Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.597
- Πόντοι
- 4.496
Ενας πουτσος δε χωραει μεσα στα μουνια;Θα είμαστε μόνο μου@@ νία...
Ενας πουτσος δε χωραει μεσα στα μουνια;Θα είμαστε μόνο μου@@ νία...
το μονο σιγουρο ειναι πως η προσοχη θα πεσει πανω στο πεπονι? καρπουζι? (Οπως θες πεστο, δεν ξερω με ποια λεξη ακριβως να χαρακτηρισω τον κολο σου ) ασχετα απο το ποιο μαγιο θα παρειςΣυγνωμη θα ήθελα λίγο τη βοηθειας σας....
Φτιάχνω βαλίτσα για αύριο που φεύγω με Σόφι
Να πάρω αυτό το μαγιό ή μαύρο?
Αχ με καυλωνεις βρωμιάρη μού...Τα εχω βαλει στο βρακι μου και δεν εχω κανει μπανιο,ελατε να τα παρετε.
18 του μηνός αγαπη μου θα δουλεύουμετο μονο σιγουρο ειναι πως η προσοχη θα πεσει πανω στο πεπονι? καρπουζι? (Οπως θες πεστο, δεν ξερω με ποια λεξη ακριβως να χαρακτηρισω τον κολο σου ) ασχετα απο το ποιο μαγιο θα παρεις
Υ.Γ. Φευγεις μαζι με την Σοφια τελικα? Επιτρεπετε να ρωτησω ποτε (περιπου) θα ξαναεπιστρεψετε?
Και εγώ, στα 25 μου!Γινεται πιστεψε με
Υ.Γ. @xusths801 ουτε εγω εχω κανει 3 φορες σεξ με την @Γιολάντα Magic (δυο εχω κανει) καθως δεν εχει τυχει απλα να κανουμε παραπανω σεξ μαζι.. αλλα σε γενικες γραμμες μπορεις να κανεις σεξ 3 φορες σε μια ωρα (και να τελειωσειε αντιστοιχα 3 φορες)
Το εχω κανει
Ax τι ωραια πουτσιλα αγαπη μου,ερωτας σκετοςΑχ με καυλωνεις βρωμιάρη μού...
Οκ, εσυ δεν μπορεσες σε μια ωρα, εγω μπορεσα (και δεν ειμαι ο μονος φανταζομαι )Και εγώ, στα 25 μου!
Αλλά όχι σε μια ώρα!
Γινεται πιστεψε με
Υ.Γ. @xusths801 ουτε εγω εχω κανει 3 φορες σεξ με την @Γιολάντα Magic (δυο εχω κανει) καθως δεν εχει τυχει απλα να κανουμε παραπανω σεξ μαζι.. αλλα σε γενικες γραμμες μπορεις να κανεις σεξ 3 φορες σε μια ωρα (και
Αγαπούλα οι 3 φορές σε μια ώρα μου έχουν τύχει πολύ λίγες φορές....Οκ, εσυ δεν μπορεσες σε μια ωρα, εγω μπορεσα (και δεν ειμαι ο μονος φανταζομαι )
Σοφία μην ενδώσειςΘα φύγω χωρίς εσένα....
Οκ, καλα να περασετε, να γεμισετε τις μπαταριες σας τοσο εσυ οσο και η @Sofia_Magic, αν κανετε σεξ κατα την διαρκεια των δισκοπων σας απολαυστε το και ταυτοχρονα δειτε το σαν ατομικη προπονηση και με το καλο ναξαναεπιστρεψετε18 του μηνός αγαπη μου θα δουλεύουμε
Χρειάζομαι μια ώρα για την πρώτη φορα!Οκ, εσυ δεν μπορεσες σε μια ωρα, εγω μπορεσα (και δεν ειμαι ο μονος φανταζομαι )
Καταρχας οπως εγραψα ποιο πανω δεν εχω κανει σεξ με εσενα τρεις φορες (εχω κανει μαζι σου δυο) αλλα γενικα εχω κανει τρεις φορες σε μια ωραΑγαπούλα οι 3 φορές σε μια ώρα μου έχουν τύχει πολύ λίγες φορές....
Δεν θα κάνει σεξ καμία μας, ούτε η Γιολ, είναι οικογενειακές διακοπές θα κάτσει φρόνιμα....και το μαγιό βρακα ..Οκ, καλα να περασετε, να γεμισετε τις μπαταριες σας τοσο εσυ οσο και η @Sofia_Magic, αν κανετε σεξ κατα την διαρκεια των δισκοπων σας απολαυστε το και ταυτοχρονα δειτε το σαν ατομικη προπονηση και με το καλο ναξαναεπιστρεψετε
Εμενα μερικες φορες οι φιλοι μου μου λενε. - Ρε μουνι!! τι ειναι αυτο παλι;;;Θα είμαστε μόνο μου@@ νία...
Έλα ντε....Σοφία μην ενδώσεις
Θέλει να σε παρασύρει σε ακολασίες......
Πέθανα.❤Εμενα μερικες φορες οι φιλοι μου μου λενε. - Ρε μουνι!! τι ειναι αυτο παλι;;;
Καλωσόρισες στης καλοκαιρινές διακοπές μας τότε ❤Εμενα μερικες φορες οι φιλοι μου μου λενε. - Ρε μουνι!! τι ειναι αυτο παλι;;;
Αυτό να πάρεις γιατί κάνει μια ωραία αντίθεση με τα τατουάζ που έχεις!!!Συγνωμη θα ήθελα λίγο τη βοηθειας σας....
Φτιάχνω βαλίτσα για αύριο που φεύγω με Σόφι
Να πάρω αυτό το μαγιό ή μαύρο?
Εγω θα ζητησω να μου φερετε κατι απο τις διακοπες σας.τις ηλιοκαμενες ,μελαμψες απο το καλοκαιρινο ηλιο,τσουπωτες ΚΩΛΑΡΕΣ σας.καλες διακοπες.μυκονο και σαντορινη σα δυο καυλωμενοι πιγκουινοι.Δεν θα κάνει σεξ καμία μας, ούτε η Γιολ, είναι οικογενειακές διακοπές θα κάτσει φρόνιμα....και το μαγιό βρακα ..
Καταρχας οφειλετε να κανετε και οι δυο σας σεξ διοτι:Δεν θα κάνει σεξ καμία μας, ούτε η Γιολ, είναι οικογενειακές διακοπές θα κάτσει φρόνιμα....και το μαγιό βρακα ..