ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Όχι. Κανονική γυναίκα είναι…Εγχειρισμένη είναι να φανταστώ. Το κάτω το έχει κόψει;
Όχι. Κανονική γυναίκα είναι…Εγχειρισμένη είναι να φανταστώ. Το κάτω το έχει κόψει;
Γεια σου καυλοπιστολοChose wisely what you’ll ride
επιλεγω τη μηχανη,sorryChose wisely what you’ll ride
Μαγειρεύω φασουλάκια και στοχάζομαι - τί άλλο ρε Γιολ;Καλημερα σύντροφε.....τι κανεις ?
Μαρεσουν τα φασολάκια και ο στοχασμός.....να έρθω να φάω?Μαγειρεύω φασουλάκια και στοχάζομαι - τί άλλο ρε Γιολ;
Εννοείται! Θα σου έλεγα ότι θα φας καλά, αλλά,Μαρεσουν τα φασολάκια και ο στοχασμός.....να έρθω να φάω?
Θα σου την αποσπάσω.....συντροφικα πάνταΕννοείται! Θα σου έλεγα ότι θα φας καλά, αλλά,
αλλά
μπορεί να την βγάλουμε με πίτσα αν μου αποσπάς την προσοχή συνέχεια...
Όλα για την επανάσταση, όλα, αν και φοβούμαι λίγο μην με ερωτευτείς.Θα σου την αποσπάσω.....συντροφικα πάντα
Μην φοβάσαι εμείς απλώς επανάσταση θα κάνουμε.....Όλα για την επανάσταση, όλα, αν και φοβούμαι λίγο μην με ερωτευτείς.
Συντροφικά σε προειδοποίησα και αμαρτία δεν έχω
Προβλέπω μεγάλα μπαχαλα...Μην φοβάσαι εμείς απλώς επανάσταση θα κάνουμε.....
Έτσι πρέπει ❤Προβλέπω μεγάλα μπαχαλα...
@Γιολάντα Magic το ξερουμε απο πρωτο χερι οτι σου αρεσει να (τον) τρως..Μαρεσουν τα φασολάκια και ο στοχασμός.....να έρθω να φάω?
Ξεκάθαρα ❤@Γιολάντα Magic το ξερουμε απο πρωτο χερι οτι σου αρεσει να (τον) τρως..
Η ερωτηση αυτη ομως που εκανες στον συναγωνιστη δειχνει οτι στην περιπτωση σου ισχυει κατα καποιο τροπο το ρητο που λεει οτι: θελει η .... να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει
Οχι το "υγεία - καύλα - επανάσταση" ;Ξεκάθαρα ❤
Και αυτό το ρητό αγαπη μου με χαρακτηρίζει γενικώς
Είσαι τυχερή κορίτσι μου φασολάκια έχουμε...έλα σε περιμένουμε...Μαρεσουν τα φασολάκια και ο στοχασμός.....να έρθω να φάω?
Καλα εννοείται αυτό είναι το μοτο μου...Οχι το "υγεία - καύλα - επανάσταση" ;
Που είσαι λουλουδι μου ?Είσαι τυχερή κορίτσι μου φασολάκια έχουμε...έλα σε περιμένουμε...
Δεν έχει σήμερα θα φάμε φασολάκια...και θα πιούμε red bull παγωμένο! Από αύριο ανωμαλίες..Καλα εννοείται αυτό είναι το μοτο μου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που είσαι λουλουδι μου ?
Σε είδα στον ύπνο μου να σε γλύφω ( χωρίς πλάκα)