Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 12.847
- Πόντοι
- 4.496
Να το κανω μακια να περασει;Ναι ήταν μια μελι-τσουλα
Να το κανω μακια να περασει;Ναι ήταν μια μελι-τσουλα
Καλοκαιρινη δροσιστικη κωλαραΚαλησπέρα αστέρια μου
Μου λείψατε
Διαθέσιμη από 6:30
Εγώ ένα πράγμα θα πω, επειδή δεν σε ξέρω. Η σκέψη σου έχει πολλή καλή ροή, ή είσαι συγγραφέας ή πρέπει να γίνεις... Οπωσδήποτε.
Έχεις δίκιοΜόνο εγώ διάβασα μαλάκια και έψαχνα να βρώ αν είχες μαγειρέψει χταποδάκι ή καλαμαράκια?
Soon ❤
να φερω τιποτα φιλες μου η θα φερεις εσυ;Soon ❤
ναι ναι απο αυτούς είσαι...να φερω τιποτα φιλες μου η θα φερεις εσυ;
αλλα κρασακι μονο ετσι;
@Γιολάντα Magic πες του με κακολογειναι ναι απο αυτούς είσαι...
Αφού ρε σύντροφε βλέπεις ότι υπάρχει αίσθημα εδώ πέρα, άλλωστε το έχεις καταλάβει κ μόνος σου, γιατί δεν αποχωρείς διακριτικά;
να φυγετε εσεις κυριεΑφού ρε σύντροφε βλέπεις ότι υπάρχει αίσθημα εδώ πέρα, άλλωστε το έχεις καταλάβει κ μόνος σου, γιατί δεν αποχωρείς διακριτικά;
Better luck next time…
είμαι σίγουρος οτι η Γιολάντα ως κορασίδα τίμια θα υποστηρίξει την αλήθεια....και ποιος κομίζει την αλήθεια?? ΕΓΩΩΩΩ....@Γιολάντα Magic πες του με κακολογει
Ηρέμησε παππουνα φυγετε εσεις κυριε
να πατε αλλου
εσυ δεν κομιζεις την αληθειαείμαι σίγουρος οτι η Γιολάντα ως κορασίδα τίμια θα υποστηρίξει την αλήθεια....και ποιος κομίζει την αλήθεια?? ΕΓΩΩΩΩ....
δεν εχω πιεση θειοΗρέμησε παππου
Θα ανεβάσεις πίεση…
Κολληταρι με Τελεταί Μπούκουρας δλδ…δεν εχω πιεση θειο
υποτασικος ειμαι
λιγα τρυγλυκεριδια
λιγο ζαγχαρο
λιγο τη καρδια
λιγο τα νεφρα
αλλα κατα τα αλλα καλα
εχεις προπληρωσει ηδη και μας το λεςΚολληταρι με Τελεταί Μπούκουρας δλδ…
Ναι και με παίρνουν τηλέφωνο γιατί άργησες και ανησυχούν μήπως νεκραναστηθείς…εχεις προπληρωσει ηδη και μας το λες
;;;;;
εχω κανει ιδιωτικο συμφωνιτικο με το θεο να ζησω εως τα 199Ναι και με παίρνουν τηλέφωνο γιατί άργησες και ανησυχούν μήπως νεκραναστηθείς…
Άρα σου μένουν 5-6 μηνες…εχω κανει ιδιωτικο συμφωνιτικο με το θεο να ζησω εως τα 199
Ωχ....δώσε θάρρος στο χωριάτη.....τέτοια λεγε του θα μας αρχίσει τα σεντόνιαΕγώ ένα πράγμα θα πω, επειδή δεν σε ξέρω. Η σκέψη σου έχει πολλή καλή ροή, ή είσαι συγγραφέας ή πρέπει να γίνεις... Οπωσδήποτε.