Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Κλαιω ......Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κλαιω ......Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατί καύλα μου....?Κλαιω ......
Και εγώ πάω να κάνω μπάνιο να ετοιμαστώ και να πάω ν παρω τη @Sofia_Magic@Γιολάντα Magic & @Sofia_Magic αντε γεια τώρα καύλες....πάω για βουτιά!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατί καύλα μου....?
Να το κοιτάξεις αυτό... Καυλώνεις εύκολα καιΆστο......γιατί καυλωνω ...
Μην ξεχνιόμαστε... Περιμένουμε Βυζααα Γιολαντα... Είναι μην τάξεις σε μικρό τρελλο κ μπουρδελιαρηΚαι εγώ πάω να κάνω μπάνιο να ετοιμαστώ και να πάω ν παρω τη @Sofia_Magic
Όντως καυλωνω εύκολα ....αλλά δεν παω σε γιατρό να το κοιτάξω γιατί απλώς μου αρέσει....Να το κοιτάξεις αυτό... Καυλώνεις εύκολα και
Μην ξεχνιόμαστε... Περιμένουμε Βυζααα Γιολαντα... Είναι μην τάξεις σε μικρό τρελλο κ μπουρδελιαρη
...ωρε τι γινεται εδω μεσα?!?!? Και εγω τοσο καιρο επαιζα με ανεξαρτητες! Κοριτσια βαλτε καφε, θα κατσω!Βγάζω μύθους από το μυαλό μου… εχε χάρη μόνο αυτό σου λέω .. την επόμενη φορά όμως που θα με ειρωνευτείς σου υπόσχομαι πως θα το ανοίξω το στόμα μου. Όχι για να τσακωθώ, απλά για να βουλώσω το δικό σου, το οποίο έχει πάρει αέρα μόνο και μόνο επειδή σε σπρώχναμε και σε διαφημίζαμε και σε κάναμε θεά λες και μας πλήρωνε κάποιος. Με τη μόνη διαφορά ότι το έκανα από την καλή μου την καρδιά επειδή ήθελα να βοηθήσω… έλα φιλάκια , συνέχισε να γράφεις ψεύτικες καυλωμενες ιστορίες και να το παίζεις λυσσάρα για να καυλωσεις λίγο τον κόσμο, έχουν πιάσει οι ζεστές. Μιλάμε
Εδω αμα αμα τυχει και δε περασες καλα σε ραντεβου και βαλεις κριτικη θα πεσουν να σε φανε θα σε βγαλουν ψευτη και οτι δεν εγινε ποτε το ραντεβου οποτε φιλαρακι μη δινεις και πολυ σημασια 50-50 τζοκερ ειναι αμα κατσει η φαση εκατσε, δεν λεω οτι οι κοπελες δεν ειναι καλες αλλα μερικες δεν θελουν να ακουν αντιθετη αποψη με τιποτανα σας χαλάσω λίγο την καύλα, με συμπαθάτε...αλλά διαβάζω όλα τα σχόλια στο φόρουμ του μάγου κ εκνευρίζομαι!
Θα μου πεις...."γιατί εκνευρίζεσαι ρε φίλε"....ένα γαμω-φόρουμ είναι που ο καθένας γράφει το μακρύ του κ το κοντό του....
Θα μου πεις πάλι...."μην δίνεις σημασία"....
Όμως οριμένοι νομίζουν ότι απευθύνονται σε βλάκες. Θα μου πεις πάλι...."και τι σε νοιάζει εσένα? Ασ'τους βλάκες να τα τρώνε αμάσητα!".
Όμως επειδή ο σκοπός του φόρουμ και όλου του σάιτ, είναι η ενημέρωση, πρέπει να πω ότι όλοι εσείς που κάνετε συγκρίσεις και καταλήγετε σε κρίσεις εντελώς υποκειμενικές και κατά την γνώμη μου εσφαλμένες και παραπλανητικές, για εμάς που ξέρουμε....φαίνονται αστεία αυτά που γράφετε! Εγώ προσωπικά γελάω και βάζω κόσμο σε "μπλακ λιστ"....
Οι λόγοι που το κάνετε...προφανείς!
Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όμως, ότι ορισμένοι το πονάνε το 150άρι και με αυτά που γράφετε παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας!
Αυτά...
Ας συνεχίσουμε την καυλάντα και τα ωραία βιντεάκια από τις κούκλες του γραφείου!!
Το νου σας οι υπόλοιποι...
...ωρε τι γινεται εδω μεσα?!?!? Και εγω τοσο καιρο επαιζα με ανεξαρτητες! Κοριτσια βαλτε καφε, θα κατσω!
Καλε σε ποια σελίδα πηγές εσυ ;;; Τώρα με τη Γιολάντα κοντεύουμε να παντρευτούμε τόσες φορές που έχουμε μαλώσει .. δεν σου φτάνει ένας καφές βάλε ουίσκι...ωρε τι γινεται εδω μεσα?!?!? Και εγω τοσο καιρο επαιζα με ανεξαρτητες! Κοριτσια βαλτε καφε, θα κατσω!
....δεν εφτασα ακομη στο happy end! Μην spoil-αρεις ρε συ, ασε με να το χαρω!!Καλε σε ποια σελίδα πηγές εσυ ;;; Τώρα με τη Γιολάντα κοντεύουμε να παντρευτούμε τόσες φορές που έχουμε μαλώσει .. δεν σου φτάνει ένας καφές βάλε ουίσκι
....να΄τα μας, μαθαμε απ'το πουθενα ΚΑΙ την δευτερη!!! Αρχοντες!Ινκα είπαμε? και η φίλη η ξανθιά ποιά είναι?
Πω ρε φιλε σε 10 μερες εχουν γραφτει 150 σελιδες απιστευτο....να΄τα μας, μαθαμε απ'το πουθενα ΚΑΙ την δευτερη!!! Αρχοντες!
Δεν αρεσε το σχολιο μου,μαλλον το πιστεψαν και ειπαν "ιου,βρομας φτώχεια"Θελω το προγραμμα με τα 195 ευρω,πειραζει τα 5 ευρω να ειναι σε 50λεπτα?
Δςν δαγκώνει ηρεμησε θα είμαι δίπλα σου ❤
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην αργηαεις γιατι εμείς το βράδυ θα βγούμε
αψογηΔουλιτσαααααα
Ξανθιά αγαπημένη Παναγια!!Δουλιτσαααααα