@lagonisian Σεβαστη η αποψη σουΣαντρα ψυχαρα η τέλεια κρεβατάρα!!
Υ Γ. @Sandra Magic (μεταξυ σοβαρου και αστειου) και παλι ευγε που προσφερεις χαρα στους συνανθρωπους μας ικανοποιωντας τις επιθυμιες τους
@lagonisian Σεβαστη η αποψη σουΣαντρα ψυχαρα η τέλεια κρεβατάρα!!
Ευχαριστώ αγαπημένε@lagonisian Σεβαστη η αποψη σου
Υ Γ. @Sandra Magic (μεταξυ σοβαρου και αστειου) και παλι ευγε που προσφερεις χαρα στους συνανθρωπους μας ικανοποιωντας τις επιθυμιες τους
εγώ πάντως εννοούσα στη θάλασσα!Και εγώ πάω να κάνω μπάνιο να ετοιμαστώ και να πάω ν παρω τη @Sofia_Magic
τρέλα είσαι κορίτσι... τρέ - λα ! !Δουλιτσαααααα
Νόμιζα ότι μόνο εγώ το κάνω αυτόΤαίριαξε την θήκη με την τσάντα της
Γιαυτο την κάνω παρέα να ξέρετε
Εσύ πάντως φαίνεσαι τρελή στυλάρα!Νόμιζα ότι μόνο εγώ το κάνω αυτό
και όχι μόνο στυλαρα...Εσύ πάντως φαίνεσαι τρελή στυλάρα!
Να βρεις ραντεβου 1ωρας με Σαντρα...Ο,τι πρόλαβα
Το φορτε μου (μαζί με την πίπα)Εσύ πάντως φαίνεσαι τρελή στυλάρα!
...και metal hammerνήμα μίξη άρλεκιν-σούπερ κατερίνα-μακελειό
και εις "ανώτερα"
Πιπινακι για φαγωμα εισαι.Hey αγαπούλες
Να ξέρεις πως κυκλοφορεί μια φώτο σου που με έχει στοιχειώσει από παλιά...και δυστυχώς τότε δεν κατάφερα να σε συναντήσω!Σήμερα δεν ταίριαξα φόρεμα με θήκη εφυγα βιάστηκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το φορτε μου (μαζί με την πίπα)
Αυτό το ασανσέρ τι έχει δει...Hey αγαπούλες
Παίζει να πηγαίνει πάνω κάτω μόνο του κάποιες στιγμές...Αυτό το ασανσέρ τι έχει δει...
σιγουρααακιιιιιΠαίζει να πηγαίνει πάνω κάτω μόνο του κάποιες στιγμές...
Απλα αισθανομαι προσωπικα περηφανος που σε εχω συναντησειHey αγαπούλες
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο... Και εσύ είσαι μόνο για το καλύτερο... Μην κάνουμε εκπτώσεις...
Θεά, έτσι απλά!Hey αγαπούλες
....ναι κολεκτιβα ενα πραγμα, αφου σε λιγο θα κυκλοφορουν με τατου Μπακουνιν στο κωλομαγουλο!Λέτε το Μάτζικ να είναι πρακτορείο λαϊκής βάσης όπου τα μέσα παραγωγής ανήκουν στις εργαζόμενες; Τις βλέπω να συμμετέχουν φουλ από μουνοσύνη στο νήμα. Εάν ναι, να δώσω στα κορίτσια αγωνιστικούς χαιρετισμούς αυτοπροσώπως, σύντομα