Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.508
- Πόντοι
- 46.423
Χαχαχαχαχαχαχα αστο έτσι...μια χαρά είναι θα το χαλάσεις άμα το συνεχίζεις..
Πέστα Σοφία μου σοφή.
Χαχαχαχαχαχαχα αστο έτσι...μια χαρά είναι θα το χαλάσεις άμα το συνΘα έχουμε τη συνέχεια της σχεσης μας σε λίγο. Δώσε μου λίγο χρόνο, κάτι κάνω.
Δεν νομίζω να με ακούσει αλλά δεν πειράζει..Πέστα Σοφία μου σοφή.
Και τα μαλακια σου μας αρέσουν, και μαλακια τραβηξαμε για πάρτη σου πάλι με αυτή την κωλαρα..Μια ερώτηση.....τα μαλάκια που έφτιαξα σας αρέσουν?
Χαχαχαχαχαχαχα αστο έτσι...μια χαρά είναι θα το χαλάσεις άμα το συν
Δεν νομίζω να με ακούσει αλλά δεν πειράζει..
Θα χαλάσει την ταινία ' Pretty woman '
Ε ναι σήμερα θέλω να μην το χαλάσεις το ωραίο γραπτό..Θα μείνουμε έτσι αγκαλιά δηλαδή απόψε; Να το αφήσω έτσι; Ευχαρίστως.
Θα μείνουμε έτσι αγκαλιά δηλαδή απόψε; Να το αφήσω έτσι; Ευχαρίστως.
Ολο το σύνολο πολύ καλό....Μια ερώτηση.....τα μαλάκια που έφτιαξα σας αρέσουν?
Ε ναι σήμερα θέλω να μην το χαλάσεις το ωραίο γραπτό..
Άστο από αύριο...
Δεν πειράζει...κέρατο είναι θα περάσει...Αύριο θα είμαι σε άλλη αγκαλιά μωρό. Ξερεις όμως ότι στο μυαλό και την καρδιά μου έχω μόνο εσένα.
Δεν πειράζει...κέρατο είναι θα περάσει...
Δεν είπαμε δεν θα το χαλάσουμε το ωραίο γραπτό.. ας κλείσει ωραία η βραδιά....Με συγχωρείς, βιολογική ανάγκη είναι. Εάν ομως εσυ βρεθείς σε άλλη αγκαλιά λέγεται κέρατο. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα.
Δεν είπαμε δεν θα το χαλάσουμε το ωραίο γραπτό.. ας κλείσει ωραία η βραδιά....
Εσυ είσαι στη φωτό?Η βραδιά μόλις άρχισε...
C R I N G E
Φίλε Ανναπουρνα βάλε ένα τραγούδι ' Every Breath you Take _ The Police ❤Και που είσαι ... ανέπνεε χαλαρά ... μη σφίγγεσαι και σου φύγει τίποτα από πίσω ... και έχουμε άλλα μετά ...
Εσυ είσαι στη φωτό?
Μπάφο σκας?Ναι. Δε σου αρέσω;
Μπάφο σκας?
Ωραίος ο νεός!Σε φτιάχνω σταυρό με τα λεπτά τα ριζλα μέχρι να πεις Τζορμακκα. Θα πιούμε μια μέρα, όταν ο Ανναπουρνα πάει το πρώτο του PSE.