Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.148
Είμαστε σέξυ, ρομαντική και συναισθηματική σε αυτό φόρουμ...❤Αποκτά και μουσικό ενδιαφέρον η φάση
Το αντικείμενο μου
Είμαστε σέξυ, ρομαντική και συναισθηματική σε αυτό φόρουμ...❤Αποκτά και μουσικό ενδιαφέρον η φάση
Το αντικείμενο μου
Μάνα και παιδί δηλαδή...Σωστα
You Only Live Once , αυτο ειναι το μοτουμ της ζωης
Τιμη μου παντως αν την χασω απο εναν αξιο αντιπαλο
Υ.Γ. Παντως εισαι λιγο αχορταγος διοτι αποτι εχω παρατηρησει εχεις μια αδυναμια στην @Sandra Magic , τωρα εκτος απο την Σαντρα εχεις αδυναμια και στην @Sofia_Magic ... Ολες δικες σου δηλαδη, να μην μεινει τιποτα και για μας τους υπολοιπους
Το βλέπω...Είμαστε σέξυ, ρομαντική και συναισθηματική σε αυτό φόρουμ...❤
Ειδες? Εχει σαν να λεμε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατοΜάνα και παιδί δηλαδή...
Σωστα
You Only Live Once , αυτο ειναι το μοτουμ της ζωης
Τιμη μου παντως αν την χασω απο εναν αξιο αντιπαλο
Υ.Γ. Παντως εισαι λιγο αχορταγος διοτι αποτι εχω παρατηρησει εχεις μια αδυναμια στην @Sandra Magic , τωρα εκτος απο την Σαντρα εχεις αδυναμια και στην @Sofia_Magic ... Ολες δικες σου δηλαδη, να μην μεινει τιποτα και για μας τους υπολοιπους
Ναι γέροντα μου με συγχωρείς...Παρακαλώ πολύ στην ουρά με χαρτάκι προτεραιότητας ...
Μη προσπαθείτε να πηδήξετε την ουρά.
Τι έχεις φιλαράκι μου? Μήπως το τραγούδι φταίει? Ζητώ Συγγνώμη αν εγώ φταίω...❤Δυστυχώς η @Sandra Magic με έχει γράψει στα παλιά της τα παπούτσια.
Τι να κάνουμε ...
Μάγκες περνάνε τα χρόνια γρήγορα ... εν ριπή οφθαλμού.
Ζήστε τη ζωή σας χωρίς αύριο με σύνεση, αγάπη και σεβασμό στο συνάνθρωπό σας.
Οπως ειπα ποιο πανω το μοτουμ της ζωης ειναι Y.O.L.O (χωρις πλακα)Δυστυχώς η @Sandra Magic με έχει γράψει στα παλιά της τα παπούτσια.
Τι να κάνουμε ...
Μάγκες περνάνε τα χρόνια γρήγορα ... εν ριπή οφθαλμού.
Ζήστε τη ζωή σας χωρίς αύριο με σύνεση, αγάπη και σεβασμό στο συνάνθρωπό σας.
Τι κενό?Έχω ένα κενό προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις
Τι έχεις φιλαράκι μου? Μήπως το τραγούδι φταίει? Ζητώ Συγγνώμη αν εγώ φταίω...❤
Οπως ειπα ποιο πανω το μοτουμ της ζωης ειναι Y.O.L.O (χωρις πλακα)
Υ.Γ. σε εγραψε οπως λες η @Sandra Magic και επρεπε να την ξεπερασεις με την @Sofia_Magic ? Τοσες γυναικες υπαρχουν, την @Sofia_Magic βρηκες ?
Παρολα αυτα καταλαβαινω, ο ερωτας δεν ρωταει ποια θα αγαπησεις και ποια θα ερωτευθεις
Ε για να σε βγαλω απο την δυσκολη θεση να απαντησειςΕσύ μου αρέσεις.
Δίνεις μόνος σου τις απαντήσεις ...
Ναι αλλά εγώ μια ώρα δεν θέλω...Σε 1' λήγει η προθεσμία ...
Ευχαριστώ πολύ για την αφιερώσει ❤ είμαι βέβαια λίγο του 80's ξένα τραγούδια αλλά πάλι ΕυχαριστώΕπειδη οπως το κοβω ο @Annapurna θα μου φαει την @Sofia_Magic καθως η Σοφια αποτι φαινεται ενδηδει εχω να αφιερωσω στην @Sofia_Magic αυτο το τραγουδι (και συγκεκριμενα το ρεφρεν)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε για να σε βγαλω απο την δυσκολη θεση να απαντησεις
Ναι ❤
Σε αυτο δεν ταιριαζουμε, εγω ειμαι των ελληνικων αλλα οκ..Ευχαριστώ πολύ για την αφιερώσει ❤ είμαι βέβαια λίγο του 80's ξένα τραγούδια αλλά πάλι Ευχαριστώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ❤