,λιγο πριν χυσει ο αλλος,δεν μπορεις ετσι γρηγορα να φορας μια μασκα καταδυσης?
Για όλα τα γούστα κιόλαςΈχω γιαλια αλλά γι'αυτούς πού τα ζητάνε
Ρε εππ επίτηδες ήταν...έγινε και θα ξανά γίνει...ναι εκείνη την στιγμή πονάει, τσούζει, το μάτι τούμπανο και δεν μπορείς να πας για άλλο ραντεβού...τι να κάνουμε υπάρχουν και αυτά...Άλλο καταλαθος Άλλο επίτηδες....
Και μένα έχει πάει καταλαθος 10 φορές....
Αντε τωρα να μου ρθεις για ραντεβου με τουμπανο ματι κοκκινο αλλου να κοιταει κ.λ.π και να νομιζω οτι μου στειλαν αλληθωρη να παιρνω στο γραφειο να τσακωνομαι.Ρε εππ επίτηδες ήταν...έγινε και θα ξανά γίνει...ναι εκείνη την στιγμή πονάει, τσούζει, το μάτι τούμπανο και δεν μπορείς να πας για άλλο ραντεβού...τι να κάνουμε υπάρχουν και αυτά...
Οι μαλακες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Δυστυχώς αυτά σε κάθε χώρο υπάρχουν πόσο μάλλον στο δικό σας που άλλος επειδή δίνει κάποια ευρώ νομίζει ότι είσαι κτήμα του.Αγάπες listen ro me εξιστόρητε ατυχήματα, καταλαβαίνουμε πολύ καλά.ποτε είναι ατυχήματα εμένα ήταν στοχευμενο το post μου .
Υπάρχει ειδοποιός διαφορά από τα να σε.χυσει κάποιος και να φύγει σταγόνα λόγω έντασης ( Μαλλιά.ματια κτλπ)
Και άλλο να σου κρατάει το κεφάλι και να τα ρίχνει στο μάτι και να μην μπορείς να κουνήσεις το κεφάλι...
Με τις βυζάρες σου σε πρώτο πλάνο, σιγά μην δούμε τον καφέ!!!@chris drs μωρό μου πως το πίνεις το καφέ σού?
εγω οταν κανει squirting η αλλη ειμαι ετσι,σιγα μη κατσωΤι να πουμε και μεις που οταν κανετε squirting κλεινουμε ματθα και μυτη λες και κανουμε μακροβουτι
Γ αυτό δε κάνουμε ραντεβού μετά από τέτοια....Αντε τωρα να μου ρθεις για ραντεβου με τουμπανο ματι κοκκινο αλλου να κοιταει κ.λ.π και να νομιζω οτι μου στειλαν αλληθωρη να παιρνω στο γραφειο να τσακωνομαι.
Λυσσασμένη σκιλα το Σοφάκι....Αντε τωρα να μου ρθεις για ραντεβου με τουμπανο ματι κοκκινο αλλου να κοιταει κ.λ.π και να νομιζω οτι μου στειλαν αλληθωρη να παιρνω στο γραφειο να τσακωνομαι.
Δεν σε μπορώ...εγω οταν κανει squirting η αλλη ειμαι ετσι,σιγα μη κατσω
να φαω τα κατουρα
Εγω πιανω τα μαλλια της ή το αξυριστο μουνι της αν εχει φυσικα.εγω οταν κανει squirting η αλλη ειμαι ετσι,σιγα μη κατσω
να φαω τα κατουρα
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να το έχεις ξαναβάλει αυτό το βίντεο, αλλά δεν πειράζει, δεν το χορταινουμε το μουνακι σου!!!Καλησπέρα καυλακια. Σήμερα θα είμαι διαθεσημη
Αντε τώρα να έχει κλείσει ραντεβού ο άλλος μαζί σου , που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, και να του το ακυρώσεις για αυτό το λόγο. ...Γ αυτό δε κάνουμε ραντεβού μετά από τέτοια....
Καταλαβαίνω.....για αυτό τα γράφω για να αποφευγονται....Αντε τώρα να έχει κλείσει ραντεβού ο άλλος μαζί σου , που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, και να του το ακυρώσεις για αυτό το λόγο. ...
Μπα λαθος χαρακτηρισμος ειναι αυτος για σενα..Λυσσασμένη σκιλα το Σοφάκι....
Εμ τι να κανουμε αγαπη μου,δεν ειναι ολοι κυριοι σαν εμενα που σε εχουν και ξεκουραστη. Τι θελω μονο,τον κωλο σου στη μαπα μου,τελος!Αγάπες listen ro me εξιστόρητε ατυχήματα, καταλαβαίνουμε πολύ καλά.ποτε είναι ατυχήματα εμένα ήταν στοχευμενο το post μου .
Υπάρχει ειδοποιός διαφορά από τα να σε.χυσει κάποιος και να φύγει σταγόνα λόγω έντασης ( Μαλλιά.ματια κτλπ)
Και άλλο να σου κρατάει το κεφάλι και να τα ρίχνει στο μάτι και να μην μπορείς να κουνήσεις το κεφάλι...
Από μένα τι θες??Εμ τι να κανουμε αγαπη μου,δεν ειναι ολοι κυριοι σαν εμενα που σε εχουν και ξεκουραστη. Τι θελω μονο,τον κωλο σου στη μαπα μου,τελος!
Περα απο την πλακα,κακως δεν μιλησες.
Οχι απλα με μπορεις,με θες κιολας!Δεν σε μπορώ...