Καλησπέρα μωράκια καλό ΣΚ
Διαθέσιμη από 6:30
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κωλος ροδάκινο!!!Καλησπέρα μωράκια καλό ΣΚ
Καλησπέρα μωράκια καλό ΣΚ
Κωλος ροδάκινο!!!Καλησπέρα μωράκια καλό ΣΚ
Αγαπούλα μου καλησπερα .Καλησπερα !!!
Δεν εχω να πω ουτε να σχολιασω κατι για το βιντεο.. τα λογια πειττευουν (γενικα πιστευω πως οποιος σε εχει δει live θα συμφωνησει με εμενα)
Παντως βλεποντας το εν λογω βιντεο μου δινει την εντυπωση οτι θες περασεις ενα μηνυμα.. οτι ειναι σαν να θες να πεις πως θελεις να γαμιεσαι στα τεσσερα
Ορε πουστη μου!! Κωλοκατασταση!!! Κατευθείαν όλον μέσα στην κωλαραΚαλησπέρα αγαπούλες μου....τι κάνετε?
Το ξερω και το εχω καταλαβει οτι σου αρεσουν και αλλες στασεις απο πρωτο χερι . Απλα το εν λογω βιντεο ηταν λες και ηθελε να περασει αυτο το μηνυμαΑγαπούλα μου καλησπερα .
Μαρεσει στα τέσσερα αρκετά ναι όπως και άλλες στάσεις βέβαια.....
Βρε μωρό μου, πάλι κάγκελο μας τον έκανεςΟρε πουστη μου!! Κωλοκατασταση!!! Κατευθείαν όλον μέσα στην κωλαρα
Ναι ήταν συμβολικό βίντεο ❤Το ξερω και το εχω καταλαβει οτι σου αρεσουν και αλλες στασεις απο πρωτο χερι . Απλα το εν λογω βιντεο ηταν λες και ηθελε να περασει αυτο το μηνυμα
Εισαι ευαίσθητο μωρο εσυ.....Βρε μωρό μου, πάλι κάγκελο μας τον έκανες
Το εσωρουχο στο βιντεο τι το ηθελες;Εισαι ευαίσθητο μωρο εσυ.....
Ναι , συμβολίζει τη θέληση του να σε κλείσω ραντεβού και να ξεσκιστουμε ανελέητα...Ναι ήταν συμβολικό βίντεο ❤
Και μόλις βγήκα από το μπάνιο!!!Εισαι ευαίσθητο μωρο εσυ.....
Αυτό το " ανελέητα " κάπως με άγγιξε....Ναι , συμβολίζει τη θέληση του να σε κλείσω ραντεβού και να ξεσκιστουμε ανελέητα...
Καμια.φορα τυχαίνει και φοράω....Το εσωρουχο στο βιντεο τι το ηθελες;
Είναι για καλό σκοπό να ξέρεις...Αυτό το " ανελέητα " κάπως με άγγιξε....
Βγαλτο.εχει ζεστη.να παρει αερα ο κωλος σου.Το εσωρουχο στο βιντεο τι το ηθελες;
Εσένα πως δεν σου έχουν κάνει πρόταση από το Blacked;Καλησπέρα μωράκια καλό ΣΚ
Εγώ την έχω δει live το βίντεο είναι πολύ αθώο σε σχέση με την πραγματικότητα...Καλησπερα !!!
Δεν εχω να πω ουτε να σχολιασω κατι για το βιντεο.. τα λογια πειττευουν (γενικα πιστευω πως οποιος σε εχει δει live θα συμφωνησει με εμενα)
Παντως βλεποντας το εν λογω βιντεο μου δινει την εντυπωση οτι θες περασεις ενα μηνυμα.. οτι ειναι σαν να θες να πεις πως θελεις να γαμιεσαι στα τεσσερα
Τι έχουν δεί αυτά τα μάτια...Εγώ την έχω δει live το βίντεο είναι πολύ αθώο σε σχέση με την πραγματικότητα...
Αυτο που λες (οτι το βιντεο ειναι αθωο σε σχεση με την πραγματικοτητα) απλα ειναι αυτονοητο.. Οποιος συναντησε live την @Γιολάντα Magic καταλαβαινει απολυταΕγώ την έχω δει live το βίντεο είναι πολύ αθώο σε σχέση με την πραγματικότητα...
Α όχι εγώ είμαι γούτσου _γούτσου...Αυτο που λες (οτι το βιντεο ειναι αθωο σε σχεση με την πραγματικοτητα) απλα ειναι αυτονοητο.. Οποιος συναντησε live την @Γιολάντα Magic καταλαβαινει απολυτα
Υ.Γ. @Sofia_Magic περιττο να πω πως οτι ισχυει για την Γιολαντα ισχυει και για σενα
Που είναι το κοριτσάκι μου το όμορφο?Α όχι εγώ είμαι γούτσου _γούτσου...
Με εκανες και γελασαΑ όχι εγώ είμαι γούτσου _γούτσου...