Ναι, το παράθυρο. Είναι το λεγόμενο «διάλειμμα». Γιατί κάθε κοπέλα αποζητά τον έρωτα πέραν του χρήματος και των ραντεβού με κάθε είδους άμπαλους. Θέλει αγάπη, και λίγο δραμα.
Έρχεται λοιπόν μια στιγμή ένα παιδί νέο, ωραίο, με τρόπους, καλή ώρα σαν εμένα. Με χιούμορ, γνώσεις, χαρακτήρα, θα παίξω εγώ το αμόρε. Αποκτάω τον σεβασμό σου, υπάρχει και χημεία (απαραίτητα συστατικά για να προχωρήσει κάτι).
Ξεκινάει η σχέση μας. Παθιασμένη και όμορφη στην αρχή. Δειλά δειλά τα πρώτα μηνύματα. Τα πρώτα χαμόγελα, οι πρώτες καληνυχτες, τα πρώτα σε σκέφτομαι. Παίρνεις ρεπό δυο μέρες τη βδομάδα, οι φίλες σου ρωτάνε τι έγινε, εσυ περιμένεις να με δεις, το ίδιο και γω. Τελευταία μέρα περιμένεις πότε θα πάει τρεις να βαρέσει λήξη το γραφείο, να στείλει το αυτοματοποιημένο μήνυμα «γκουντ τζομπ γκουντναιτ» και να τρέξεις να πέσεις στην αγγαλια μου. Εγώ έχω κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο σου, μου στέλνεις κάθε πέντε λεπτά ότι έρχεσαι, φτάνεις. Ανοίγω την πόρτα, πετάς κάτω το τσαντάκι σου και γραπώνεσαι πάνω μου με ένα πλατύ χαμόγελο, σα παιδάκι, και με πλακώνεις στα φιλιά. Δεν έχει ύπνο, έχει σεξ, κρασάκι και κουβέντα όπως τότε στην κατασκήνωση ως έφηβοι στα πρώτα φλερτ που το σκάγαμε από τα σπιτάκια και αραζαμε παραλία μέχρι το πρωί (όποιος έχει πάει Γκάλη ξέρει). Την ώρα του αποχωρισμού, δύσκολο και για τους δυο. Εσυ έχεις δουλειά, εγώ επίσης, θα σε δω σύντομα. Το επόμενο βράδυ κλείνω ραντεβού με το γραφείο σου, τους λέω ότι είμαι ένας παππούς, πολύ παππούς, ρωτάω αν η κοπέλα έχει πρόβλημα. Όχι μου λένε. Ανεβαίνω, έχω κόψει ένα τριαντάφυλλο από τον κήπο μου, η ώρα είναι 2. Πιο πριν σου έχω στείλει καληνύχτα, μου λες σε σκέφτομαι. Γελάω. Χτυπάω. Ανοίγεις την πόρτα και με βλέπεις σαστισμένη. Πεθαίνεις από τη χαρά σου, με τραβάς μέσα, δεν το πιστεύεις, χοροπηδας σα μωρό, τα μάτια σου λάμπουν. Το βράδυ κυλάει υπέροχα. Κάπως έτσι συνεχίζουμε. Διήμερες αποδράσεις, τα πρώτα «σ’ αγαπώ», δειλά δειλά, οι πρώτες έξοδοι. Και οι πρώτοι μικροί καβγάδες... ένα βράδυ σ’ έχουν κλείσει ώρες, σε μπατσελορ. Πίνεις γίνεσαι ζάντα. Μου στέλνεις ηχητικό μήνυμα καληνύχτα σ’ αγαπώ. Έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Δυστυχώς όταν αγαπάς, δε μοιράζεσαι. Το πρωί σου στέλνω μήνυμα ότι φεύγω με τους κολλητούς μου ταξιδάκι, θα σε δω μετά. Καταλαβαίνεις τι παίζει. Κλαις και πίνεις όλη μέρα. Στα ραντεβού σου μελαγχολική τους κοιτάς με μίσος σχεδόν. Με μπλοκάρεις. Η ώρα πάει 4. Εγώ όμως δε μπορώ μακριά σου, η μαλακια έχει γίνει, έχουμε πει σ’ αγαπώ, τώρα είναι αργά. Τελευταίο ραντεβού είμαι εγώ. Ανοίγεις, ψυχρή. Σύντομα όμως καταρρέεις. Κλάμα, αγκαλιές, και πολύ σεξ. Όλα καλά.
Η συνέχεια μετά, πάω να κατουρησω.