lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
καλα αυτό ειναι γνωστό!!! για αυτο άλλωστε σε προτιμάμε!!Γρρ μαρεσουν οι αταξίες
καλα αυτό ειναι γνωστό!!! για αυτο άλλωστε σε προτιμάμε!!Γρρ μαρεσουν οι αταξίες
Γάτα βλέπω...Γρρ μαρεσουν οι αταξίες
Γατούλα η άγριογατα ανάλογα τι θα μου βγάλει ο καθέναςΓάτα βλέπω...
Και εσένα σαρεσουν όποτε ταιριάξαμε μωρό μουκαλα αυτό ειναι γνωστό!!! για αυτο άλλωστε σε προτιμάμε!!
γατούλα θα πω εγώ...θέλω να σε δω κ ως αγριόγατα...Γατούλα η άγριογατα ανάλογα τι θα μου βγάλει ο καθένας
Ότι μου βγάλει ο καθένας μωρό μου ..γατούλα θα πω εγώ...θέλω να σε δω κ ως αγριόγατα...
Μωράκια μου σήμερα δεν δουλεύω παω υδρα σε έναν καυλιαρη που θα με χορτάσει μέχρι αύριο το πρωί που γυρνάω.. μην ζηλεύετε ομως αύριο το απόγευμα πάλι δικιά σας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ότι μου βγάλει ο καθένας μωρό μου ..
Από τότε που ξεκίνησες να γράφεις, φυσάει αερακι μουναρας στο νήμαΓρρ μαρεσουν οι αταξίες
Από τότε που ξεκίνησες να γράφεις, φυσάει αερακι μουναρας στο νήμα
το μόνο εύκολο ρε συ...2000 χωρίζουν όποιον θέλει από το να το κάνειΚαλά νά περάσετε! Ἀλλά γίνεται νά μή ζηλεύουμε;
Ότι πιο ωραίο που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες!!!Καλημέρα και καλή θετική εβδομάδα μωράκια μού...με πολλές ορεξουλες ❤ Διαθέσιμη από της 4 Φιλάκια...
Τυχερή!!!Το σοφακι σήμερα θα το γλυψω ένα .2ωρο γεμάτο που την έχω...
Gracias Mi amor!Από τότε που ξεκίνησες να γράφεις, φυσάει αερακι μουναρας στο νήμα
Από τι ώρες ξεκινάς τα ραντεβού;;;Gracias Mi amor!
Για το πλοίο καλά είμαι ;
Τι άλλο να θέλω για να ξεκινήσει καλά η μέρα μου! Ευχαριστώ μωρό ❤Ότι πιο ωραίο που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες!!!
Gracias Mi amor!
3-4 συνήθως σήμερα δεν δουλεύω όμωςΑπό τι ώρες ξεκινάς τα ραντεβού;;;
Αυτό το ξέρω το έγραψες πιο πάνω!!!3-4 συνήθως σήμερα δεν δουλεύω όμως
πρόσεχε το αιρκοντίσιον, μην παγώσουν μπουτάκια και κοιλίτσα...κατά τα άλλα...στάζεις καύλα...δε θα ήθελα να είμαι συνεπιβάτης σου...Gracias Mi amor!
Λεες;ΟΧΙ! Θ'ἀποσπάσης τὴν προσοχή τοῦ καπετάνιου, θά βουλιάξη τὸ καράβι καί πᾶτε ὅλοι!!!! Σκέτη καύλα εἶσαι!
Εμείς ευχαριστούμε μωρό!!!Τι άλλο να θέλω για να ξεκινήσει καλά η μέρα μου! Ευχαριστώ μωρό ❤