Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.036
Η απάντηση είναι σαφέστατη και κατατοπιστική...Άντε πάλι… γιατί έτσι μου αρέσει ρε παιδιά
Η απάντηση είναι σαφέστατη και κατατοπιστική...Άντε πάλι… γιατί έτσι μου αρέσει ρε παιδιά
Και γιατί δεν στο κάνει το σοφακι;Κ εγώ τέτοιο θέλω γανωτο....
Το σοφακι σήμερα θα το γλυψω ένα .2ωρο γεμάτο που την έχω...Και γιατί δεν στο κάνει το σοφακι;
Γιατί θέλω και εγώ να φάω... μάνα δεν με έκανε και εμένα? Πάω να κλάψω....Και γιατί δεν στο κάνει το σοφακι;
Θες να την γλύφεις εσύ και εγώ να σε καρφώνω από πίσω ετσι ακριβώς;Το σοφακι σήμερα θα το γλυψω ένα .2ωρο γεμάτο που την έχω...
άσε το Σοφάκι και πιάσε το...λαγουδάκι...είναι παραπονεμένο...Το σοφακι σήμερα θα το γλυψω ένα .2ωρο γεμάτο που την έχω...
Εναλλάξ σοφία μου!!!Γιατί θέλω και εγώ να φάω... μάνα δεν με έκανε και εμένα? Πάω να κλάψω....
Ε ναι ..... πολυ κάρφωμα θέλω όμως ασταμάτητου μισαωρου .....Θες να την γλύφεις εσύ και εγώ να σε καρφώνω από πίσω ετσι ακριβώς;
Που είσαι εσύ ρε μωράκι τι κάνεις?άσε το Σοφάκι και πιάσε το...λαγουδάκι...είναι παραπονεμένο...
γαμάω κάτι πουστηδες πελάτες στη δουλειά που έχουν βαλθεί να μου χαλάσουν το ζεν...δεν είναι πράγματα αυτά...Ε ναι ..... πολυ κάρφωμα θέλω όμως ασταμάτητου μισαωρου .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που είσαι εσύ ρε μωράκι τι κάνεις?
Οτι θέλει το μωρό!! Αλλά θέλω και εγώ κάτιΕ ναι ..... πολυ κάρφωμα θέλω όμως ασταμάτητου μισαωρου .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που είσαι εσύ ρε μωράκι τι κάνεις?
Τιιιιιι?Οτι θέλει το μωρό!! Αλλά θέλω και εγώ κάτι
Ααα Όχι αγάπη μου μην επιτρέπεις να σου χαλάσουν την ηρεμία σου ❤γαμάω κάτι πουστηδες πελάτες στη δουλειά που έχουν βαλθεί να μου χαλάσουν το ζεν...δεν είναι πράγματα αυτά...
Να με τελειώσεις με την διάσημη πιπα σουΤιιιιιι?
Καλα αυτό θα το έκανα ουτοσιαλος ρε μωρο μου ❤Να με τελειώσεις με την διάσημη πιπα σου
Καυλιαρα μου!!! Θα σου κάνω μετά ένα γλειφομουνι!!!Καλα αυτό θα το έκανα ουτοσιαλος ρε μωρο μου ❤
ΞεκάθαραΗ απάντηση είναι σαφέστατη και κατατοπιστική...
Βελούδο εκεί κάτω...Καλημέρα και καλή θετική εβδομάδα μωράκια μού...με πολλές ορεξουλες ❤ Διαθέσιμη από της 4 Φιλάκια...
...ρε μαγκα και εδω μπροστα μου σε βρισκω? Αλλη δουλεια δεν εχεις εσυ? Μαζεψου.
Για σκληρο γαμ.....σιΚαλημέρα και καλή θετική εβδομάδα μωράκια μού...με πολλές ορεξουλες ❤ Διαθέσιμη από της 4 Φιλάκια...
Γρρ μαρεσουν οι αταξίες25 σελίδες ἀπ'τὴν Παρασκευή τό ἀπόγευμα μέχρι τώρα. Καί στὴ 12η σελίδα γράφει κάποιος ὅτι εἶναι νεκρό τὸ νῆμα! Σίγουρα δέν τοῦ λείπουν τά drugs ὅπως λείπουν στὸν @anapurna
@taylor.magic Ἡ τελευταία σου φωτό μέ τὸ φόρεμα σκέτη καύλα. Ὅπως καί τὰ μακριά νύχια γιά... ἀταξίες