geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
ειμαι στη διαδικασια ανανεωσης του συβολαιουΆρα σου μένουν 5-6 μηνες…
ειμαι στη διαδικασια ανανεωσης του συβολαιουΆρα σου μένουν 5-6 μηνες…
Μια χαρά,....βρεγμένα, μισά μπροστά στο πρόσωπο ακούγοντας αυτόΜια ερώτηση.....τα μαλάκια που έφτιαξα σας αρέσουν?
Μια χαρά,....βρεγμένα, μισά μπροστά στο πρόσωπο ακούγοντας αυτό
και να πλησιαζεις απειλητικά
εμπαινα και δεν ξανα εβγαινα ποτε ποτε ποτε ποτε ποτεΚαλησπέρα αστέρια μου
Μου λείψατε
Διαθέσιμη από 6:30
Σου γάμησεΝαι ήταν μια μελι-τσουλα
Μπα; Τώρα δεν σ' αρέσουν ούτε οι χωριάτες, Γιολ; μήπως μαγεύεσαι από το κίβδηλο περιτύλιγμα της μπουρζουάδικης ζωής;Ωχ....δώσε θάρρος στο χωριάτη.....τέτοια λεγε του θα μας αρχίσει τα σεντόνια
Αγαπώ και στηρίζω λαϊκή τάξηΜπα; Τώρα δεν σ' αρέσουν ούτε οι χωριάτες, Γιολ; μήπως μαγεύεσαι από το κίβδηλο περιτύλιγμα της μπουρζουάδικης ζωής;
Χαχάχαχά υπάρχουν οι δύσκολες μέρες. Από Πέμπτη θα είμαι δική σου....Εσυ @Βαλέρια magic ασε τα like και σ'εψαχνα στα γραφεια του μαγου χθες για να σε κλεισω,δεν ησουν εκει ομως. Σβηνω τη στεναχωρια μου με τεκιλα και τερζη.
Χαχαχα περιμένω δεύτερο μέρος σήμερα...Ωχ....δώσε θάρρος στο χωριάτη.....τέτοια λεγε του θα μας αρχίσει τα σεντόνια
Κατανοώ βρε,σε πειραζω. Παντως οντως σε ζητησα,δε λεω ψεματα. Απο πεμπτη ε,οκ!Χαχάχαχά υπάρχουν οι δύσκολες μέρες. Από Πέμπτη θα είμαι δική σου....
Ναι από Πέμπτη...Κατανοώ βρε,σε πειραζω. Παντως οντως σε ζητησα,δε λεω ψεματα. Απο πεμπτη ε,οκ!
Χαχαχα περιμένω δεύτερο μέρος σήμερα...
ΕλεοοοοςΚαλημέρα. Πάω να κάνω ένα ντουζ να φύγει η μουνίλα, να ξεραθω, να φορτίσω μπαταρίες και θα σκάσει μέρος δεύτερο. Υπομονή
εννοείς την Τέιλορ?? δε χάθηκε..απλά έχει και προσωπική ζωή...δεν μπορεί να είναι 24/7 συνδεδεμένη και να απαντάει σε κάθε τι...άλλωστε είπε επιστρέφει σε 5 μέρες...Μάγκες κατάλαβε κανείς γιατί χάθηκε η Βανέσα από το νήμα; Ήταν από τα ποιο ενεργά μέλη
....μαγε, σου ξεφυγε λιγο το βαψιμο! Παρε μπατανοβουτσα κ βαψτο ολο. Ασε μονο τις γοβες
...ααα γεια σου! Και οπως λεει ο σοφος λαος μας, "ο κουβας χαλαει, οχι το πηγαδι"Περα απο την πλακα,τυπας που εκανε αυτη τη δουλεια,τον επαιρναν τηλεφωνο μονο μεγαλες σε ηλικια. Και κουμπωνε βιαγκρα,το αποτελεσμα...καρδια στα 30κατι του. Μη νομιζεις οτι ειναι ευκολη για τον αντρα αυτη η δουλεια. Ολο κατι ψοφιες θα παιρνουν τηλεφωνο.