Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.474
Ο,τι πρόλαβαΆμα το θυμηθείς Σαντρα βγάλε καμία ωραία φώτο μετά τη μάχη η κατά τη διάρκεια.... Μη μας ξεχνάς και μην αφήνεις το νήμα παραπονεμένο...
Ο,τι πρόλαβαΆμα το θυμηθείς Σαντρα βγάλε καμία ωραία φώτο μετά τη μάχη η κατά τη διάρκεια.... Μη μας ξεχνάς και μην αφήνεις το νήμα παραπονεμένο...
Καλό αλλά όχι αρκετό... Μπορείς και καλύτερα άλλωστε είσαι καλλιτεχνική ψυχή εσύ... Έχεις κ άλλη ευκαιρία...Ο,τι πρόλαβα
Άμα το θυμηθείς Σαντρα βγάλε καμία ωραία φώτο μετά τη μάχη η κατά τη διάρκεια.... Μη μας ξεχνάς και μην αφήνεις το νήμα παραπονεμένο...
@Sandra Magic μολις εκανες εναν συνανθρωπο μας ευτυχισμενο (και μαλιστα σε συντομο χρονικο διαστημα) ... ΕυγεΟ,τι πρόλαβα
Σαντρα ψυχαρα η τέλεια κρεβατάρα!!@Sandra Magic μολις εκανες εναν συνανθρωπο μας ευτυχισμενο (και μαλιστα σε συντομο χρονικο διαστημα) ... Ευγε
Με τίποτα δεν είσαι ικανοποιημένοςΚαλό αλλά όχι αρκετό... Μπορείς και καλύτερα άλλωστε είσαι καλλιτεχνική ψυχή εσύ... Έχεις κ άλλη ευκαιρία...
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο... Και εσύ είσαι μόνο για το καλύτερο... Μην κάνουμε εκπτώσεις...Με τίποτα δεν είσαι ικανοποιημένος
Ένα δίκιο το χεις .. θα σου βγάλω κι άλλη με το σημερινό λουλουδένιο σετ που επέλεξαΟ εχθρός του καλού είναι το καλύτερο... Και εσύ είσαι μόνο για το καλύτερο... Μην κάνουμε εκπτώσεις...
Ο Τολης έγραψε κ τραγούδησε το εν λόγω άσμα για την Ζωή Λάσκαρη.Ξανθιά αγαπημένη Παναγια!!
@lagonisian Σεβαστη η αποψη σουΣαντρα ψυχαρα η τέλεια κρεβατάρα!!
Ευχαριστώ αγαπημένε@lagonisian Σεβαστη η αποψη σου
Υ Γ. @Sandra Magic (μεταξυ σοβαρου και αστειου) και παλι ευγε που προσφερεις χαρα στους συνανθρωπους μας ικανοποιωντας τις επιθυμιες τους
εγώ πάντως εννοούσα στη θάλασσα!Και εγώ πάω να κάνω μπάνιο να ετοιμαστώ και να πάω ν παρω τη @Sofia_Magic
τρέλα είσαι κορίτσι... τρέ - λα ! !Δουλιτσαααααα
Νόμιζα ότι μόνο εγώ το κάνω αυτόΤαίριαξε την θήκη με την τσάντα της
Γιαυτο την κάνω παρέα να ξέρετε
Εσύ πάντως φαίνεσαι τρελή στυλάρα!Νόμιζα ότι μόνο εγώ το κάνω αυτό
και όχι μόνο στυλαρα...Εσύ πάντως φαίνεσαι τρελή στυλάρα!
Να βρεις ραντεβου 1ωρας με Σαντρα...Ο,τι πρόλαβα
Το φορτε μου (μαζί με την πίπα)Εσύ πάντως φαίνεσαι τρελή στυλάρα!
...και metal hammerνήμα μίξη άρλεκιν-σούπερ κατερίνα-μακελειό
και εις "ανώτερα"
Πιπινακι για φαγωμα εισαι.Hey αγαπούλες