O megas pidikoulas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 978
- Πόντοι
- 371
Εσένα πάνω στην μηχανήChose wisely what you’ll ride
Εσένα πάνω στην μηχανήChose wisely what you’ll ride
Ίσως η μοναδική φορά στη ζωή μου που δεν θα διάλεγα την μηχανήChose wisely what you’ll ride
Αχχχ πόσο με ξέρεις χωρίς να με γνωρίσεις...
Αχχχ πόσο με ξέρεις χωρίς να με γνωρίσεις...
Χαχαχαχαχαχαχα άσε θα ανέβω εγώ....Κατεβαίνω να σε γνωρίσω ...
@magicgirls.tv άμα κάνουμε ραντεβού μεσημέρια με τόση ζέστη μας κολλάς βαρέα και ανθυγιεινά ή έστω θα μας πας καμία πισίνα ;
ποια μηχανή;;;Ίσως η μοναδική φορά στη ζωή μου που δεν θα διάλεγα την μηχανή
Αχ πως με ξέρεις …
Γιατι να υπαρξει καβγας?Εισαστε καλα? Ουτε ενας καβγας εδω μεσα? Τι εχετε παθει?
Κανοντας αυτες τις ερωτησεις δεν υποστηριξα το γεγονος οτι πρεπει οπωσδηποτε να υπαρχει τσακωμος, απλα μου φανηκε περιεργο γιατι επεφτε ξυλο εδω μεσα μονιμα,Γιατι να υπαρξει καβγας?
Τοσοι υπηρξαν (στημενοι? αληθινοι? Κανεις δεν ξερει τι καβγαδες υπηρξαν αλλα υπηρξαν) ... Γιατι να υπαρξουν και αλλοι?
Δηλαδη πρεπει ντε και καλα :
1)Να τσακωνονται εγαζομενες μεταξυ τους?
2)Να τσακωνονται ανωνυμα προφιλ με εργαζομενες?
3)Να τσακωνονται ανωνυμα προφιλ μεταξυ τους?
Ποιο το νοημα?
Οκ εχει πλακα να τα διαβαζεις αυτα μια δυο φορες αλλα απο ενα σημειο και μετα κατανταει θεωρω αηδια
Καλησπέρα αστέρια μου
Μου λείψατε
Διαθέσιμη από 6:30
Προφανεστατα και ανεβαινει η ακροαματικοτητα οταν ενα νημα γινεται κολος.. το εν λογω νημα εχει γινει πολλες φορες κολος... αποτι βλεπω ομως μπορει να κρατηθει (οχι μονο αυτο το νημα γενικα ολα τα νηματα) και χωρις τσακωμους..Κανοντας αυτες τις ερωτησεις δεν υποστηριξα το γεγονος οτι πρεπει οπωσδηποτε να υπαρχει τσακωμος, απλα μου φανηκε περιεργο γιατι επεφτε ξυλο εδω μεσα μονιμα,
Το νοημα ειναι οτι με το τσακωμο γενικότερα ανεβαινει η ακροαματικοτητα βλεπε snik-light θα ηξερε κανεις για τα mad vma αν δεν γινοταν ο τσακωμος? Ποιος βλεπει mad γενικοτερα? ΚΑΝΕΝΑΣ οποτε υπαρχει ενα point
Τι νοημα εχει η ζωη? Να ζεις η να μη ζεις? Πολυ το αναλυσαμε ηδη το θεμαΠροφανεστατα και ανεβαινει η ακροαματικοτητα οταν ενα νημα γινεται κολος.. το εν λογω νημα εχει γινει πολλες φορες κολος... αποτι βλεπω ομως μπορει να κρατηθει (οχι μονο αυτο το νημα γενικα ολα τα νηματα) και χωρις τσακωμους..
Οσον αφορα το σκηνικο αναμεσα στον Σνικ-Λαιτ οκ αυτο ηταν αληθινο? στημενο? Δεν ξερω και δεν με νοιαζει.. αυτοι οι δυο τυποι ξερουν γιατι το εκαναν
Εδω μεσα ομως τι νοημα εχει να βλεπεις απο ενα σημειο και μετα ανωνυμα προφιλ να τσακωνονται και να κανουν γενικα σαν αγαμητες γκομενες?
Τωρα μιλας σωστα.. Ειναι μια αχρηστη συζητηση αυτη που ανοιξε απλαΤι νοημα εχει η ζωη? Να ζεις η να μη ζεις? Πολυ το αναλυσαμε ηδη το θεμα
Ε ναι μια ερωτηση εκανα στο χαβαλε, και καταληξαμε να γραφουμε σεντονια χωρις ουσιαστικο λογοΤωρα μιλας σωστα.. Ειναι μια αχρηστη συζητηση αυτη που ανοιξε απλα
Ε ναι μια ερωτηση εκανα στο χαβαλε, και καταληξαμε να γραφουμε σεντονια χωρις ουσιαστικο λογο