Με ολο το σεβασμο τυπεΕ ναι γιατί άλλο Αργεντινή και 170 και άλλο πράγμα από αλβανια και 170, είναι σαν να συγκρίνει κάνεις την μέρα με την νύχτα
Τι σημασια εχει?
Αυτος ο πατος ειναι Π.Ο.Π απο μονος του
Με ολο το σεβασμο τυπεΕ ναι γιατί άλλο Αργεντινή και 170 και άλλο πράγμα από αλβανια και 170, είναι σαν να συγκρίνει κάνεις την μέρα με την νύχτα
Ο καθένας όπως το βλέπει και γράφειΜε ολο το σεβασμο τυπε
Τι σημασια εχει?
Αυτος ο πατος ειναι Π.Ο.Π απο μονος του
Ναι αν είναι να ζητάμε το γενεαλογικό δέντρο και εξέταση DNA να δούμε προσμίξεις .Ο καθένας όπως το βλέπει και γράφει
έχεις αδυνατίσει ή έχω καιρό να τον παίξω με το ροδακινάκι σου;Καλησπέρα αγαπούλες μου....τι κάνετε?
Με όλο.τον σεβασμό και εγώ....Ε ναι γιατί άλλο Αργεντινή και 170 και άλλο πράγμα από αλβανια και 170, είναι σαν να συγκρίνει κάνεις την μέρα με την νύχτα. Και επειδή πρόκειται για αλμπαν, ενα 100ρικο και είναι πάρα πολύ
Εχω δυνατίσει ναι με έχουν σταξει τι να κάνω ❤❤έχεις αδυνατίσει ή έχω καιρό να τον παίξω με το ροδακινάκι σου;
τραβατε με κι ας κλαιωΕχψ αδυνατίσει ναι με έχουν σταξει τι να κάνω ❤❤
Άλλο είναι το θέμα και να γίνω πιο κατανοητός. Δεν μπορείς να γράφεις ψεύτικη διαφήμιση και να δουλεύεις τον υποψήφιο πελάτη για να του τα αρπάξεις. Εννοείται βέβαια οτι αν έγραφαν από αλβανια , αμφιβάλλω αν θα ήταν διατεθειμένος ο πελάτης να σκάσει 170.Ναι αν είναι να ζητάμε το γενεαλογικό δέντρο και εξέταση DNA να δούμε προσμίξεις .
Μην κρινεις εξ ιδιων φιλεΆλλο είναι το θέμα και να γίνω πιο κατανοητός. Δεν μπορείς να γράφεις ψεύτικη διαφήμιση και να δουλεύεις τον υποψήφιο πελάτη για να του τα αρπάξεις. Εννοείται βέβαια οτι αν έγραφαν από αλβανια , αμφιβάλλω αν θα ήταν διατεθειμένος ο πελάτης να σκάσει 170.
Και αν θέλετε σε πμ να σας διξω vip συνοδούς από αλβανια που εγω μπροστά τους ειμαι.γ' τοπικό...Με όλο.τον σεβασμό και εγώ....
Ούσα Ελληνίδα....δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια τη διαφορά ...
Μια κοπέλα πχ όπως η τειλιρ που είναι κούκλα δροσερή με πολλυ καλλες υπηρεσίες τι σημασια έχει από που είναι?
Νταξει ελεύθερη αγορά βέβαια είναι ο καθένας πληρώνει και " παίρνει " αυτο που ζητάει και καυλωνει να το πω και λαϊκά...
Οκ ο καθένας έχει την άποψη τους αλλά κουβέντα να γίνεται ❤
άχου το......κι εμείς έχουμε στάξει, τι να κάνουμε....Εχψ αδυνατίσει ναι με έχουν σταξει τι να κάνω ❤❤
θελουμε θελουμεΚαι αν θέλετε σε πμ βα σας διξω vip συνοδούς από αλβανια που εγω μπροστά τους ειμαι.γ' τοπικό...
Άποψη μου ειναι, ο καθένας κρινει και αποφασίζειΜην κρινεις εξ ιδιων φιλε
Αυτο ειπα ακριβως μανΆποψη μου ειναι, ο καθένας κρινει κσι κάνει
Το σέρβις πάνω από όλαΑυτο ειπα ακριβως μαν
αποψη ΣΟΥ
Δεν σημαινει οτι εστερνιζομαστε ολοι
Προσωπικα,αδιαφορω για την καταγωγη της,μ ενδιαφερει αυτο που βλεπω και τι γουστα βγαζει
Και εγώ αδιαφορώ για την καταγωγή και μάλιστα έχω πάρει πολλές φορές αλβανιδες και κάποιες φορές πέρασα καλά ενώ κάποιες άλλες κατάπια φόλα. Πάντα συμβαίνει αυτό. Αυτό ομως που απαγορεύεται να συμβαίνει έστω και με τις ιεροδουλες, είναι η παραπλανιτικη διαφήμισηΑυτο ειπα ακριβως μαν
αποψη ΣΟΥ
Δεν σημαινει οτι εστερνιζομαστε ολοι
Προσωπικα,αδιαφορω για την καταγωγη της,μ ενδιαφερει αυτο που βλεπω και τι γουστα βγαζει
Μα δεν ειναι διαφημιση ρε φιλεΚαι εγώ αδιαφορώ για την καταγωγή και μάλιστα έχω πάρει πολλές φορές αλβανιδες και κάποιες φορές πέρασα καλά ενώ κάποιες άλλες κατάπια φόλα. Πάντα συμβαίνει αυτό. Αυτό ομως που απαγορεύεται να συμβαίνει έστω και με τις ιεροδουλες, είναι η παραπλανιτικη διαφήμιση
περαστικα σου κουκλαΈλα μωρό μ.. Ήμουν άρρωστη για αυτό χάθηκα
I m back!!
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Στην πράξη όμως είναι λάθος αντίληψη του πελάτη ότι έχει κάποιο ρόλο η καταγωγή με το άτομο που έρχεται σε επαφή . Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάποιοι να κρύβουν την καταγωγή τους.Άλλο είναι το θέμα και να γίνω πιο κατανοητός. Δεν μπορείς να γράφεις ψεύτικη διαφήμιση και να δουλεύεις τον υποψήφιο πελάτη για να του τα αρπάξεις. Εννοείται βέβαια οτι αν έγραφαν από αλβανια , αμφιβάλλω αν θα ήταν διατεθειμένος ο πελάτης να σκάσει 170.
και πως ανεβαινεις κατηγορια;Και αν θέλετε σε πμ να σας διξω vip συνοδούς από αλβανια που εγω μπροστά τους ειμαι.γ' τοπικό...