Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 12.847
- Πόντοι
- 4.496
Δεν ρισαι γουτσου γουτσου.πουτσού πουτσού εισαι.Α όχι εγώ είμαι γούτσου _γούτσου...
Δεν ρισαι γουτσου γουτσου.πουτσού πουτσού εισαι.Α όχι εγώ είμαι γούτσου _γούτσου...
Σούπερ μάρκετ.. νοικοκυρά..Που είναι το κοριτσάκι μου το όμορφο?
Θα καυλωσουν μέχρι και τα μακαρόνια ...Σούπερ μάρκετ.. νοικοκυρά..
Να ρθω το βραδυ με γιολαντα για επισκεψη να μας κανεις το τραπεζι.Σούπερ μάρκετ.. νοικοκυρά..
Τα αγγουρια να προσεχει που ειναι παντα καυλωμενα.Θα καυλωσουν μέχρι και τα μακαρόνια ...
Όχι ρε σύ αφού ξέρεις ότι ντύνομαι σεμνά...Θα καυλωσουν μέχρι και τα μακαρόνια ...
Όχι ρε σύ αφού ξέρεις ότι ντύνομαι σεμνά...
Αγάπη μου δεν υπάρχει τίποτα πιο καυλωτικο από ένα σεμνο ντύσιμο που απλά να διαγραφεί τις λεπτομέρειες του κορμού σου και να κάνει να δουλεύει στα κόκκινα ο εγκέφαλος μου.....Όχι ρε σύ αφού ξέρεις ότι ντύνομαι σεμνά...
Χαχαχαχαχαχαχα το τέλος πρόσεχε μόνο...Ούτε τουαλέτα ούτε φώκιες..Εδώ είσαι αγάπη μου; Παίρνω μελάνι και ξεκινάω.
έλεος με σας τους αγαπούληδες
πλακα ειναι ρε τραχανα λογαριασμε του '22. τι περιμενες,οτι θα σου στειλω και κουφετα?έλεος με σας τους αγαπούληδες
μην της έχεις κάνει και από κοντά φοβάμαι με κάνα δαχτυλίδι απ τα jumbo και σοκολατάκια απ τα max perryπλακα ειναι ρε τραχανα λογαριασμε του '22. τι περιμενες,οτι θα σου στειλω και κουφετα?
χμμμ,καλη ιδεα μπρο! εχει μια χαριτωμενια η σκεψη σου,ευχαριστω!μην της έχεις κάνει και από κοντά φοβάμαι με κάνα δαχτυλίδι απ τα jumbo και σοκολατάκια απ τα max perry
Μην παίρνεις κ όρκο...H @taylor.magic είναι Σπέτσες τώρα.
Έχει απλώσει τη σωματάρα της και λιάζεται.
Τη χαϊδεύει ο ήλιος πονηρά ...
Καλησπέρα μωράκια καλό ΣΚ
Διαθέσιμη από 6:30
Έτσι λέω και εγώΕ μην καταπιέζεσαι, μην τα φοράς καν
Πολύ καλά μετά τέτοια εμφάνιση !!Καλησπέρα αγαπούλες μου....τι κάνετε?
Βαλερια γιατι εχεις τετοια κωλαρα?Θέλω να έρθει η πέμπτη
Εεεε με έπιασες απροετοίμαστη,δεν ξέρω τι να απαντήσω, αγχώθηκαΒαλερια γιατι εχεις τετοια κωλαρα?