petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.239
- Πόντοι
- 1.336
Αν σε δείξω θα ξεχάσουν και τα σαγανάκια και τις αστακομακαροναδες!Άστο μην χαλάς κόσμο...
Αν σε δείξω θα ξεχάσουν και τα σαγανάκια και τις αστακομακαροναδες!Άστο μην χαλάς κόσμο...
Δύσκολη η ώρα να μού μιλάς Γι αυτά....Αν σε δείξω θα ξεχάσουν και τα σαγανάκια και τις αστακομακαροναδες!
Κανονίζω άμεσα ραντεβού και μετά θαλασσινό...Δύσκολη η ώρα να μού μιλάς Γι αυτά....
Και αυτο κυριες κ κυριοι λεγεται αγαπηΔουλευω σκασε ❤ @chris drs
εκει, οπως εισαι, κουτουλια στ΄άρχιδια.Καλησπέρα αγάπες και να έχετε μια όμορφη Κυριακή!!
Θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση, όπως ήδη πολλοί γνωρίζεται ένα από το πράγματα που προσφέρω στις υπηρεσίες μου δωρεάν είναι το τελείωμα στο πρόσωπο..
Το οποίο, από την πλευρά της συνόδου συνεπάγεται με πολύ καλό καθαρισμό απολύμανση κτλ για τα επόμενα ραντεβού
Όμως τονίζω κάθε φορά, χωρίς να χαλάσω την ερωτική- σεξουαλικη ατμόσφαιρα να μην πάει στα μάτια.
Χθες λοιπόν όταν συνάντησα πελάτη που μου κράταγε το πρπσωπο και μου εριξε.στα μάτια δίχως καμια αναστολή να ξέρετε.δεν θα το επιτρέψω ξανά να.αυμβει .
Εάν όχι όλοι πολλοί γνωρίζετε τις συνέπειες αυτού..
Ναι γουστάρω rough πρόγραμμα, ναι γουστάρω ανωμαλίες κτλπ . Και πάνω απολα γουστάρω να ικανοποιώ τον παρτενέρ αλλά δεν θα ανεχτώ.ασεβεια προς το σώμα μου και την υγεία μου ....
Ευχαριστώ
*** δεν αναφέρομαι στα χθεσινά απογευματινά ραντεβού μου προφανώς διότι το έκαναν και εξελίχθηκαν όλα πολυ ωραια ***
Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει απο την στιγμη που ησουν ξεκαθαρη!ευχομαι να ειναι τελευταια φορα που καποιος ξεπερναει τα ορια!Καλησπέρα αγάπες και να έχετε μια όμορφη Κυριακή!!
Θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση, όπως ήδη πολλοί γνωρίζεται ένα από το πράγματα που προσφέρω στις υπηρεσίες μου δωρεάν είναι το τελείωμα στο πρόσωπο..
Το οποίο, από την πλευρά της συνόδου συνεπάγεται με πολύ καλό καθαρισμό απολύμανση κτλ για τα επόμενα ραντεβού
Όμως τονίζω κάθε φορά, χωρίς να χαλάσω την ερωτική- σεξουαλικη ατμόσφαιρα να μην πάει στα μάτια.
Χθες λοιπόν όταν συνάντησα πελάτη που μου κράταγε το πρπσωπο και μου εριξε.στα μάτια δίχως καμια αναστολή να ξέρετε.δεν θα το επιτρέψω ξανά να.αυμβει .
Ναι γουστάρω rough πρόγραμμα, ναι γουστάρω ανωμαλίες κτλπ . Και πάνω απολα γουστάρω να ικανοποιώ τον παρτενέρ αλλά δεν θα ανεχτώ.ασεβεια προς το σώμα μου και την υγεία μου ....
Ευχαριστώ
*** δεν αναφέρομαι στα χθεσινά απογευματινά ραντεβού μου προφανώς διότι το έκαναν και εξελίχθηκαν όλα πολυ ωραια ***
Εμένα φιλενάδα 3 φορές στο αριστερό μάτι έχει πάει...αδικία..Καλησπέρα αγάπες και να έχετε μια όμορφη Κυριακή!!
Ευχαριστώ
ΚαλημερεςΕμένα φιλενάδα 3 φορές στο αριστερό μάτι έχει πάει...αδικία..
Προτείνω γυαλάκι να γίνει και πιο kinky η φάση!Καλησπέρα αγάπες και να έχετε μια όμορφη Κυριακή!!
Ευχαριστώ
Χαχαχαχαχαχαχα το αριστερό θα σε ευχαριστήσει....Καλημερες
Με αλλες 3 στο δεξι ισοφαριζεις
Ουτε κολλυριο να ταν.Εμένα φιλενάδα 3 φορές στο αριστερό μάτι έχει πάει...αδικία..
Τη λυση στο προβλημα σας την ειπα στη φιλη σου τη γιολαντα.θα σας β8ηθησει πιστευω.Εμένα φιλενάδα 3 φορές στο αριστερό μάτι έχει πάει...αδικία..
Εσύ αγάπη χαλάλι σου να τα βγάλεις ❤@Sofia_Magic καλησπέρα.
Να ξες ότι και εγώ σε έχω βάλει στο μάτι ... αλλά με διαφορετικό τρόπο.
Οσονούπω θα τα πούμε και από κοντά.
Εσύ δεν μου είχες πει ότι πάντα έχεις τα κατάλληλα γυαλιά μαζί σου?Εμένα φιλενάδα 3 φορές στο αριστερό μάτι έχει πάει...αδικία..
Το χω ανετα, συνήθως απο τα δεξια της κοπελας πηγαινουν, εμενα καποια φαση μετα απο αποχη καποιων ημερων ειχαν εκτιναχθει πηγαινα για σωμα και μερικα πηγαν στομα αλλα νταξει γελαγε η κοπελα το πηρε ψυχραιμαΧαχαχαχαχαχαχα το αριστερό θα σε ευχαριστήσει....
Ε αυτό ιθα το κάνουμε εμείς ❤Προτείνω γυαλάκι να γίνει και πιο kinky η φάση!
Και καπέλο. Μην πάει στο μαλλί...Ε αυτό ιθα το κάνουμε εμείς ❤