Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Εντάξει ❤ ρίχνω μια μεσημεριανή σιεστα κ έρχομαι.....Δεν έχει σήμερα θα φάμε φασολάκια...και θα πιούμε red bull παγωμένο! Από αύριο ανωμαλίες..
Εντάξει ❤ ρίχνω μια μεσημεριανή σιεστα κ έρχομαι.....Δεν έχει σήμερα θα φάμε φασολάκια...και θα πιούμε red bull παγωμένο! Από αύριο ανωμαλίες..
που μπορούμε να τη βρούμε την κοπελιά?
Πρέπει να πάμε όλο το γραφείο@magicgirls.tv άμα κάνουμε ραντεβού μεσημέρια με τόση ζέστη μας κολλάς βαρέα και ανθυγιεινά ή έστω θα μας πας καμία πισίνα ;
Ωχ.. αν πάμε όλο το γραφείο φώναξε μαζί και κάμερες να τραβάνε, επίσης τα ΕΚΑΒ και την τοπική εφημερίδα .. θα έχουν ψωμάκι όλοι σίγουραΠρέπει να πάμε όλο το γραφείο
Ωχ.. αν πάμε όλο το γραφείο φώναξε μαζί και κάμερες να τραβάνε, επίσης τα ΕΚΑΒ και την τοπική εφημερίδα .. θα έχουν ψωμάκι όλοι σίγουρα
Ναι για να αρχίσουν κυριολεκτικά τα μαλλιοτραβήγματαΠρέπει να πάμε όλο το γραφείο
Εγω πάντως θα έρθω για σένα γιατί μας αγαπάς και μας προσέχεις ❤Πρέπει να πάμε όλο το γραφείο
Πρέπει να πας μία μέρα όταν θα σε καλέσει.... Όλοι μέρα ηλιοθεραπεία, καφέ, φαγητό θα σε έχει...Εγω πάντως θα έρθω για σένα γιατί μας αγαπάς και μας προσέχεις ❤
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Το ξέρω ❤ ανυπομονώΠρέπει να πας μία μέρα όταν θα σε καλέσει.... Όλοι μέρα ηλιοθεραπεία, καφέ, φαγητό θα σε έχει...
σιγά εσύ@magicgirls.tv άμα κάνουμε ραντεβού μεσημέρια με τόση ζέστη μας κολλάς βαρέα και ανθυγιεινά ή έστω θα μας πας καμία πισίνα ;
Με τη βιτσα σου εχω πει,μην τις καλομαθαινεις.Πρέπει να πάμε όλο το γραφείο
Εσένα θα σου πρότεινα να μην μου μιλάς καν.. ώρες ολόκληρες κρατιέμαι μην σε πω γελοίο που πας και σχολιάζεις κάτω από κριτικές στο κινκι, ότι με πληρώνουν για να πηγαίνω κάθε Σάββατο να κάνω στορισιγά εσύ
πριγκηπέσσα λες και σε παρατάνε πάνω σε καμήλα να διασχίσεις τη σαχάρα
Αφού ξέρεις τρελαίνομαι για αυτάΓεια σου ρε @Sandra Magic καυλιαρα και χωρατατζου,απο τις λιγες εδω μεσα που πιανει τον χαβαλε μου.
Έλα τώρα γκρινιάρη μου σου εχω πει πολλάκις φορές για το χιούμορ σου ❤Γεια σου ρε @Sandra Magic καυλιαρα και χωρατατζου,απο τις λιγες εδω μεσα που πιανει τον χαβαλε μου.
Έλα τώρα γκρινιάρη μου σου εχω πει πολλάκις φορές για το χιούμορ σου ❤