Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.787
- Πόντοι
- 46.423
Δουλιτσαααααα
Μανάρι μου ...
Έχε χάρη που έπαιζα τέννις ...
... αλλιώς θα σου έλεγα εγώ ...
Btw ομόρφυνες !!!
Δουλιτσαααααα
Έτοιμο για όλα σε βλέπωΨιτ φίλος με το μαλακό έτσι ...
Όχι πολλά πολλά γιατί ...
...η Αναγεννηση ΚαρδιτσαςΠαιδια μια είναι η ομάδα...
Ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω..Κάποιος ζήτησε κωλο και υποτάχθηκα......
Συγχαρητήρια στο μωρόHey αγαπούλες
Να το εκλάβεις ως λάθος σου.... γτ muñecas σημαινει κουκλες... κάνε κι ενα παράπονο στο translate αν νομιζεις κατι διαφορετικοΚουκλάρα ε; Να το εκλάβω ως λάθος ή απλά τυφλώνει;
...εσας τις δυο πακετο επιβαλλεται στο επομενο τουρ μου στην Αθηνα να σας φροντισω & να σας τυραννησω λιγο!ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΛΕΙΝΩ
Μωράκια μου Καλημέρα! Αύριο με @Γιολάντα Magic διαθέσιμες από 16:00 Σας φιλώ ❤❤
...προς τι ο γελωτας δεσποινις μου? Η Αναγεννηση Καρδιτσας ειναι μια απο τις πιο παλιες ομαδες, απο το 1904! Πιο παλια και απο κατι Παναθηναικους, Ολυμπιακους, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και λοιπα λιμα...η Αναγεννηση Καρδιτσας
Η κοπέλα είναι Αστέρας Εξαρχείων....προς τι ο γελωτας δεσποινις μου? Η Αναγεννηση Καρδιτσας ειναι μια απο τις πιο παλιες ομαδες, απο το 1904! Πιο παλια και απο κατι Παναθηναικους, Ολυμπιακους, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και λοιπα λιμα
25 σελίδες ἀπ'τὴν Παρασκευή τό ἀπόγευμα μέχρι τώρα. Καί στὴ 12η σελίδα γράφει κάποιος ὅτι εἶναι νεκρό τὸ νῆμα! Σίγουρα δέν τοῦ λείπουν τά drugs ὅπως λείπουν στὸν @anapurna
@taylor.magic Ἡ τελευταία σου φωτό μέ τὸ φόρεμα σκέτη καύλα. Ὅπως καί τὰ μακριά νύχια γιά... ἀταξίες
Οπ!!! Hey μωράκι που πας;Hey αγαπούλες
Νόμιζα ότι έκανες λάθος και παρέθεσες το δικό μου μήνυμα αντί κάποιας κοπέλας.Να το εκλάβεις ως λάθος σου.... γτ muñecas σημαινει κουκλες... κάνε κι ενα παράπονο στο translate αν νομιζεις κατι διαφορετικο
οχι φιλε μου....Νόμιζα ότι έκανες λάθος και παρέθεσες το δικό μου μήνυμα αντί κάποιας κοπέλας.
Έχω μία απορία βρε κορίτσι μου. Αφού κάνεις ραντεβού με διάφορους, γιατί γυρνάς αισθησιακές ταινίες μόνον με το γκομενάκι σου και όχι και με άλλους;Δουλιτσαααααα